keskiviikko 25. helmikuuta 2009

KEVÄT ON ILOISEN SISUSTUKSEN AIKAA!


Kevät keikkuen tulevi ja kohta keikkuvi moni Lumppu kunhan terassikausi jälleen alkaa. Ennen hurmaavaa hoohetkeä tulee suorittaa vuosihuolto ja katsoa, että kuntopiikki on kohdallaan, eikä suinkaan päästää itseään valumaan ylikuntoon.

On siis aika antaa muutama vinkki, joiden avulla voi hyödyntää kodin nurkkiin kerääntyneet, toimettomina kaamoksessa talvehtineet kuntovälineet. Ei siis todellakaan ole tarkoitus rasittaa itseään millään turhalla liikunnalla, vaan sisustaa koti kivasti.

Jumppapallosta saat pirtsakan rahin jaloillesi. Voiko mikään olla suloisempaa kuin lötsähtää töitten jälkeen tai heti aamusta sohvalle ja nostaa jalat kimmoisalle pallolle! Siinä päivän tai yön aikana turvonneet jalat pienenevät jälleen lähes normaaleiksi. Jos huvittaa, varpaita voi vähän heilutella vierenkierron parantamiseksi, mutta pakko ei ole.


Iloisen väriset käsipainot piristävät kummasti ja alkutalven alakulo saa kyytiä. Käsipainoja ei kannata nostella sen ihmeemmin, sillä ne painavat ihan älyttömän paljon. Painot ovat mukavan näköiset kirjahyllyssä. Niiden yksinkertainen, lähes minimalistinen kauneus ravitsee mieltä. Näkökokemuksen esteettisyys antaa voimia ja henkistyminen pääsee hyvään vauhtiin.


Tasapainolautaa voi käyttää pikanttina sohvapöytänä. Laudan päälle ei kannata lastata painavia tuoppeja, sen sijaan pikkusuolaiset pysyvät vallan mainiosti tarjolla ja käden ulottuvilla.

On siis ihan turhaa vaipua epätoivoon ja miettiä tuskaisena miten hyödyntää kaikki stepperit, crosserit ja shaperit, joita on tullut heikkoina hetkinä ostettua. Kun päästää irti pakkomielteestä, että hankitut välineet ovat liikuntaa varten, on jo uudella, luovalla tiellä!


-SusuPetal 


lauantai 7. helmikuuta 2009

Elämä muotitoimittajana ei ole pelkästään kaviaaria, karvaisia miehiä ja keskiolutta, vaan myöskin rankkaa liikuntaa


Uuden jutun tekeminen tyyli- ja muotiblogiin on kamalan rankkaa. Ajattelin tänä tautisena, räkäisenä ja limaisena aikana muistuttaa jalkojen lämpimänä pitämisen tärkeydestä ja esitellä ensiavuksi sukkia, joita nyt jokainen kunnon Lumppu osaa ostaa marketista, jos ei sormi väänny kutimelle.


Olen kaiken iltapäivää kiivennyt tuolille ja tuolilta alas, istunut lattialle, vaihtanut sukat ja noussut taas ylös. Olen vääntänyt luontaisia säihkysääriäni länkikoiviksi ja pihtipolviksi, ja nyt vetää suonta pahasti. Selkä on ihan kaput kaikesta kapuamisesta ja huomenna on taatusti perslihakset hellinä samasta syytä. 


Kaikesta tuskasta huolimatta olen ihan tyytyväinen tähän syntyneeseen juttuun, layoutiin ja stailaukseen. Niin kuin niin monessa muussakin hommassa: lopputulos palkitsee. Ei ole todellakaan ihan piis of keik olla muotitoimittaja ja toimia itse mallina, enkä oikeasti ymmärrä, miksi kuvia varten pitää kiivetä tuolille, pakottaa jalat täysin luonnottomaan asentoon ja lopuksi rajata kaunis pää pois.


No, nyt se on kuitenkin tehty. Voila!






maanantai 2. helmikuuta 2009

UUSI LOOK! UUSI TYYLI! VANHAT JUTUT...


Uusi, uljas ja upea 
sivupohja paljastaa Lumpuista 
enemmän kuin