perjantai 21. elokuuta 2009

Pukeutumisvinkki työelämään







Lomat on lusittu, kesä käristetty ja on tullut aika palata töihin.





Miksi peittää upeaa rusketusta ja hurmaavaa, kesäterasseilla kasvatettua bodia syksyn väreihin: tylsään luumuun, kuvottavaan vihreään ja ankeaan harmaaseen!


Lumpputoimitus suosittaa pirtsakkaa mekkoa työpaikalle. Tässä mekossa ei tule hiki, vaikka töissä vierähtäisi tunti jos neljäskin Facebookissa ja Twitterissä!


Tee oma mekkosi ja ole cool pitkälle syksyyn!


Mekon voit tehdä täällä.


-SusuPetal



perjantai 7. elokuuta 2009

Elokuun samettiset illat ovat täällä

Jaaha, elokuu saa ja niin on moni Lumppukin saanut pitkin kesää. Kurkusta on kulautettu alas kaljaa, sidukkaa, jormaa, lonkeroa, vinkkua ja kaikkea sellaista nestepitoista, jonka avulla kesä kuluu sievässä.


Paha kyllä kurkusta solahtaa alas myös kabanossia, campingiä, hookoota, bratwurstia ja muita grilliherkkuja, joten hiellä, tuskalla ja kyynelillä aikaan saatu kesäbodi 2009 on totaalisen raunioitunut kesän aikana. Ei siinä paljon actimelit sun muut auta. Vatsa voi liian hyvin ja se kasvaa kasvamistaan. Keväällä ostettu pinkeä, vartaloa nuoleva kukkamekko on muuttunut nippa nappa nännit peittäväksi topiksi rasvamakkaroiden iskeydyttyä Lumpun uumalle. Höyhenen kevyet stringit ovat hiertyneet ja kadonneet jonnekin lihamassan uumeniin.


Vai löytyisivätkö ne pusikosta?



Jotain on siis tehtävä, jotta olisi valmis shoppailemaan syksyn uutuuksia – luumua, harmaata ja sammaleenvihreää niin kuin joka syksy.


Lopeta siis makkaran syönti! Heti! Makkara on sou laast siison. Nyt on suklaan aika. Suklaan sisältämä serotoniini auttaa tulevaan syysmasennukseen. Kalja on passe. Punaviinin flavonoidit hellivät mieltä ja kehoa. Tankkaa suklaata ja punkkua, niin et turhaan murehdi kiloja!


Nautinnollisia elokuun samettisia iltoja!