lauantai 31. lokakuuta 2009

HALLOWEEN STRESSAA IHMISIÄ, LUMPPU OTTAA RELASTI




Lumppuhan on sinut itsensä kanssa ja Halloweenin aikana Lumppu on sinut koko maailman kanssa. Mutta siinä missä muut ihmiset joutuvat työskentelemään rankasti saavuttaakseen lumppulookin, Oikea PerusLumppu voi ottaa rennosti.


Muiden iskiessä pääkallonvalkoista kasvoväriä solariumin ja Levin ruskettamille kasvoilleen, Lumppu nauttii luontaisesta kalvakkuudestaan, jota on vaalinut valvomisella, huonolla ruokavaliolla ja erittäin tiukalla ulkoilun karttamisella.


Punaiset piilolasit ovat turhat Lumpulle, sillä yökukukkuminen, juopottelu ja sisällä tupakointi ovat antaneet Lumpulle luonnollisen verestävät silmät.


Luomivärillä maalatut silmäpussit ovat naurettavinta mitä Lumppu tietää, sillä Lumppu tietää, että syömällä pussin sipsejä joka ilta saa pussit pullottamaan mukavasti.


Harmaanvihertävän hiusvärin suihkuttaminen kutreihin noitalookin saavuttamiseksi on naurettavaa. Lumppu jättää värikäsittelyt väliin ja antaa hiusten olla pesemättöminä viikkoja. Hiuksiin saadaan tällä tavalla maaginen kiilto, joka ei ole peräisin öljypullosta, vaan kehon kuona-aineista, jotka saavat hiukset sädehtimään kerrassaan luonnottoman värisinä.


Amatöörit hankkivat noitanenän, syyliä ja karvaisia patteja poskilleen. Lumpulla on nuo kaikki luonnostaan. Nenä levenee sitä mukaa mitä enemmän nuuskaa iskee suuhun. Mukavasti värjäytyvien hampaiden lisäksi nuuska aiheuttaa nenässä mukavaa kutinaa, ja jatkuvat aivastelut paisuttavat nokan helposti kolminkertaiseen kokoon.


Halloweenin kunniaksi Lumppu jättää viiksensä ajamatta, eikä käytä ihohuokosia supistavia mönjiä, vaan antaa paukamien kukkia ihan luomuna.


Nuuskasta ja nikotiinista värjäytyneet hampaat saavat mukavan säväyksen, kun Lumppu jättää suunnitellun hammaslääkärikeikan väliin. Lohjennut kulmahammas muistuttaa mukavasti vampyyrin hammasta.


Noitamaisiin asusteisiin Lumpun ei tarvitse tuhlata rahaa ja ostaa naamiaisliikkeestä ankeita, muovisia muka-pelottavia asusteita. Lumpun reikäiset verkkarit ja virttynyt tee-paita kastike-, punaviini- ja kossutahroineen on autenttisempi kuin mikään noitahepene.


Lumppu ei voi muuta kuin katsoa ihmeissään, hieman säälitellen amatöörien Halloween-juhlintaa. Niin suuri vaiva yhden juhlan takia, kun voisi tehdä saman asian lopullisesti muuttamalla elintapojaan ja ryhtymällä Lumpuksi. Silloin olisi Halloween ainainen.


-SusuPetal



keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Liivi päivässä pitää lääkärin loitolla

Karvaliivit ovat nyt kuuminta hottia niin Suomen kuin maailmankin muotimarkkinoilla. Itseään kunnioittava Lumppu ei kuitenkaan alistu muodinluojien orjaksi, vaan luo itselleen oman, ihastuttavan tyylin... pinnalla olevia trendejä muokkaillen.

Liivit, nuo hihattomat vaatekappaleet, joiden tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä, nousevat pinnalle tasaisin väliajoin: milloin neulottuina slipovereina, milloin nahkaisena tai farkkuisena versiona... tai niine karvoineen. Halusin kuitenkin herätellä Lumppujen uskollisen lukijakunnan kekseliäisyyttä ja persoonallisuutta ehdottamalla muita materiaaleja kuin kuollutta eläintä muistuttavaa (kaikkihan tietävät, että turkis on niinku ei-ei, mutta nahka on niinku joo-joo).

1. Seinäliivi. Oivallinen asu niihin hetkiin, kun haluat vältellä huomatuksi tulemista, eli ns. sulautua seinään. Esimerkiksi huonoille oppilaille, jotka eivät halua tulla kuulustelluiksi Indonesian historiaa koskien. (Vaikka kuka muka EI tietäisi kuka on Indonesian presidentti, eiku kuningas, eiku.) Toimii parhaiten kun suunnittelu on toteutettu huoneen seinäpinnoite huomioon ottaen.


2. Älä-ammu-mua-hirvenä –liivissä Lumppua ihastuttaa sen käytännöllisyyden lisäksi harmoninen värimaailma, sekä tietenkin taskunsuihin kiinnitettävät huomiovalot (jotka voi halutessaan viritellä myös olkapäille). Ehdoton DIY-projekti kaikille metsässä hirvenmetsästysaikaan, ja miksei muulloinkin liikkuville. HUOM! Ei suositella niille, joiden lampaankääpäpaikka on ehdoton salaisuus, kyseisen liivin käyttäjää ei ole kovinkaan vaikea seurata salaa.


3. Aatami-ja-Eeva –liivi on tarkoitettu lämmikkeeksi niille, joita nyky-yhteiskunnan pukeutumispakot ahdistavat, mutta jotka silti joutuvat elämään Suomen ilmastossa. Porontaljan sijaan voitkin verhoutua viininlehtiin, tunnet itsesi ah-niin-perinteiseksi ja kukaan ei edes hämmästele paljasta takapuoltasi, sillä upea tekstuuri vie ohikulkijoiden huomion. Mites se menikään: "New York, Pariisi, Vaalimaa, pian ympäri maailmaa, näki vanhat ja kakarat kansainväliset pakarat liivimallit."



4. Keisarin-Uudet-Vaatteet -liivi sopii parhaiten niille, joilla on hyvin vahva ja vakaa itsetunto. Liivi on siitä ihastuttavaa ja modernia materiaalia, että sen näkee ja tuntee vain jos siihen uskoo tarpeeksi. Eräs hyvin salainen lähteeni kertoi minulle, että Joulupukin bisneksillä olisi jotain tekemistä tämän materiaalin tuotekehityksen kanssa.


Jos ette löytäneet itsellenne sopivaa (tai vaikka löysittekin), ehdotuksia ja kommentteja otetaan vastaan. Suorastaan hingutaan, kuten Lumpputoimituksessa on tapana.

maanantai 5. lokakuuta 2009

SÄÄSTÄ SAUVASI AKKUA!


(Tämä kirjoitus sisältää tuotesijoittelua. Tämä kirjoitus sisältää mainontaa.)

Himohamstraajien hekumalliset hoohetket ovat pian täällä! Keskiviikkona teletappikansa taas talloo katuja pitkin keltaiset kassit kädessä. On se hetki, jolloin hulluudelle annetaan jälleen kasvot ja kaikki voivat estoitta liittyä meihin muihin mielenvikaisiin, jotka emme mainosta keltaisin kassein järjettömyyttämme.

Lumpputoimitus on kuitenkin ajan hermolle, trendien huulilla ja vilttien välissäkin ajan tasalla. Kurkkasimme keskiviikon must-tuotteisiin, hylkäsimme kaikki ankeat has gone-tuotteet ja melkein vaivuimme epätoivoon mielikuvitusta kiihottamattoman tarjonnan johdosta.

Vaan onneksi löytyi Se Tuote, jota ilman ei voi olla: Kaulan- ja leuan alueen kiinteyttäjä! Saatavilla keskiviikkona! Stockmannin Hulluilta Päiviltä.



Lumpputoimitus on erheellisesti luullut, että monikäyttödildo sopisi myös kaulan alueen hoitoon runsaine värähtelyineen ja sykähtelyineen, mutta myönnämme olevamme väärässä. Kaulalle on todellakin siis saatavilla aivan oma laite.

Kiva, nyt ei tarvitse jatkuvasti olla lataamassa dildoa!


-SusuPetal