tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kevätmuotia Lontoosta

Lontoo on herännyt talvikoomasta ja toinen toistaan upeammat kevtleningit ovat saapuneet puoteihin. Unohda jo se iänikuinen musta ja leiki väreillä!

Jokaisella kunnon britillä tulee olla tällainen skottiruudullisentapainen päivähamonen. Koska haluan eläytyä paikalliseen kulttuuriin, hommasin heti sellaisen.



Hamonen näyttää upealta karvakenkieni kanssa. Ensin hieman arastelin käyttää näitä ulkona, mutta sitten huomasin, että naapurintätikin käyttää niitä ulkoilessaan, joten rohkaistuin.

Nämä ovat tosin jo hieman lääst siissön- pitäisi hankkia karvaton versio. Muistakaa siis tämä kenkäostoksilla, ei karvoja enää tähän aikaan vuodesta!




Jos skottiruudut ovat liian kesyjä tai punaisia makuusi etkä millään voi luopua tummanpuhuvasta goottityylistäsi, niin tässä über-muodikas vaihtoehto sinulle!

Kuviointi on kuin suoraan marsista - vähän niin kuin miehetkin - mutta tässä mekossa nainen kuin nainen näyttää veenukselta!



Asusteet ovat myös tärkeä osa kokonaisuutta. Paksut vyöt ovat aina trendikäs valinta.

Lisäksi ne litistävät sen talven aikana paisuneen rantapallon kivaksi päärynäksi. Omenavartaloisuushan on terveysriski, joten kannattaa suosia päärynää!



Jos haluat esiintyä ingognito pitääksesi runsaan ihailijaparven loitolla, kokeile eksoottista ja raikasta hattua.

Tämä on hattu on suoraan Australiasta ja tuo kevätlookkiin jännittävän kansainvälisen aspektin.




Oikein coolia kevättä toivottelee Lontoon muotitoimittaja Elegia.

lauantai 3. huhtikuuta 2010

Huom: On pääsiäinen



Jos ihmettelit, miksi Alko oli eilen ja tänään kiinni, johtuu se siitä, että on pääsiäinen. Alko on kiinni myös ensi maanantaina.


Että hauskaa pääsiäistä vaan kaikille lukijoille!


Feliz Páscoa


Muitas outras imagens e figuras para o Orkut aqui