maanantai 1. syyskuuta 2008

Muodin mekka, osa I

Tervetuloa Keskisille, muodin mekkaan! Keskinen takaa, ettei susirajan takanakaan tarvitse kulkea tietämättä suurkaupunkien trendituulahduksista.


Koska kyläkauppa-alue on laaja, käsittelen sen kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa keskitymme alueen ulkoisiin puitteisiin ja toisessa osassa kurkistetaan sisälle LINNAAN ja tarkastellaan paikallista tyyliä - kuvien kera totta kai!


1. Kuvassa kyläkaupan julkisivu. Jos lähtee kulkemaan keltaista seinustaa pitkin, päätyy sinne hotellin puolelle, josta varmaan kaikki ovat nähneet niitä upeita kuvia. Lähdetään matkaan.2. Melkein unohtui se Keskisen tavaramerkki, onnenkenkä.3. Niin ja tokihan tässä matkan varrella täytyy vilkaista myös Keskisen kotitaloa. Huomatkaa puutarhan runsas ja rönsyilevä muotoilu. Miten onkin niin pieneen tilaan saatu ahdettua niin paljon!


Lähempää katseltuna piha näytti ihan hautausmaalta epämääräisine pylväineen. Valitettavasti niitä ei näy tässä kuvassa.


Sanoisin näin muotitoimittajan vankalla kokemuksella, että Keskinen on tavoitellut pihalleen sellaista goottilaista, salaperäistä tunnelmaa.4. Se herra Keskisestä. Valitettavasti en saanut haastattelua enkä nähnyt koko Vesaa, vaikka päivystin koko päivän pusikossa talon tuntumassa ja puolet yöstäkin. Vesa lienee kiireinen mies?!


No mutta tässä pääsemme jo lähemmäs itse linnoitusta – ja muotia! Kokonainen teltta on täynnä huippumuotia halvalla!5. Väreissä löytyy! Ja sitten väitetään, etteivät suomalaiset käytä värejä, pyh! Minulla oli tosin päälläni vain mustaa,- hieman virttynyt musta RIB-paita, noin 10 vuotta vanha
- KAKSIraitaiset verkkarit (raidat valkoisia)
- Valkoiset lenkkitossut (Adidaksen, merkkikengät siis!!!)


mutta tarkoitukseni olikin olla herättämättä liikaa huomiota.
6. Ohitetaan muotiteltta ja kas – siinähän on tuon kuuluisan hotellin julkisivua sivusuunnalta kuvattuna. Huomatkaa ostoskärryt: ne voi ottaa jo siitä mukaansa, jos ei malta ottaa niitä pääovien edestä. Kun on kärryt valmiina, ei ainakaan tarvitse jonottaa saadakseen oven edestä kärryt!
7. Ja ei muuta kuin liuskaa pitkin ylös!
8. Olemme hotellin edustalla. Nyt viimeistään kannattaa ottaa kärryt.
9. Huomatkaa hieno kaksikerroksinen bussi! Se sopii todella hyvin paikan miljööseen. On myös todella kätevää, kun parkkipaikat ovat lähellä – ihan hotellivieraita ajatellen. Jos niitä paikkoja nyt liikenee hotellivieraille muun kansan jäljiltä.
Ensi kerralla paikallista muotia ja sisäkuvia!

12 kommenttia:

almamaria kirjoitti...

Ah, hienoa opastusta! Onneksi pääsen kuukauden sisällä taas Keskiselle pörräämään!

Stazzy kirjoitti...

Aivan loistava idea! Muotishoppailun mekkoja tuleekin esitellä!

SusuPetal kirjoitti...

Olen niin kateellinen, en ole koskaan käynyt tuolla.
Olen myös hyvin iloinen, että lumpputoimittajiin voi luottaa -kiitos jutusta, odotan kieli pitkällä seuraavaa osaa!

Elegia kirjoitti...

Almamaria, muista käydä siellä huippumuotiteltassa! Ja illalla sitten kylille pilettämään uusissa kledjuissa kuulina :D

Stazzy, aivan aivan! Yhtä tärkeää kuin itse tyyli, on löytää oikeat paikat ostaa se!!!!

Susu, ehkä saamme vielä järjestettyä sen tyylimatkan Tuuriin. Voin pirauttaa Keskoselle ja kysäistä, mitä kaksikerroksisen miljoonabussin vuokraaminen mahtollisesti maksaisi! Ihan turhaa seisottaa sitä kartanon parkkiksella tyhjänpanttina!

Polga kirjoitti...

Ele, siis oikeasti sinä siellä? Voihan ihanuus, nyt vain odotan sitä tärkeintä.
Voiskohan Lumput & Lureksit järjestää lukijamatkan täältä Tsadista tuonne Tuuriin - yöpyisi hotlassa ja kaikkea ihquu =E (anteeks, poistun takavasemmalle, jostain eksyi huono olo....) Toisaalta, jos ei meitä olisi monta, voisimme käyttää mun invataksoa - sehän niinkuin sopisi sekä tematiikkaan että varmasti myös osallistujiin?! *ei, ei saa lyödä, eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih*

Pauliina kirjoitti...

Pauliina ilmoittautuu myös tyylimatkalle! En ole koskaan käynyt Keskisen puodissa, olisihan se hienoa nähdä Kauppojen Kauppa, Muodin Mekka ja Muotitietoisen Pukeutumisen Anneli ja Olavi!

hepoliini kirjoitti...

Mä olen kuullut että herra Keskonen suorittaa itse kotipalatsinsa siivoustalkoot. Aika arvostettava piirre miesihmisessä (ottaen huomioon torpan koonkin)...

Olen kyllä hieman kateellinen siitä isosta hepoliininkengästä!

Veri nais, veri nais. :)

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Vau, hieno kiertoajalu, nyt tulee melkein tunne, että lähdinkö merta edemmäs kalaan, en todellakaan tiennyt, että Suomestakin löytyy tuollaista glamouria.

Keskisen palatsi ja linnahotelli kyllä ansaitsi tulla näin nostetuksi esille, noihan kävisi jo Suomi-kuvan nostattamiseen ja toimivat ainakin suomalaisten itsetunnon kohottajina, ei olla mitään mettäläisjengiä, vaan ihan kyllä kansainvälistä eliittiä.

Odotan kanssa innolla lisää!

lepis kirjoitti...

Olen niin iloinen ettei minun koskaan tarvitse käydä tuolla!

Se kundihan paskantais housuihinsa jos se näkisi tämä postauksen... ;D

Ei se mitään, me rakastamme tällaista journalismia!

Saanel kirjoitti...

Hmm..Koska läheisen Tarjoustalon anti ei ole mitään verrattuna Keskisen Designvaatteisiin, olen pakotettu ilmeisesti lähtemään Tuuriin.

Että matkani tulisi edes jollain tavalla halvemmaksi, ehdotankin sellaista kimppakyytijuttua, sillä olen aivan vakuuttunut monen muun myös haluavan kokea seikkailun muotimaailmassa.

Katsoin myös kerran ihan televisiosta kuinka Duudsonin pojatkin olivat käyneet Keskisellä ja saaneet komean vartijan juoksemaan peräänsä, haluan jo pelkästään tuon takia sinne. Kuka lähtee mukaan????

Ja koska oikeasti olen totaalisen tietoinen kaikista uusista muotivirtauksista, haluaisin mielelläni kantaa korteni kekoon tässä muotiblogissa jos teille muille suinkin sopii.

MouMou kirjoitti...

Ikinä en ole tuolla käynyt!:O Pitäisi kyllä.:)

Elegia kirjoitti...

Vähän myöhässä, mutta aina ei voi olla aallonharjalla!

Polga, ihan oikeasti olin siellä ja olen ollut senkin jälkeen. Kannatan lukijamatkaa ehdottomasti – harmi, ettei se kaksikerroksinen bussi ollut paikalla. Siihen oltais varmaan mekin mahduttu ostosten lisäksi!!! Tai miksei tosiaan buukattais invataksoa – niissähän on kai enemmän tilaakin?!?!

Pauliina, tervetuloa mukaan!

Hepsu, siivoaa itse?! Rispektit Keskoselle – sinänsä harmi, että olin vähän elätellyt toivetta että olisin hakenut hälle töihin siivoojaksi. :/

Itkis, ihan turhaan tosiaan lähdit merta edemmäs, kun täällä kuitenkin olisi ollut ihan yhtä hulppeat puitteet! Nooh, onneksi sieltä pääsee takaisin!

Lepis, ajattelin kyllä että saisit tulla mukaan MAKUTUOMARIKSI!

Saanel, ehdottomasti pakko lähteä. Nähdä Tuuri ja kuolla tyylikkäänä! Jos saadaan invataksi buukattua, niin mukaan vaan!

Onkohan sinulle muuten vastattu tuohon… Kyllä Lumppujen toimituksessa tilaa on, vai mitä muut?!

MouMou, kannattaa käydä. Huippumuotitelttaa siellä ei talvella ole, joten kandee ehkä odotella kevääseen, niin saa huippumuotia halvalla!