torstai 13. marraskuuta 2008

Kosmeettinen vinkki kestävään kehitykseen


Moni Lumppu pähkäilee tähän vuodenaikaan trendikkään ulkonäön perään. Mehän tiedämme, että sauvakävelyn vaikutus ihon helakkuuteen on karmaiseva esimerkki siitä, miten rusoposket syntyvät.

Ja roosa on niin passee.

Samoin vesijumpan rypyttämä iho on totally aut.

Syksyn lumppulook ei ole todellakaan reipas, pirtsakka ja hyvinvoiva. Ehei.


Mitä siis Lumppu voi tehdä? Varsinkin, kun hän ulkonäköpulmien lisäksi haluaa toimia eettisesti, moraalisesti ja filosofisesti oikein? Mitä tehdä, kun haluaa näyttää Lumpulta, mutta ei voi omatunnon halkeamatta hankkia itselleen kosmetiikkaa, sillä kaikkihan tietävät, että kosmetiikkateollisuus a) tappaa elukoita, b) riistää kuluttajia ja/tai c) valjastaa ihmisen turhamaisuuden kapitalistiseen käyttöön.


Turha vaipua epätoivoon! Hanki flunssa! Jo muutamassa päivässä saat kalvakkaan ihon, kuopissa möllöttävät silmät ja mustat silmänaluset. Nauti flunssaasi riittävä määrä särky- ja muita lääkkeitä, kunnes kroppasi tekee tenän ja alat oksentaa. Kalpeus syvenee entisestään, tunnet itsesi eteeriseksi ja alat kuulla päässäsi pieniä ääniä, jotka supattavat sinulle suloisia sanoja.

Yski keuhkosi pihalle niin saat samalla mukavaa treeniä vatsalihaksille! Hoikka uuma on in.


Mutta! Älä missään nimessä hanki nuhaa! Räkänokka on punainen, eikä vielä ole pikkujoulujen aika! Jos jostain syystä kuitenkin sieraimesi alkavat erittää kyseenalaista limaa, käytä erikeeperiä. Se valkaisee pikku nenun ja tukkii sieraimet mukavasti.


Flunssa ja oksennustauti on ainoa eettisesti oikea tapa hankkia syksyn kuuma, kalpea ja kolea look!


-SusuPetal


P.S. Lumpputoimittajat!!!! Pikkujoulukausi lähestyy, kantakaamme kortemme kekoon ja tarjoilkaamme upeimmat bailuvaatetusvinkit lukijoille!

 

 

6 kommenttia:

Hirlii kirjoitti...

Tipuilu voisi virkistää, höyheniä pöyhimään vaan ja värikkäitä sulkia sukien eteenpäin pimeässä !

SusuPetal kirjoitti...

Pikkujouluhöyhenet ovat kyllä aika hot!

Eero kirjoitti...

Kuvassa on selvä Osuuspankin logo keskellä naamaa.

Onko tämä product-pleismenttiä? Onko Lumpulla sponsori?

Elegia kirjoitti...

Tosi hyvä vinkki! Mutta miten saada flunssa?!?!?!

Mutta onneksi bulimia sentään on nykyään trendisairaus, joten senkin voi hyvin yhdistää flunssaan!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No siinä oli hyvä vinkki poikineen, olen kyllä itsekin huomannut ilokseni, kuinka hyvää kunnon flunssa tekee vatsalihaksille. Mulla onkin vyötärön seutu päässyt uhkaavasti pyöristymään ja kasvoilla on epätrendikäs väritys, kun ei ole flunssa iskenyt viimeisen vuoden aikana. Kai sellainen pitää sitten hankkia, kun ei näytä suosilla tulevan. ;)

SusuPetal kirjoitti...

Eero, niinpäs onkin. Ehkä se on laman merkki :=)

Bulimia on ihan yhtä hyvä keino, Elegia, olet kekseliäs!

Onpas kurjaa, Itkis, kun ei siellä Amerikan aurinkomaassa tule edes flunssaa! Poikkeapa täällä marraskuisessa kosteudessa, niin vatsalihakset saavat kyytiä.