keskiviikko 7. tammikuuta 2009

No tassa sita pinkkia nyt sitten olis...

Kun luin Elegian pinkki-haasteesta, niin innostuin heti ja mulla oli hetken sellainen mielikuva, etta kun avaan vaatekaappini, niin tulee valinnan vaikeus. Muistelin kylla, etta siella olisi aivan mielettomat maarat ihania pinkkeja horheloita. Mutta todellisuus olikin kylla tarua karumpi. Toivottavasti seuraava haaste on musta tai harmaa.

Mutta jotain pinkkia sielta kuitenkin loytyi tahankin hataan, eli tama ihananainen alushamonen. Tuo on siita kiva alushame, etta voi vallan mainiosti unohtaa hameen siita paalta, on niin natti ihan sellaisenaankin. Ja perustelen taman valintani silla, etta se oli ainut pinkki vaatekappale komerossani. Tai no, oli siella jotain muutakin, mutta jaakoon se nyt ainakin viela toistaiseksi salaisuudeksi. Ai niin, kuvassa nakyy myos mun ihana vaaleanpunainen viuhka, joka on kylla usein hyvin tarpeellinen asuste Kaliforniassa.

6 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Näyttää pinkilta ja viuhakasta saa vain plussaa! Ihkua, että sekin on pinkki!

Kuva on kyllä nyt niin taiteellinen, etten hahmota siinä oikein alushametta. Voi tosin olla, etten ole vielä kunnolla herännyt, mutta ainakin sävyt ovat kauniita ja pitsiäkin vilahtelee.

Alushameen kuuluukin olla sellainen, ettei tarvita päällihametta - siinähän menee muuten koko päivä pukeutumiseen ja kiireisellä lumpulla ei välttämättä ole aikaa!!!

Elegia kirjoitti...

No ei hitsi, nyt tajusin! Siis nuo mustat ovat sääret (wow)! Taitaa tämä hahmotuskyky olla näin aamusta aika surkastunut, mutta ilmeisesti alan toimia hiljalleen :D

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Elegia
Oho, ma taidan olla sitten tosi taiteellinen, vau! Mutta eiks jossain muotikuvissa ole just sillain, ettei oikein saa selvaa mita niissa on.

Mutta totta, nuo kaksi mustaa tolppaa on saaret, ja niiden ylapuolella on siis se hame, joka siis on ihana.

Ihkua, etta sain tosta viuhkasta plussaa! Kiitti. :D

SusuPetal kirjoitti...

Mikä se salaisuus on????

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Susu
No olen mina aika hopero, mutta en nyt sentaan noin hopero! :D

SusuPetal kirjoitti...

Höh.