perjantai 7. elokuuta 2009

Elokuun samettiset illat ovat täällä

Jaaha, elokuu saa ja niin on moni Lumppukin saanut pitkin kesää. Kurkusta on kulautettu alas kaljaa, sidukkaa, jormaa, lonkeroa, vinkkua ja kaikkea sellaista nestepitoista, jonka avulla kesä kuluu sievässä.


Paha kyllä kurkusta solahtaa alas myös kabanossia, campingiä, hookoota, bratwurstia ja muita grilliherkkuja, joten hiellä, tuskalla ja kyynelillä aikaan saatu kesäbodi 2009 on totaalisen raunioitunut kesän aikana. Ei siinä paljon actimelit sun muut auta. Vatsa voi liian hyvin ja se kasvaa kasvamistaan. Keväällä ostettu pinkeä, vartaloa nuoleva kukkamekko on muuttunut nippa nappa nännit peittäväksi topiksi rasvamakkaroiden iskeydyttyä Lumpun uumalle. Höyhenen kevyet stringit ovat hiertyneet ja kadonneet jonnekin lihamassan uumeniin.


Vai löytyisivätkö ne pusikosta?Jotain on siis tehtävä, jotta olisi valmis shoppailemaan syksyn uutuuksia – luumua, harmaata ja sammaleenvihreää niin kuin joka syksy.


Lopeta siis makkaran syönti! Heti! Makkara on sou laast siison. Nyt on suklaan aika. Suklaan sisältämä serotoniini auttaa tulevaan syysmasennukseen. Kalja on passe. Punaviinin flavonoidit hellivät mieltä ja kehoa. Tankkaa suklaata ja punkkua, niin et turhaan murehdi kiloja!


Nautinnollisia elokuun samettisia iltoja!


15 kommenttia:

P. Olka kirjoitti...

Mitkä ihmeen stringit? Stingistä olen kyllä kuullut ja hänet pitäisinkin mielelläni pääll... ei kun siis pakaroiden väl... ei kun siis, tuota...

Ruokavalio-ohjeistus on erinomainen ja varmasti tehokas - täytyy aloittaa heti.

PS: Voiko punkun korvata edes roseella???? Tai talk... ei kun siis valkkarilla???

Nimimerkki: Harvinaisen epätietoinen

SusuPetal kirjoitti...

Hyvä nimimerkki harvinaisen epätietoinen,

mukavaa, kun rohkaisit mielesi ja käännyit toimituksen puoleen.

Sting pakaroiden välissä on mielestämme loistoidea! Todennäköisesti Sting ei katoa kokonaan, kuten nuo stringit, jotka siis ovat eräänlaiset narut, jotka viritellään pakaroisen väliin. Valitetavasti emme osaa sanoa, miksi joku haluaa hirttää itsensä naruihin, itse suosimme tukevaa köyttä ja yläpäässä.

Rose menee siinä ja siinä, mutta valkkarille sanomme ei. Yritä päästä pikku hiljaa punaviinin makuun, veikkaamme, että kahdeskymmenes pullo solahtaa jo ilman vaikeuksia!

Mukavaa mahalaskua syksyyn Sinulle!

Famu falsetissa kirjoitti...

Milloin keksitään punaviinisuklaa?? Todellinen terveysateria!!! En jaksa kantaa niitä pulloja. Nimimerkki punttipöksy

juanita kirjoitti...

heh, minä taas toivon, että kesän aikan hankittu turvotus, joka johtuu TIETYSTI hellekeleistä eikä hmmm... tinto de veranosta, cervezasta, bocadilloista jne..., katoaisi, kun ensi viikolla siirrymme viileämpään ilmanalaan.. :D

lepis kirjoitti...

Mitä makkaraa? Mitää makkaraa ole nähny... Tai bissee... Pizzaakin kanniskelen vain käsilaukussa...

Tuskin maltan odottaa syksyn violettia muotipostausta ja pukeutumisvinkkejä! Kerrankin on kaupoissa oikean värisiä vaatteita!

Niin, jos ne vain sopisivat!

SusuPetal kirjoitti...

Famu falsetissa, punaviinisuklaa pitäisi ehdottomasti keksiä! Säästyisi ainaiselta pullojen kantamiselta.
Eikun laboratoriot pystyyn!

Juanita, mikä turvotus....???? Tunnusta rohkeasti vaan ja siirry punkku-sulkaadieetille, kun tulet tänne kylmään Pohjolaan!

Lepis, violetti, viinipuna ja sammalaanvihreä toistuvat yhtä takuuvarmasti joka syksy kuin pizza kesähelteillä käsilaukussa.

Elegia kirjoitti...

No mä jouduin jo alkukesästä leikkaamaan sen stringin narun pois, koska se hiersi jo silloin. Oli tarkoitus ommella siihen lisäpala, mutten ehtinyt kun oli niin kiire juoda ja grillata. Mut onneksi suklaata ei tarvi grillata. Voi olla, et ehtii paikata stringin! Tai ehkä irrottelen oikein urakalla ja ostan uuden - siis muotivärissä tietty!

SusuPetal kirjoitti...

Vanhaa stringiä ei olisi tarvinnut poistaa, Elegia! Aluksi se hiertää, mutta kyllä se sinne persvakoon aikanaan lahoaa.

Ehkä voisit todellakin irrotella ja ostaa viininpunaiset stringit! Silloin ei haittaa, jos kuukautisten aikana vähän loiskuu yli. Ei näy!!

Reine kirjoitti...

Punaviinidieettiä on noudatettu tunnollisesti. Kyllä näillä flavonoideilla jo yhden syksyn päihittää. Ja kun kylmenee ja pimenee niin sitä suklaatakin alkaa sujahdella ostoskärryyn ja telkun ääressä suuhun.
Stingiä en välttämättä haluaisi päälleni.Talkkari on pakko päästää välillä (käytännössä kun se on oma ukko).
Mutta Jack Bauerin voisin kyl- tai siis ei mitään

SusuPetal kirjoitti...

Talonmies on kyllä aika kätevä, Reine, varsinkin jos on Jack Bauerin näköinen.

Syksy ja suklaa. Synonyymeja.

Anna kirjoitti...

Hihih..täällä sain naur ( oisko pitäny sensuroida? )ukohtauksen..ihan myönteisen sellaisen! Enin nuo srtingit. Kuka ne keksi? Varmaan joku HÄTÄhousu, joka ei ehtinyt vessaan tarpeeksi äkkiä.. Ois kävellyt ilman..hmm.
Se siitä.
Se tämä yltäkylläisyyshoukutus on NIIN laajaa, että aineosat sekoittuu ihmisravinnossa. Menee ihan häränpyllyä, ( oisko pitänyt sensuroida? ) Nuorenpana minäkin
maistelin kesän huumassa terasseilla..no ne kilot jäi..vaikka kierrän kaukaa terassit. Mitähän on jäänyt vääräksi tavaksi? No se ruoka tietysti...

Anna kirjoitti...

No voi. Tämä kannettava heittää rivit minne sattuu. Tuo edellinen kommenttini on kuin hiprakassa kirjoitettu :-0 No en varmaan oo!
Onpahan hauskaa toisillakin. Iloista päivää siis teillekkin!

SusuPetal kirjoitti...

Sinä sen sanoit, Anna, hätähousujen keksintöä stringit!

Saa täällä olla huppelissakin :)

Stazzy kirjoitti...

Mut entäs jo kesä jatkuu? Saako Lumppuihin toimittaa bikinipaparazzipostauksen Ranskan Rivieralta?

Punaviinidieettiä täällä toteutetaan usko(no)llisesti. Etenkin 1,50 euron Corbières on oiva kohde.

SusuPetal kirjoitti...

Ilman muuta saa toimittaa jutun, Stazzy -kesä on mielentila, joka sopii hyvin punkun kanssa yhteen!