maanantai 14. huhtikuuta 2008

Lukijakysymys

Toivottavasti vastaukseni ehtii perille ajoissa... ennen kuin jotain pahaa tapahtuu. Olen liikkeellä vakavin mielin, sydän kurkussa. Tänään sain nimittäin viestin sähköpostiini. Se kuuluu näin:

"Hyvä Allyalias,
Olen seurannut blogiasi pitkään ja ollut erittäin vaikuttunut tyylitajustasi. Kysynkin nyt seuraavaa: Olen aikeissa lähteä Muhokselle istumaan iltaa paikkakunnan kuppilaan. En ole ennen juuri käynyt ravintoloissa, enkä tunne edes pienten paikkakuntien tapoja. Laitan mukaan muutaman kuvan asusta, jonka suunnittelin pukevani illanviettoon. Mitäs tykkäät? Terveisin Alli Alais"


Alli on valinnut juhla-asukseen kauniin, turkoosin röyhelömekon ja eläinkuosisen topin, jossa on erittäin avara dekoltee. Rohkea, mutta tyylikäs valinta!

Huomaa kaunis muovisolki, joka näyttää erehdyttävästi puulta.

Kengät ja rennon huolettomat sukat kruunaavat kokonaisuuden.

Valitettavasti minun on kerrottava, että vastaus kysymykseesi on EI! Jos puet tämän asukokonaisuuden yllesi kuvailemaasi juhlaan, erotut joukosta ja saat varmasti turpaasi suurta yhteenkuuluvuutta tuntevien kyläläisten toimesta. Suosit klassisen kaunista pukeutumistyyliä paikassa, jossa ollaan totuttu ns. katutyyliin (esittelen tätä katutyyliä myöhemmin).

Säästä tämä kaunis asukokonaisuus ennemmin vaikka teatteri-illan kruunuksi!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen kyllä sitä mieltä, että Ally on nyt kysyjää kohtaan turhan tuomitseva ja suorastaan ankara. Sanoisinkin: kannattaa kokeilla, ehdotomasti! Jostakin sen Muhoksenkin tyylitajun täytyy alkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aika vetävä tuo toppi, silti. :)

SusuPetal kirjoitti...

Eläimellinen toppi herättäisi alkukantaiset vietit. Oikea vastaus, Ally!

Allyalias kirjoitti...

Jaakkojyrä, ankara kyllä, mutten tuomitseva. Mitä pienempi lauma, sitä helpommin ja väkivaltaisemmin sysäämme joukostamme erilaiset.

Siksi tyyli on niin tärkeä juttu! Väärin käytettynä se voi johtaa jopa kuolemaan!

H, ja kun katsot tarkemmin, huomaat, että se on ollut myös käytössä :)

Susu, ja tuolla nyt vallitsevat viidakon lait muutenkin!

Elegia kirjoitti...

Minä ihastuin kyllä tuohon hameen solkeen. Sehän on tosi kätevä! Ei tarvitse ottaa käsilaukkua mukaan menoon (se vaan katoaisi siinä tohinassa, tiedetään!), vaan avaimet voi ripustaa solkeen! Ja noilla vetimillä ei (omaa) rahaa tarvita ollenkaan!!!

Elegia kirjoitti...

Minä muuten veikkaan, että tämä asukokonaisuus on Allyn omasta garderobista. Hän ei vain kehtaa tunnustaa sitä, ettei leimaudu trendipelleksi!

Allyalias kirjoitti...

Ou nou, Elegia! Sait mut kiinni! En tiennyt olisiko tämä sopiva asu ja halusin vaivihkaa ottaa asiasta selvää tässä blogissa liikkuvilta muotiguruilta.

Voin myös tunnustaa, että tuo leopardiunelma ja myöskin hamonen ovat olleet käytössä viime kesänä. Tosin eivät yhtä aikaa...

Araminta kirjoitti...

Sitä paitsi nilkkasukat sandalettien kanssa ovat jo vähän passé. Viime keväänä tämä olisi ollut hip & cool ja kysyjä olisi (mielestäni hyvin) voinut mennä brassailemaan Muhoksen urpoille trendsettereistä heti seuraavana olevana muotihirmuna.

Niin, musta tässä on klassikkouteen siis sopivasti ripoteltuna rivikansaa ärsyttäviä pintamuodin kukkasia. *tykkää*

Allyalias kirjoitti...

Araminta, kiva, että tykkäsit tästä taiten valitusta kokonaisuudesta :)

Toivottavasti sait vinkkejä myös omaan pukeutumiseesi.

... vaatekaapin aarteita tässä vain paljastelen... kröhöm...

Anonyymi kirjoitti...

Niin, olisin vain kysynyt, onko tuon vyön naru sellaista samanlaista muovi(?)köyttä, joilla esim. veneet kiinnitetään laituriin? Meinaan olisi aika hyvä vinkki kierrättäjille!

Allyalias kirjoitti...

Kuusirannan emäntä, onpa kiva, että joku ajattelee ekologisesti! Valitettavasti tuo vyö ei ole juuri sitä narua, mutta kyllä sillä varmasti yhden veneen sitaisee :)

Ja ainakin vyö maatuu, jos sen sattuu unohtamaan jostain sattuman oikusta metsäpolun varteen.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, olin epätarkka! Ajattelin enempi niin päin, että melkein joka mökin ulkovarastossa on sellaista köyttä, joten tuota kuvaa voisi olla mallina niille, jotka haluavat päästä ylimääräisistä narunpätkistä eroon. Pientä sorminäppäryyttä ja kas, saat oman trendikkään vyön!

Ja hyvä pointti toisaalta se, että sillä voi tarvittaessa sitten sitaista veneen kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi taas ...meni vähän sanat sekaisin tuossa edellisessä kommentissa mutta toivottavasti Ally ymmärsit silti, mitä tarkoitin. Eli käyttää mallina/olla mallina... Se sinun ihana vyösi, siis.