tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kevätmuotia Lontoosta

Lontoo on herännyt talvikoomasta ja toinen toistaan upeammat kevtleningit ovat saapuneet puoteihin. Unohda jo se iänikuinen musta ja leiki väreillä!

Jokaisella kunnon britillä tulee olla tällainen skottiruudullisentapainen päivähamonen. Koska haluan eläytyä paikalliseen kulttuuriin, hommasin heti sellaisen.Hamonen näyttää upealta karvakenkieni kanssa. Ensin hieman arastelin käyttää näitä ulkona, mutta sitten huomasin, että naapurintätikin käyttää niitä ulkoilessaan, joten rohkaistuin.

Nämä ovat tosin jo hieman lääst siissön- pitäisi hankkia karvaton versio. Muistakaa siis tämä kenkäostoksilla, ei karvoja enää tähän aikaan vuodesta!
Jos skottiruudut ovat liian kesyjä tai punaisia makuusi etkä millään voi luopua tummanpuhuvasta goottityylistäsi, niin tässä über-muodikas vaihtoehto sinulle!

Kuviointi on kuin suoraan marsista - vähän niin kuin miehetkin - mutta tässä mekossa nainen kuin nainen näyttää veenukselta!Asusteet ovat myös tärkeä osa kokonaisuutta. Paksut vyöt ovat aina trendikäs valinta.

Lisäksi ne litistävät sen talven aikana paisuneen rantapallon kivaksi päärynäksi. Omenavartaloisuushan on terveysriski, joten kannattaa suosia päärynää!Jos haluat esiintyä ingognito pitääksesi runsaan ihailijaparven loitolla, kokeile eksoottista ja raikasta hattua.

Tämä on hattu on suoraan Australiasta ja tuo kevätlookkiin jännittävän kansainvälisen aspektin.
Oikein coolia kevättä toivottelee Lontoon muotitoimittaja Elegia.

11 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Että hylkäisi mustan???? Lontoo ei tee hyvää sielulle näköjään!

Skottiruudusta tulee mieleen Bay City Rollers. Vieläkö ne on muodissa?

Elegia kirjoitti...

Äläs nyt, keväällä pitää irrotella! Mikä on bay city rolles - neverheard!!!!1 Joo, oon tosi ammattitaitoinen muotitoimittaja, mut ehkä se on jo niin lääst siisön ettei sitä voi kukaan tietää!

--KATA-- kirjoitti...

Toi skottiruudullinen mekko on aivan ihana!

Tuire Flemming kirjoitti...

Se mekko missä on ne marsilaiset pääkallot on makee!!!
Ja jos et ole koskaan kuullut Bay Citi Rollersista niin OLE TOSI ILOINEN!!! (...se on trauma mun ikäisten nuoruudesta...)

Tuire Flemming kirjoitti...

...hah haa - katselin, että olit kirjoittanut "rolles" ja kirjoitin sitten itse "citi" :) (mä sanoin, että se on trauma!)

BLOGitse kirjoitti...

Kiitos Lontoon toimittajalle!

Taalla Casassa naisilla muotia:
'kaikilla' ISOT aurinkolasit joissa brandi pitaa nakya (Dior, CC...)
'kaikilla' KORKEAT korkokengat vaikka niissa on vaarallista kavella kun jalkakaytavat ovat tosi huonokuntoisia ja taynna kuoppia ja koloja...

Miesten kengat on kiillotettu ja monella hyvan nakoisia, erilaisia paitoja, tuoksuvat hyvalle...macho tai cool look pitaa olla.
Ja autossa stereot soi niin etta kuuluu varmaan teille asti...

Moni kayttaa edelleen 'talvivaatteita' vaikka on ollut +28 lamminta! Mutta virallisesti kesa alkaa muistaakseni toukokuun 21 pva - siihen asti on talvi/kevat... :)

BLOGitse

Anonyymi kirjoitti...

Saisikos nähdä kuvan esitellystä kokonaisuudesta?

Elegia kirjoitti...

Kata: Onhan se, mutta se näyttää paremmalta ehkä henkarissa kuin päälläni :D

Tuire: Kiva että tykkäät marssimekosta – se on minunkin suosikkini! Ja mikäs toimittaja se sellainen on, joka ei typota – ei toimittaja olleskaan!!! Ilmeisesti en ole missannut mitään, vaikkei Bay Citi Rolles ole tuttu :D

BLOGitse: Täälläkin isot kakkulat on muotia ja ehdottomasti pitäisi merkin näkyä. Minun rillini ovat merkkiä Primark ja ne maksoivat kolme taalaa. Hieman olen kyllä pettynyt, ettei niissä lue isolla merkkiä, pyh.

Harmi muuten, ettei kone välitä tuoksuja. Mieluusti haistelisin machoja ja cooleja miestenpaitoja!

Ano: Blogissani on muutama kuva:

http://vesiviiva.blogspot.com/2010/04/saanko-esitella-garderoobini-no.html

Elegia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elegia kirjoitti...

Ano,

Siis kokonaisuudesta: Kaksi mekkoa päällekkäin, kaksi vyötä päällekkäin, karvatohvelit jalkaan ja hattu ja lasit päässä?

Pahoittelen, että tuotti pettymyksen. En jaksanut pukea kaikkia päälleni samaan aikaan, olisi voinut tulla hiki.

(Poistin ed. kommenttini ja korjasin typot)

Anonyymi kirjoitti...

Jup. Olisi sexyt.