torstai 1. heinäkuuta 2010

Tiukat pelipaidat pelastus!

Ei tässä kamalasti ehdi muotiblogia toimittaa, kun pitää katsoa, miten sikspäkit piirtyvät tiukkojen pelipaitojen läpi. Ihan ikävä tulee kuitenkin iloisen 70-luvun mikrohousuja, sillä pelikenttien trendi housuissa näissä kisoissa on lökä-lökä, etenkin maalivahdeilla. Onneksi pelipaidoissa on käytetty kangasta niukkaakin niukemmin. Mukavan pulleat rintalihakset vetoavat aina katsojiin.

Alkulohkon ensimmäinen pelikieros oli puuduttavaa katseltavaa. Onneksi kisan edetessä saimme sanoa hyvästit enemmän hiuskuontaloidensa muodikkuuteen panostaviin italialais- ja ranskalaispelaajiin. Siis, onhan se ihan kamalaa, kun pääpelivoimaa ei voi käyttää, koska fleda menee pilalle ja yhtäkkiä onkin ihan bad hair day.

Ennemmin bad game day kuin messing with my hair.

Huomenna alkavat puolivälierät. Se tarkoittaa sitä, että MM-kisat ovat lähestymässä finaalia ja vuvuzelan ääni on pian muisto vain jossain mielen kovalevyllä. Hyvin ehdit vielä mukaan kisahuumaan. Joukossa on monta katsomisen arvoista vipeltäjää!


-SusuPetal

4 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Mitä! Onko tästä tullut joku urheilublogi??? Kääk! Mä haluun hepeniä.

SusuPetal kirjoitti...

Ei tuu hepeniä, Lepis, kun en pääse kaupungille haistelemaan kesätuulia ja muut toimittajat vain juopottelevat terasseilla. Pakko tyytyä tv-antiin.

Anonyymi kirjoitti...

Katselen itse tummien poikien kampauksia enemmän kuin pallon lentoa. Ymmärsin "yskäsi"! Yksi suklaasilmä on tulossa käymään, oma poikani. Sitten on komeaa katsottavaa omasta takaa ja saan nolostella omaa auringonarkaa kalpeaa löysää bodyani kaupungilla.

SusuPetal kirjoitti...

Kampaukset ovat kyllä mielenkiintoisia, varsinkin rastat.

Vietähän laatuaikaa suklaasilmäsi kanssa, Marjaisa!