sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Joulun trendivinkit mattimyöhäsille

Jos sinulla ei vielä ole jouluvaatteita, niin nyt on korkea aika katsoa ne valmiiksi.


Joulusta tulee ensimmäisenä mieleen tonttulakki. Unohda kuitenkin kaikenlaiset tonttulakit, ne ovat auttamattomasti OUT – sitä paitsi ne latistavat joulukampauksen. Riittänee, että tunnelma on latistunut, hiusten ei tarvitse sitä olla!


Korvaa tonttulakki tiaralla. Tiara on hiusten kruunu. Kuvan malli Tiimarista, hinta alle 5 euroa. Huokeaa, mutta tyylikästä ja mikä parhainta – sitä voi käyttää joulun jälkeenkin!
Jouluna sanan kohtuullisuus merkitys yleensä katoaa ja tulee maisteltua pitopöydän herkkuja hieman enemmän kuin normaalisti. Se sallittakoon jouluna, mutta nautinnon maksimoimiseksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota vaatteisiin.


Pikkumustat tai –punaiset eivät ole IN jouluna, ellet halua näyttää loppuillasta siltä, että synnytät Jeesuksen. Jeesus on toki eräs joulun elementti, mutta suosittelen mieluummin rakentamaan seimen sille (Jeesukselle) sen sijaan, että otat odottavan Marian roolin.


Eli sääntö numero kaksi: Väljää, väljää ja väljää päälle! Aamu- tai saunatakki käy hyvin joulupuvuksi. Jos sinulla on useita aamu/saunatakkeja, kannattaa valita mieluiten froteinen (hile tarttuu siihen paremmin) malli. Perinteisen vyön sijasta voit käyttää joulunauhaa.
Joulupalloista saat näyttävät korvakorut! Ei muuta kuin joulunviettoon!


5 kommenttia:

Isopeikko kirjoitti...

On tosi hieno oivallus. Ja vielä muotiväreissä, kretliilinä, violettina ja lilana. Kuusenpallot vielä samaa sävyä tai vaihtoehtoisesti sellaiset hienot joissa on punaisia ja sinisiä välkkyviä valoja sisällä.

SusuPetal kirjoitti...

Väljä mieli vaatii väljät vaatteet. Ehdottomasti.

Elegia kirjoitti...

Peikko, välkkypallot on hyvä idea! Oikeastaan on ihan turha hankkia joulukuusta, kun ne koristeet voi kiinnittää suoraan jouluasuun. Ja jos ei ehdi tiaraostoksille, voi päähänsä kiinnittää joulutähden!!!

Susu, tosi kuin vesi!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No olipas hyvä että lukaisin tämän vinkin, ennenkuin lähdin jouluvaateostoksille. Mun miehellä on sellainen vaaleansininen froteinen kylpytakki. Mä voisin ehkä loihtia siitä jonkun jääprinsessa tyylisen juhla-asun. Siinä voisinkin sitten esiintyä täällä ja tuoda samalla tuulahduksen pohjolasta ja joulupukin maasta muidenkin iloksi.

Tälläisistä asioista se joulumieli tosiaankin koostuu!

Elegia kirjoitti...

Itkis, vasta nyt ehdin kommentoimaan. Olin niin innoissani omasta asusta, etten malttanut riisua koko jouluna. Hilettäkään ei tarvinnut laittaa, kun havaitsin että päässäni on hilsettä niin paljon, että sitä riitti takin kauluksillekin asti.

Olit varmasti upea ja cool ilmestys!