tiistai 16. joulukuuta 2008

Miesten muoti: käytännöllinen karva-asuste

TRENDIKÄSTÄ LUOMUPUKEUTUMISTA etenkin MIEHILLE!
Suuressa maailmassa on jo kauan ollut trendikästä pitää koiraa asusteena.Kenties näkyvin karvaisen asusteen kuljettaja on Paris Hilton.

Hiltonin karvaisen asusteen nimi on Tinkerbell.Liikkeellä on tosin ilkeitä juoruja, joiden mukaan Marylin Monroe olisi syrjäyttämässä Tinkerbellin paikan Hiltonin ykkösasusteena.Karvainen asustetrendi on saapunut myös Suomeen. Suomessa trendin ottivat omakseen lähinnä metroseksuaalimiehet.


Tuorein karvatrendin kannattaja on komea bb-Niko, jonka karvan nimi on London.


Lumppujen toimittajana olen sitä mieltä, että karvainen asuste sopii myös raavaille miehille tuomaan imagoon pehmeyttä.


Etenkin Suomen ilmastossa karva-asustetta voi pitää jopa käytännöllisenä. Tokihan elävä puuhka on kauniimpi kuin kuollut. Karva-asusteen voi - ja sitä jopa suositellaan - pukea oman tyylin mukaisesti.PS. Kuvan karvalla ei ole mitään tekemistä Alexin kanssa. Valitettavasti en löytänyt Alexin karva-asusteesta kuvaa, joten siksi mallina toimii anonyymi karva.

8 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Loistava vinkki taas. Mä yritin heti pukea kissan päälleni, mutta se ei oikein toiminut, kun se rimpuili niin pahasti. Pitänee hankki koira, ehkä tollanen samanlainen kuin Pariisilla on, se ehkä sopii hyvin tänne Kalifornian säihin. ;)

Elegia kirjoitti...

Ei ei ja ei!!! Ei missään tapauksessa kissaa, siis ainakaan elävää. Tai sitten se pitää naamioida koiraksi, sillä tämä karvamuoti suosii nimenomaan tiskirätinkokoisia koiria. ;-))

Mutta hienoa, että olet avarakatseisena ja avoimena taas heti mukana muodin aallonharjalla. Minullakaan ei ole omaa karvaa vielä, mutta ajattelin huomenna lähteä kyttäämään toisten karvoja ;)

Eero kirjoitti...

Jos pääsen yhden mäyräkoiran kanssa väleihin niin ehkä minustakin tulee trendikäs.

Elegia kirjoitti...

Eero, toivottavasti pääset (väleihin) ja eräs nainen on suostuvainen sitä lainaamaan ;-)

Tiina kirjoitti...

Suomessahan niitä raavaita miehiäkin näkee usein kulkevan kaupungilla mäyräkoira sylissä.
Tosin se ei ole kovin karvainen asuste.

Elegia kirjoitti...

Tiina :DDD Voishan sellaiselle karvattomalle mäyräkoiralle vaikka ommella turkin ja pidellä sylissä vähän trendikkäämmin (eikä siis roikottaa sitä silleen epätrendikkäästi) :D

SusuPetal kirjoitti...

Minä olen käyttänyt majavaa...sallittua?

Elegia kirjoitti...

Majava on vähän siinä ja siinä, hmm... Jos sen häntä on hyvin piilotettu ja se on muutenkin puettu asiaan kuuluvasti, niin anna mennä Susu!