tiistai 30. joulukuuta 2008

PÄÄSEEKÖ UUDENVUODENAATTO YLLÄTTÄMÄÄN?


Apua! Uudenvuodenaatto on jo huomenna! Jotain pitäisi tehdä, jotta saisi itsensä juhlakuntoon.Tai edes säädyllisen näköiseksi. Niin, ettei ainakaan muille tulisi kuvottava olo katsoessaan pientä lumppua.


Mitä tehdä? Onko mitään poppakonstia saada suklaamakkarat häivytettyä vyötäröltä 24 tunnissa? Onko mitään ihmevoidetta, joka palauttaisi iholle sen luontaisen hehkun? Jokin syväpuhdistaja, joka räjäyttäisi valvomisesta, ylensyömisestä ja ähkystä punaisiksi tulehtuneet ihohuokoset jälleen sieviksi ja siloisiksi kraatereiksi?


Onko ihmelatvahoitoa, joka toisi ryhdin takaisin kinkkurasvaiseen hiuskuontaloon, lanttulaatikon karstoittamaan päänahkaan ja rosollin turvottamiin korvalehtiin?


Ja mitä laittaa ylleen? Joululahjaksi saadut stringit ovat jo auttamattoman pienet, edes flanellinen yöpuku ei enää mahdu ylle. Kaupat tursuavat alerytkyjä, mutta kaupat tursuavat myös niitä alerytkyjä himokkaasti hamstraavia ihmisiä, joiden kyynäräpäitten, polvien ja kallojen murjomaksi paniikkihäiriötä poteva lumppu ei todellakaan halua joutua. Hiki jo alkaa tursuta pelkästä ajatuksesta parkkeerata itsensä superhypermarketin alelaarin kohdalle.


Mitä siis tehdä? Vuosi vaihtuu uuteen ja juhliakin tekisi mieli.


Vastaus on: osta viinaa. Alko on tänään auki 20:een, huomenna klo kahdeksaantoista. 


Viina tekee naisista kauniita, miehistä komeita.

Viina saa ihmiset iloisiksi. Viina auttaa avautumaan.

Viinan avulla jäyhä suomalainenkin uskaltaa kosketella.

Viinaa juova ihminen ei ole köyhä eikä kipeä.

Viina muuttaa ihmisen!


Lumpputoimitus toivottaa lukijoilleen trendikästä uutta vuotta 2009! 


glitter-graphics.com


-SusuPetal


sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Joulun trendivinkit mattimyöhäsille

Jos sinulla ei vielä ole jouluvaatteita, niin nyt on korkea aika katsoa ne valmiiksi.


Joulusta tulee ensimmäisenä mieleen tonttulakki. Unohda kuitenkin kaikenlaiset tonttulakit, ne ovat auttamattomasti OUT – sitä paitsi ne latistavat joulukampauksen. Riittänee, että tunnelma on latistunut, hiusten ei tarvitse sitä olla!


Korvaa tonttulakki tiaralla. Tiara on hiusten kruunu. Kuvan malli Tiimarista, hinta alle 5 euroa. Huokeaa, mutta tyylikästä ja mikä parhainta – sitä voi käyttää joulun jälkeenkin!




Jouluna sanan kohtuullisuus merkitys yleensä katoaa ja tulee maisteltua pitopöydän herkkuja hieman enemmän kuin normaalisti. Se sallittakoon jouluna, mutta nautinnon maksimoimiseksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota vaatteisiin.


Pikkumustat tai –punaiset eivät ole IN jouluna, ellet halua näyttää loppuillasta siltä, että synnytät Jeesuksen. Jeesus on toki eräs joulun elementti, mutta suosittelen mieluummin rakentamaan seimen sille (Jeesukselle) sen sijaan, että otat odottavan Marian roolin.


Eli sääntö numero kaksi: Väljää, väljää ja väljää päälle! Aamu- tai saunatakki käy hyvin joulupuvuksi. Jos sinulla on useita aamu/saunatakkeja, kannattaa valita mieluiten froteinen (hile tarttuu siihen paremmin) malli. Perinteisen vyön sijasta voit käyttää joulunauhaa.




Joulupalloista saat näyttävät korvakorut! Ei muuta kuin joulunviettoon!


tiistai 16. joulukuuta 2008

Miesten muoti: käytännöllinen karva-asuste

TRENDIKÄSTÄ LUOMUPUKEUTUMISTA etenkin MIEHILLE!




Suuressa maailmassa on jo kauan ollut trendikästä pitää koiraa asusteena.



Kenties näkyvin karvaisen asusteen kuljettaja on Paris Hilton.

Hiltonin karvaisen asusteen nimi on Tinkerbell.



Liikkeellä on tosin ilkeitä juoruja, joiden mukaan Marylin Monroe olisi syrjäyttämässä Tinkerbellin paikan Hiltonin ykkösasusteena.



Karvainen asustetrendi on saapunut myös Suomeen. Suomessa trendin ottivat omakseen lähinnä metroseksuaalimiehet.


Tuorein karvatrendin kannattaja on komea bb-Niko, jonka karvan nimi on London.


Lumppujen toimittajana olen sitä mieltä, että karvainen asuste sopii myös raavaille miehille tuomaan imagoon pehmeyttä.


Etenkin Suomen ilmastossa karva-asustetta voi pitää jopa käytännöllisenä. Tokihan elävä puuhka on kauniimpi kuin kuollut. Karva-asusteen voi - ja sitä jopa suositellaan - pukea oman tyylin mukaisesti.



PS. Kuvan karvalla ei ole mitään tekemistä Alexin kanssa. Valitettavasti en löytänyt Alexin karva-asusteesta kuvaa, joten siksi mallina toimii anonyymi karva.