perjantai 27. maaliskuuta 2009

APUA takkutukkaan!!

En harjannut eilen hiuksia (enkä käynyt suihkussa, mutta se ei nyt liity periaatteessa tähän). Sen sijaan pyöräilin, juoksin ja luuhasin erilaisissa nurkissa.


Ja nyt on rasvamaksan kokoinen takku päässä! Se kehittyi sinne jo eilen, mutten jaksanut tehdä asialle mitään.


Ajattelin, että se hoituu käymällä suihkussa ja laittamalla puoli litraa hoitoainetta päähän.


No ei selvinnyt. Takku on edelleen ja pysyy. Miten sen saa pois! Nyt olis kuulkaas vinkit kullanarvoisia. Olen varma, että täältä löytyy joku, joka tietää miten menetellä!


Pitäisi huomenna näyttää ihmiseltä ja kunnon ammattimaisena lumpputoimittajana tiedän toki, että valmistautuminen olisi ollut syytä aloittaa hyvissä ajoin.


Ps. Hiustenselvittäjä-spray unohtui mökille!!!!1Epätoivoisin terveisin


Elegia

Lumpputoimittaja

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mulla on yksi sana sanottavanani: sakset.

Polga kirjoitti...

Toinen sana: toiset sakset - kokemuksesta tiedän, että hoito- tms. aineet eivät enää tuossa katastrofivaiheessa auta mitään! Auts =(

Elegia kirjoitti...

Ei saksia! Eikä onnekseni tarvinnutkaan. Sain harjattua mytyn alemmas ja sitten uudelleen tukka suihkuun ja hoitoainetta päähän. Juju muuten on siinä, että harjaa ne hiukset, kun se hoitis on päässä.

Vähän sattui ja tukkaakin lähti, mutta sainpas takun pois! Eli kaikki takkutukat - ennen kuin tartutte saksiin, kokeilkaa vielä kerran hoitoainetta :D

Pellon pientareella kirjoitti...

No, mä olen vain luottanut harvaan kampaan tai harjaan. Milli milli milli kerrallaan selvitetään alhaalta ylöspäin, vedetään takkuja auki hellästi mutta lujasti. Yhtäkkiä (noin puolen tunnin päästä, kun tuntuu, ettei tämä lopu ikinä) pahin onkin ohi ja loppu on lasten leikkiä. Kerran olen tosin tainnut turvautua saksiin. Minä kun täällä korvessa kampaan hiuksiani, jos muistan, muutaman kerran viikossa... Letit ovat myös hyvä keksintö, jos on pitkät hiukset, ei mene solmuun niin pahasti.

Kimmeli kirjoitti...

Siis, onko tollasiakin ongelmia? Minulla on aina ollut pitkät hiukset ja en oo viel noin pahoihin takkuihin törmänt!

marjaisa kirjoitti...

Tartu van saksiin niin saat persoonallisen ulkomuodon, varsinkin jos teet sen ihan itse!

varmaan tämän jo tiesittekin kirjoitti...

Kampahan ei juurikaan auta, se vain kiristää umpisolmua. Ei ole kokemusta puolen pään kokoisista solmuista, mutta pienemmissähän yleensä tuntuu olevan kyse vain muutamasta hiuksesta, jotka ovat keskenään sotkussa. Kannattaa siis nostaa sotku pois vapaasta riipunnasta ja yrittää nyppiä niitä muita kiehkuroita pois, kunnes jäljellä on vain ne todelliset murheenkryynit. Nämähän sitten saattavat aueta jopa ihan kampaamalla.

Iiris kirjoitti...

Mun takkuihin ei auta hiustenselvittäjä-spray.
Leikkautin hiuksia kymmenen senttiä ja odotin ihmeitä, mutta ihmeiden aika näyttäisi olevan ohi. Ennen se kyllä on auttanut.