keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

AUTTAKAA LUMPUT!


”Hei Lumput,

olen jo pitkään seurannut blogianne ja pidän tavastanne yhdistää arkipäivä ja glamuuri aistikkaalla tavalla. Samoin haluaisin minäkin tehdä. Kaipaan muutosta ulkonäkööni ja toivon, että voisitte auttaa minua antamalla vinkkejä. 


Vähän taustastani, jotta saisitte käsityksen, kuka olen ja keneksi haluan muuttua. Laitan mukaan myös kuvani. Olen 54-vuotias ikihippi. Minulla on pitkät, harmaat hiukset, mutta kestovärjään hiukset kerran kuukaudessa mustiksi. Usein käytän lettejä. Olen kulkenut viimeiset 40 vuotta kukallisessa, pitkässä hameessa (en tietenkään samassa!). Takkina minulla on farkkurotsi ja jalassa sandaalit. Talvella lapikkaat.


Olen luonnon lapsi, halaan puita, puhun pilville, rakastan kaikkea itämaista ja hyvää teetä. En ole ollut naimisissa, mutta miehiä minulla on ollut paljon. Ei lapsia kuitenkaan.

Nyt minulla on kissa.


JA NYT MINULLE RIITTI! Olen kyllästynyt kompastumaan pitkään hameeseen, jalkani eivät ole enää niin nuoret ja notkeat ja ylös pääseminen on hankalaa, helma on aina kurassa tai rännässä, kiitos Suomen sään. Inhoan lettejä, sillä yksikään poika ei enää vedä niistä. Saan päänsärkyä suitsukkeen tuoksusta, eikä mahani kestä enää kupillistakaan yrttiteetä.

Haluan muuttua!


Olen jo ilmoittautunut liiketalouden peruskurssille, kuntosalille ja LionsLadyihin, sisäinen muutokseni on siis hyvää vauhtia kypsymässä. Auttakaa te, hyvät Lumput, minua ulkoisessa muutoksessa!

terveisin Ilmatar”


Hyvä Ilmatar,


jo onkin korkea aika sinun muuttua. Mummoikää lähestyvä hipahtava haaska on aika kaameaa katseltavaa, kuten olet itsekin onneksi tajunnut. Mustalla rajatut silmäsi saavat sinut näyttämään vanhalta varikselta! Heitä vanhat rytkysi uffaffaan laatikkoon ja pukeudu kevään hottikseen, pastellisävyihin! Paljasta reilusti reittä, niin et kaipaa lettien kiskojaa, kun saat säihkysäärillesi kopeloijia! Unohda ankea musta hiusväri ja ryhdy blondiksi. Blondeilla on hauskempaa ja rutkasti iloa näytätkin tarvitsevan kolkkoon elämääsi. Uskalla olla nainen! Luonnon rakastamisen voi näyttää myös pitämällä kukkaa kädessään –ihan oikeasti, puiden halaaminen näyttää typerältä.


Stailasimme sinut uuteen uskoon digitaalisessa koelaboratoriossamme. Tässä tulos: tällaisena voit näyttäytyä Ladyjen kevätkarkeloissa!

Kotieläimeksi emme suosittele kissaa, ellei se ole siamilainen ja tuskin on, olet selvästikin maatiaistyyppiä. Laita kissakin uffaffaan laatikkoon ja hanki itsellesi mies.


Niin, ja vaihda nimesi. Ilmatar on karsea nimi.


terveisin Lumppujen toimitus


-SusuPetal


14 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Vautsi mikä muutos! Melkein voisin kokeilla itsekin tätä ohjetta. Roiskeläppää toki käytän jo nykyäänkin, sillä en tod. halua liata lahkeita saati helmoja. Mieluummin otan roiskeet iholle tai sukkiksille, koska en siis jaksa joka päivä pestä pyykkiä!

Pandasilmistä en kyl aio ite luopua viel tässä iässä, mutta ikääntyvien kantsii tosiaan heittää vaikka valokynää naamaan!

SusuPetal kirjoitti...

Roiskeläpät ovat ihan kätsyjä, mutta hivenen vanhanaikaisia, joten jotain uutta voisit kokeilla, Elegia. Kumipuku voisi olla kiva.

Arjaanneli kirjoitti...

Botoxia poskeen, nii vanhakin näyttää muumiolta!
Ja hei! Ei plondiksi tulla stailaamalla. Plondiksi synnytään!
Siin tarttee niiku vähä muutaki ku kampaajalla käyntiä.
Luonnetta ja asennetta.
Me ollaan niiku erITTäin asenteellisia ja luonneethan meil on ihan omaa luokkaansa!
Ja mitä vikaa on muka kissoissa?
Mun mirristä on kuulkaa ollu iloa ja lohtua monelle!
Jotenkin tosta stailatusta tuli ihan kalpeen näkönen, tai jotai.

Ja se on ihan tyhmä joka haukkuu toisen nimeä!
Ilmarinen on ihan hyvä nimi!

SusuPetal kirjoitti...

No, ei kai mirreissä ole mitään vikaa, vähän kaipaavat välillä trimmausta, Arjaanneli....
Mutta totta, blondiksi synnytään, olen kuullut. Onneksi sitä voi leikitellä värien kanssa ja olla edes hieman jotain muuta. Vaikka sisältä olisikin sitten mustapää.

Ilmarinen on vakuutusyhtiö.

Iiris kirjoitti...

Mulle työkaveri ehdotti blondaamista, kun sitten ei kukaan odottaisi multa enää mitään.
Mutta eihän se käy!
Kun avaan suuni ja tuon julki hurjan viisauteni, niin ristiriitahan on ihan järkyttävä!

SusuPetal kirjoitti...

Tuo on kyllä paha ristiriita, Iiris, työkaverisi oli ehdottomasti oikeassa. Voisit laittaa vaikka vaaleita raitoja kuitenkin vähän piristämään ankeaa kuontaloa.

Iiris kirjoitti...

Heh, itse asiassa laitoinkin vaaleita raitoja viime viikolla...

SusuPetal kirjoitti...

No niin, aika ammattilaista!

tienpäällä kirjoitti...

No siis hei, kai teillä on jotain vinkkejä noin yleisestikin ottaen meille kaikille? Että siis mitä nyt tänä keväänä kaivetaan vanhaa taas kaapista esiin Muodikkuuden nimissä?

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, toimituskunnan pitääkin lähteä työpajapäiville pohtimaan esittämääsi pähkinää, tienpäällä. Muutama palaveri, poreallas ja hieronta varmaan tuottanevat jotain vinkkiä Taina Tavistenkin iloksi!

Mikko Moilanen kirjoitti...

Haha, tämä antoi inspiksen tehdä ploki Barbin elämästä. Muotiploki tietysti xD

SusuPetal kirjoitti...

Pistäpä linkkiä tulemaan, niin pääsee katsomaan, Mikko.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Voi, se on vasta suunnitteilla. Ja ennen toteutusta minun on tehtävä suuri ja vaikea ratkaisu elämäni suhteen. Ryhtyäkö puuhastelemaan tekniikan vai taiteiden parissa, siinäpä on pulmaa. Kumpaankin resurssini eivät riitä.

SusuPetal kirjoitti...

No, ilmoittele, jos toteutuu.