tiistai 12. toukokuuta 2009

Kesän rantalook

Unohtakaa jo ne Armanit, Björn Borgit sun muut trendipellet! Rumat ne vaatteilla koreilee – meidän luonnollisten ei tartte, sillä huokeakin vaate näyttää yllämme jalokiveltä.


Kävin tänään tutustumassa kesän rantamuotiin. Nyt on se aika vuodesta, kun pistetään mustat rätit pyykkikoriin ja heitetään niskaan jotain värikästä (tämä koskee myös Susu Pedaalia!).


Tämän upean väriläiskän löysin Tarjoustalosta, 4 euroa!Huomatkaa uimapuvun alla ikimuodikkaat kaksiraitahousut. Niistä en kyllä luovu edes kesällä!


Ja näette ihan oikein: Uimapuku tosiaan puetaan vaatteiden päälle. Mitä sitä peittelemään, kun on niin kaunis.

Sitä paitsi jos ei ehtinyt trimmata itseään rantakuntoon eikä enää jaksa edes yrittää, niin tämä ratkaisee senkin ongelman.


Pakko vähän posettaa viäl tähän.Kuvien laadusta on turha valittaa. Olisi tietenkin hyvä, jos saisimme sponsorin, joka voisi esim. lahjoittaa kunnon kameran käyttöömme ja kuvauskurssit kaupan päälle.


Ps. Autonkuljettaja olis kiva yllätys.


13 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Heheeh ;D Mistä ihmeestä Ele tiesit, että mun ainoat simmarit on mustat *tsihih*... no on ne sen verran kulahtaneet, että voisi olla hiilenharmaatkin!

SusuPetal kirjoitti...

Minullakin on mustat simmarit, kulahtaneet, mutta rakkaat. Mutta tosi kiva idis tuo, että voi pukea noi simmarit vaatteiden päälle. Minulla ei kylläkään ole legginsejä, mutta kai farkkujenkin päälle voi vetäistä lycraa?

Tuo kuosi on kyllä niin raju, että ei pysty, ei kykene, ei vaan voi. Yritän terapiassa päästä tuosta värikammosta vaatteissa, mutta pelkään, että kaksi kertaa viikossa ei kovin nopeasti tuo tulosta.

Maurelita kirjoitti...

Ou jeee - ja arvatkaas miten stailii on jos repäsee uikkarit nahkahousujen päälle !!! =D

Nyt ratkesi sekin pulma, ei tarvi lopettaa aperitiivien lipittämistä eikä kituuttaa laiharilla koko kevättä. *sylkkyyn*

Kimmeli kirjoitti...

Hih, toi on ihan kiva pukeutumiskeino. Pysyy housut jalassa. Käytin tuota jo mukuloilla pienenä, ensin potkarit ja sit body päälle, ni jopas pysy lurexit päällä.

Elegia kirjoitti...

Polga, tuhma!!! Nyt hopi hopi Tarjoutlatoon hankkimaan uudet simmarit ennen kuin ne viedään käsistä! Itse kelailin kauan tuon ostamani ja erään AIVAN ihanan päivänkakkarakuosisen uimapuvun kanssa. Tää ostamani oli jotenkin eksoottisempi, joten siksi päädyin siihen.

Susu, Kyllä täytyy osata luopua ajoissa niistä räteistä, joiden elinkaari on jo loppu. Farkut käy ihan hyvin alusvaatteiksi, mutta hanki nyt ihmeessä edes vaaleanpunaiset farkut tai jotain! Ja varaa niitä terapia-aikoja vähän tiheämmäksi!!!1

Maurelita, huh - ranskalainen tuulahdus täällä. Ja oh yeah, nahkahousut ja pikkusimmarit, se on AIKA kinky yhdistelmä! Muista ottaa paljon paperia mukaan (miehet kuolaa kumminkin) :D

Kimmeli, Sinulla on sitten lapset olleet aina aikaansa edellä - hienoa! ;)

juanita kirjoitti...

heh, minäkin oon nähtävästi ollut edellä aikaani, ehkä jopa pioneeri, kun viime syksynä tulin hankkineeksi kirpparilta juuri tuota mallia olevan uikkarin, mutta raidoilla!! ;D

jotakin on kuitenkin tähän asti asusta puuttunut (vaikka raitauikkari onkin varsin hieno), ja nehän on tietysti nuo pökät, miksen heti keksinyt..?! onneksi on lumput!

Elegia kirjoitti...

Juanita, sinä muodin pioneeri! Hienoa, että pirtsakka simmari on jo valmiina. Nyt tosiaan enää sinne alle jotain sexyä :D

Famu falsetissa kirjoitti...

En voi millään luopua Miss Suomi-mallisista uikkareistani. Ne ovat peräisin 70-luvulta. Niissä on vasta kolme reikää. Uimassa en ole käynyt viiteen vesikesään. En halua, että ne kastuvat.

Elegia kirjoitti...

Famu, eikös uimapuvussa kuulukin olla kolme reikää? ;)) Uimapukua voi käyttää, vaikkei menisikään uimaan - puet vaan katsos sen housujen päälle ja se on siinä! Ei muuta kuin biitsille näyttäytymään antiikkisen auikkarin kera. Nythän vintage on muotia :D

Anonyymi kirjoitti...

Nahkahousut eivät taida tykätä vedestä, mutta jotain kumisysteemiä...?

Elegia kirjoitti...

Anonyymi, PVC-pökät voisi olla aika coolit :D

Arjaanneli kirjoitti...

Voi että kun mullakin ois kamera. Lupaisin ottaa itsestäni vastaavan kuvan. Jos toi siis ihan oikeesti on kesän muotihitti!
Mulla on nimittäin semmonen kukkauikkari joka ois viel käyttökelpoinen. Sitäpaitsi se venyy ihan kivasti, ja vaikkakin on kokoa 38 nii voilevilla sen sais sujahtamaan ihan helposti!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Tuossahan tyyliä.