maanantai 25. toukokuuta 2009

TUUNAAMISNIKSEJÄ VASTA-ALKAJILLE JA EDISTYNEIMMILLEKIN






On kamalan kivaa, kun osaa tuunata vaatteita. Hetkessä saa vanhasta vintagesta ihan modernia vaatetta joka Lumpulle.

Uhrasin rakkaan perusmustapoolopaitani näyttääkseni kaikille lukijoille, miten helppoa tuunaaminen on, kun sen osaa. Ihan esimerkkinä siis kaikille. Työvälineiksi riittävät terävät hampaat tai tylsät sakset ja hakaneuloja.




Poolo kaulassa on helteillä aika limaista. Siispä ekaksi leikataan kaula-aukkoa avarammaksi. Tämä on medium-kokoinen kaula-aukko, koska vaatteen kantaja on medium-ikäinen. Samalla hoidellaan hihat pois, mutta huom! poista hihat kokonaisina, älä silppua niitä matonkuteiksi!






Joitakin tämä pelkistetty kesälook tyydyttää, mutta ei tyylitietoisia Lumppuja, joten katkaisemme leikkaamamme hihat kahtia, siis ylä- ja alaosaan. Peittääksemme allit otamme hakaneuloja (väri vapaa ja tilaisuuden mukainen) ja kiinnitämme hihan yläosat toppiosaan. Hetkessä perustopista tulee mediumisti punk-henkinen.



Olethan säilyttänyt pois leikatun kaulan? Sen kavennamme (saksilla), somistamme hakaneuloilla ja kas, siinä meillä on hieman hutsahtava kaulapanta. Vähän erotiikkaa kesään!





Kevään juhlat lähestyvät, kuka saa valkolakin, joku saa toisen ja lapsiakin saadaan. Tuollaisia juhlia varten puseron voi koristella hakaneuloilla. Itse tein simppelin kukan rintaan –joskus tekee mieli olla vähän naisellinen! 








Vaan kesä on lyhyt, enää vajaa kuukausi ja päivät alkavat lyhentyä, syksy saapuu ja alkaa paleltaa. Tässä vaiheessa tarvitaan hihojen alaosat, jotka kiinnitetään hakaneuloilla paikoilleen. Nyt puseroa vai taas käyttää talvellakin, kunhan sen alle pukee lämpimän laamapaidan.

Suosittelen muutenkin lämpimästi hakaneulojen tuunauskäyttöä, esimerkiksi sloggien kuminauhojen sanouduttua irti sopimuksesta, voi hakaneuloilla helposti kursia kokoon lököttävän takamuksen!

Oikein inspiroivia hetkiä 

tuunaamisen parissa! 

Kyllä Sinä osaat!


-SusuPetal


tiistai 12. toukokuuta 2009

Kesän rantalook

Unohtakaa jo ne Armanit, Björn Borgit sun muut trendipellet! Rumat ne vaatteilla koreilee – meidän luonnollisten ei tartte, sillä huokeakin vaate näyttää yllämme jalokiveltä.


Kävin tänään tutustumassa kesän rantamuotiin. Nyt on se aika vuodesta, kun pistetään mustat rätit pyykkikoriin ja heitetään niskaan jotain värikästä (tämä koskee myös Susu Pedaalia!).


Tämän upean väriläiskän löysin Tarjoustalosta, 4 euroa!



Huomatkaa uimapuvun alla ikimuodikkaat kaksiraitahousut. Niistä en kyllä luovu edes kesällä!


Ja näette ihan oikein: Uimapuku tosiaan puetaan vaatteiden päälle. Mitä sitä peittelemään, kun on niin kaunis.

Sitä paitsi jos ei ehtinyt trimmata itseään rantakuntoon eikä enää jaksa edes yrittää, niin tämä ratkaisee senkin ongelman.


Pakko vähän posettaa viäl tähän.



Kuvien laadusta on turha valittaa. Olisi tietenkin hyvä, jos saisimme sponsorin, joka voisi esim. lahjoittaa kunnon kameran käyttöömme ja kuvauskurssit kaupan päälle.


Ps. Autonkuljettaja olis kiva yllätys.