lauantai 31. lokakuuta 2009

HALLOWEEN STRESSAA IHMISIÄ, LUMPPU OTTAA RELASTI
Lumppuhan on sinut itsensä kanssa ja Halloweenin aikana Lumppu on sinut koko maailman kanssa. Mutta siinä missä muut ihmiset joutuvat työskentelemään rankasti saavuttaakseen lumppulookin, Oikea PerusLumppu voi ottaa rennosti.


Muiden iskiessä pääkallonvalkoista kasvoväriä solariumin ja Levin ruskettamille kasvoilleen, Lumppu nauttii luontaisesta kalvakkuudestaan, jota on vaalinut valvomisella, huonolla ruokavaliolla ja erittäin tiukalla ulkoilun karttamisella.


Punaiset piilolasit ovat turhat Lumpulle, sillä yökukukkuminen, juopottelu ja sisällä tupakointi ovat antaneet Lumpulle luonnollisen verestävät silmät.


Luomivärillä maalatut silmäpussit ovat naurettavinta mitä Lumppu tietää, sillä Lumppu tietää, että syömällä pussin sipsejä joka ilta saa pussit pullottamaan mukavasti.


Harmaanvihertävän hiusvärin suihkuttaminen kutreihin noitalookin saavuttamiseksi on naurettavaa. Lumppu jättää värikäsittelyt väliin ja antaa hiusten olla pesemättöminä viikkoja. Hiuksiin saadaan tällä tavalla maaginen kiilto, joka ei ole peräisin öljypullosta, vaan kehon kuona-aineista, jotka saavat hiukset sädehtimään kerrassaan luonnottoman värisinä.


Amatöörit hankkivat noitanenän, syyliä ja karvaisia patteja poskilleen. Lumpulla on nuo kaikki luonnostaan. Nenä levenee sitä mukaa mitä enemmän nuuskaa iskee suuhun. Mukavasti värjäytyvien hampaiden lisäksi nuuska aiheuttaa nenässä mukavaa kutinaa, ja jatkuvat aivastelut paisuttavat nokan helposti kolminkertaiseen kokoon.


Halloweenin kunniaksi Lumppu jättää viiksensä ajamatta, eikä käytä ihohuokosia supistavia mönjiä, vaan antaa paukamien kukkia ihan luomuna.


Nuuskasta ja nikotiinista värjäytyneet hampaat saavat mukavan säväyksen, kun Lumppu jättää suunnitellun hammaslääkärikeikan väliin. Lohjennut kulmahammas muistuttaa mukavasti vampyyrin hammasta.


Noitamaisiin asusteisiin Lumpun ei tarvitse tuhlata rahaa ja ostaa naamiaisliikkeestä ankeita, muovisia muka-pelottavia asusteita. Lumpun reikäiset verkkarit ja virttynyt tee-paita kastike-, punaviini- ja kossutahroineen on autenttisempi kuin mikään noitahepene.


Lumppu ei voi muuta kuin katsoa ihmeissään, hieman säälitellen amatöörien Halloween-juhlintaa. Niin suuri vaiva yhden juhlan takia, kun voisi tehdä saman asian lopullisesti muuttamalla elintapojaan ja ryhtymällä Lumpuksi. Silloin olisi Halloween ainainen.


-SusuPetal18 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Susu, ehdit ensin. Tuo kävi mielessäni viime yönä *muahahaah*. Ei ehkä Lunppuihin, mutta muuten. Että ei sitä meikäläinen tarvitse mitään. Ottaa vaan kainaloonsa rekvisiitaksi tuolla jääkkärissä pitkään, hyvin pitkään muhineen ja karvoja kasvavan kesäkurmitsan - ja kas - aito Lunppu on taas Siinä Kunnossa. Valmis vaikka HalloViiniin (onks se vattuvinkkua, kysyy Epätietoinen Malmilta).

Hirlii kirjoitti...

jep.

kippis ja kulaus tosi-lumput ! (ja möreällä matalalla äänellä nauraen, viikset ajamattomina yms. :-D )

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Hupi ja juhlat ei stressaa :)
Ihan oikeesti mieheni kanssa tuon näköisinä Halloween-juhliin, hän kalpeana luurankona, ja minä vampyyrinä veret suunpielissä. Poliisi pysäytti auton edessämme puhalluskokeeseen, ja meitä harmitti ettei meitä pysäyttänyt :)

Maria kirjoitti...

On ihanaa, kun on edes yksi juhla, jossa voi olla ihan oma itsensä!

Jael kirjoitti...

Oi lumppu, onneksi olet olemassa!

Famu falsetissa kirjoitti...

Lumpun tulee seuraavissa itsenäisyysjuhlissa saada korkeimman arvoinen metalli mitali, sillä hän on täynnä ekologiaa ja varsinainen luomulumppu.

SusuPetal kirjoitti...

HalloViini on Vattuvinkkua, pahimmankin laatuiseen veetutukseen juuri passeli. Napsipalaksi karvaista kesäkurPITSAA ja kekri on valmis, Polga.

Muahhhaahhaa, Hirlii.

No harmi, etteivät poliisit pysäyttäneet, Hannele!

Mymskä, juuri niin, eikä unohtaa sovi pääsiäistä, jolloin voimme myös luomuina liitää luudillamme.

Yaelian, maailma olisi aika muovinen paikka ilman Lumppuja.

Famu, luomulumppu on vihreääkin vihreämpi ekotuote!

Anonyymi kirjoitti...

Mun Halloween lookissa oli tänään jotain vialla, kun noidaksi epäiltiin?! Ehkä ensi viiniksi ehdin toteuttaa lumppujen filofisointia aidon luomu lumppulookin saadakseni =o
Kalvakkuus, huono ruokavalio ja kasvojen kukkiminen ei vielä riitä! Mut mä olenkin aina pitänyt pääsiäisestä vieläkin enemmän ;SD

Jotain siel Polgan blogissakin tänään kummitteli. Ihan selvästi tausta hehkui ja bläjäytti sitten itse Welhottaren kissoineen kuvaan. Uuuuuuuuuuh hu huuuuuuuuuuu, iiiiiiiiiiiiiiiiiik!

FM

SusuPetal kirjoitti...

Kyllä luomuluukkia kannattaa tavoitella, FM, niin halloweenina kuin pääsiäisenä.

Stazzy kirjoitti...

Ai vitsi. Mä ihan unohdin koko juhlan. Pitäiskö kaivaa punkkupullo kaapista ja ruveta juhlimaan, sekainen tukka ja pelottavan punainen pyjama on jo omasta takaa.

BLOGitse kirjoitti...

luulin, etta sinulla on nakoyhteys ja kirjoitit minusta!
Vaikka muuten kuvaus pitaa paikkansa en ole lumppu. Olen zombie!

SusuPetal kirjoitti...

Stazzy, ilman muuta kannattaa juoda se punkkupullo pois. Oli sitten Halloween tai ei.

BLOGitse, oliko kuvakin näköinen :)

BLOGitse kirjoitti...

hahah, melkein! :-)

SusuPetal kirjoitti...

Nice to meet you, BLOGitse :)

marjukka kirjoitti...

Tää oli tosi hyvä ;D

SusuPetal kirjoitti...

Lumput ovat aika hyviä, Marjukka -asennetta :)

Anne kirjoitti...

Mun ei tarvite kuin pukea päälleni jotain vartalonmyötäistä ja jo kirmaavat vastaantulijat pakoon kauhusta kiljuen.

SusuPetal kirjoitti...

Anne, sinä olet siis tyrmäävä!