torstai 21. elokuuta 2008

MITÄ MIELTÄ TE OLETTE?

Olen kuullut, että jos tarvitsee silmälasit, niin ei kuitenkaan pitäisi käyttää laseja, koska ne eivät ole naiselliset. Pitää olla piilarit.


Ellei sitten halua näyttää älykkäältä. Silmälasit kuulema tekevät viisaan näköisiksi. Onhan nörteilläkin silmälasit.

Ja Harry Potterilla.

Marilyn Monroella ei ollut silmälaseja leffassa Kuinka miljonääri naidaan, koska ”miehet eivät pidä silmälasipäisistä tytöistä”.


Olen ihan sekaisin. En edes tiedä, haluanko naida miljonääriä. Haluan vain, että voin raapia silmiä vapaasti.


Voiko olla molempia? Samaan aikaan siis, niin kuin naisellinen ja älykkään näköinen?


Mitä mieltä te olette?

-SusuPetal


28 kommenttia:

Anastácio Soberbo kirjoitti...

Hello, I like this blog.
Sorry not write more, but my English is not good.
A hug from Portugal

Olá, goût très du Blogue.
Excuse ne pas écrire plus, mais mon français n'est pas bon.
Une accolade depuis le Portugal

SusuPetal kirjoitti...

My Portuguese is even worse, Anastacio.

hepoliini kirjoitti...

hehheh :D

(joo, voi olla)

SusuPetal kirjoitti...

Minäkin luulen, että olen sekä älykkään että naisellisen näköinen!!!!

Anonyymi kirjoitti...

joe cool. semmoinen on jaska jokusessa.

silmälasit on cool !

SusuPetal kirjoitti...

Sellainenhan minäkin siis, Hirlii, kolea :)

Mymskä kirjoitti...

Kyl must on ihan karseet jos naiset käyttää rillei!

Siis voiko olla sekä naisellinen että älykäs? Haloo? Eihän noista voi puhuakaan samana päivänä. Älykäs nainenhan on miehekäs ja pelottava!

SusuPetal kirjoitti...

Mymskä, äääääh, nyt minua itkettää!
(hmm, sehän on naisellista, eikö olekin -miehet eivät itke...)

Amalia kirjoitti...

Ehdottomasti itkeminen on naisellista. Muistat vain itkeä siististi! Pitää korkeintaan hieman niiskuttaa ja huokailla, vieräyttää kyynel siististi silmänurkasta (ettei meikit sotkeennu) ja näyttää eteeriseltä.

Ei räkää, nikottelua ja tyrskimistä! ja varo, ettei naama muutu kirjavaksi!

SusuPetal kirjoitti...

Totta, Amalia, pitää varoa, ettei pandalook tuhriinnu.
Se ei olisi siistiä.

Räkäkin on ihan kamalaa!!!!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No hei, riippuu ihan tilanteesta. Kun mun mies sano, että se arvostaa naisessa enemmän älykkyyttä kuin kauneutta, olen alkanut pitää lukulaseja myös sängyssä. Ja totta, kyllä mä itsekin selvästi älykkäämmältä niissä näytän. Mutta en tosin kovin kauniilta.

Eli naiset, riippuu aivan tilanteesta ja miehestä, miltä kannattaa näyttää. Kysykää rohkeasti millaisesta naisesta mies tykkää ja valitkaa sitten sen mukaan tarvitseeko hankkia piilarit vai lasit. Ehkä kannattaa varautua molempiin, jos ei ole vielä onnistunut miestä nappaamaan.

Joten lohdullista tietoa tämä on kauniille naisille, ne voivat siis tarvittaessa myös näyttää älykkäiltä.

Mutta valitettavasti tämä konsti ei auta paljon älykkäitä naisia, tuleeko muka älykkäästä kaunius kun se ottaa rillit pois naamaltaan. Haloo! Tuskin. ;D

Kari kirjoitti...

Naisellinen nainen näyttää aina älykkäältä. Aika usein hän onkin ;)

SusuPetal kirjoitti...

Pääasia, että näkee, eikä törmäile seiniin, Itkupilli. Sellainen ei ole kovin älykästä käytöstä ja siitä tulee ruma ryttynaama.

Kari, kyllä -katsoin juuri peiliin:)

Polga kirjoitti...

Ehdottomasti lasit päähän! A) että näkee B) ettei ehkä näe ihan kaikkea C) että näyttää ja on älykäs sekä fiksu ja vilmaattinen, kuten ainakin Welhotar (lasit päässä siis, silmälasit!!!).

SusuPetal kirjoitti...

Aika selkeä kanta, Polga.
Lasi pään päällä tasapainotteleminen on kyllä vaikeaa.

ebrufin kirjoitti...

Silmalasit halusin viime vuonna kun tuntui etten enaa nahnyt pienen pienia teksteja...laakari naureskeli, etta se on "ikanakö", ja tule uudestaan parin vuoden kuluttua...mina niin HALUSIN jotkut punasankaiset- ehdottomasti!

Kiva blogi tama- eksyin Itkiksen kautta:) Terkkuja tosi kuumasta Anatoliasta...

SusuPetal kirjoitti...

Voihan niihin punasankaisiin laittaa vaikka ikkunalasia, Ebrufin!

Maurelita kirjoitti...

Mä tiedän miehiä jotka käyttää ikkunalasirillejä näyttääkseen trendikkäiltä - eivät raukat ole likinäköisiä !

Ranskassa kaikki käyttävät piilareita, tylsää tämä turhamaisuus. Myönnän olevani itsekin turhamainen mutta se ilmenee sillä etten pidä laseja, elän taiteellisessa sumussa. Maailma on kauniimpi kun ei näe niitä likatahroja ja pieniä tekstejä kaukaa. Raivotrendikkäät leopardirillini laitan 1) kokouksiin duunissa, 2) ajaessani 3) telkkaa katsoessa jos joskus semmoista harrastan, 4) leffateatterissa ja muissa kyldyyrimenoissa joissa tapahtuu kauempana kuin 5m.

Rillit ovat kuitenkin kivoja, tekeekin mieli hankkia uudet !

SusuPetal kirjoitti...

Useinhan ihmetellään suomalaisia, kun joka toisella vähintään on silmälasit, Maurelita, muualla piilarit ovat melkein must.
Minusta se on hassua.

Itse en pystyisi elämään taiteellisesti sumussa, sillä olen liki sokko.
No, kaipa siihenkin tottuisi.

Muskeli-Netta kirjoitti...

Ihmettelen sitä, kuinka jenkkiläisissä leffoissa on aina se tyttö, joka on muka kauhean "ruma" lasit päässä, mutta on kuin taikaiskusta aivan ihku, kun hylkää ne lasinsa. Tässä vaiheessa hajataitto-ihmisenä alan miettiä, että miksi se typsy on pitänyt laseja koko ikänsä, kun selkeesti pärjää ilman niitä ne kerran pois otettuaan. Vai onko se vain tyytyväinen, kun ei kykene näkemään, kuinka ´miesten mielihalujen vietävissä on?

Itse sain ekat piilarit lukioiässä ja odotin vastaavaa ilmiötä koulussa (siis että kaikki tulisivat sanomaan: "Vau Laura kun sä oot nyt kaunis ilman laseja." Aika monet huomasivat vasta viikkojen päästä, että sankalasit olivat hävinneet. Myös se poika, johon olin ihastunut.

SusuPetal kirjoitti...

Jep, rumaksi tehdään laseilla. Ehkä on todellakin onnellisempi, kun ei näe kaikkia ääliöitä ympärillään, hymyilee vaan tyytyväisenä ja näyttää hyvältä:)

Anonyymi kirjoitti...

(et sä nyt mikään kolea ole, susu)

ilman laseja näen noin puolimetriä eteeni, sen jälkeen muuttuu niin epäselväksi ettei oikein tunnista, vaikka olisi kotonakin.

helppo ja halpa tapa olla vieraisilla omassa kodissaankin: paikat näyttää ihan oudoilta eikä löydä mitään ja koko ajan etsii jotakin niinkuin ulkomailla.

tosin tuossakin on ideaa, ettei tarvitse katsella kaikkia ääliöitä (tosin ääliöimäisyys voi kyllä tunkeutua korvakäytäviäkin pitkin).

on tässä hyvät puolensa, tässä heikkonäköisyydessä ;-)

SusuPetal kirjoitti...

Ja se hyvä puoli vielä, että ei tarvitse siivota niin paljon, lika ei näy:)

emmi2410 kirjoitti...

Sanotaanhan että tukholmassa kaikki villitykset ovat ennen suomea. Siellä kaikki, jotka olivat vähäkään hip käyttivät sellaisia 60-luvun älykkönörtti-rillejä. Jopa pelkkiä kehyksiä, jos näyössä ei sattunut olemaan mitään vikaa.

Rillit on cool. Tosin joskus leveiden sankojen kanssa voi tapahtua ikäviä törmäilyjä. Mutta sekin voi olla vaan ihan söpöä.

SusuPetal kirjoitti...

Törmäilemisessä on se hyvä puoli, että siitä tulee aika upea pandalook:)

Elegia kirjoitti...

Rillit yhdistettynä pandalookkiin on SE juttu! Itse ainakin elän mieluusti ensin taiteellisessa sumussa (siten saa hankittua ne pandat) ja sitten kun on värit kohdillaan, niin ei muuta kuin kakkulat naamalle. Ei tarvitse erikseen meikkaillakaan.

Mietin vähän tuota, että jos mies sanoo naiselle että pitää älykkäistä naisista, niin se varmaan vaan lohduttaa naistaan. Siis et ole (enää, jos olet koskaan ollutkaan) kaunis, mutta minäpä pidänkin älykkäistä naisista, ajattelee mies. Siis ei ole mahtollista, että kauneus ja äly sopisivat samaan päähän!

SusuPetal kirjoitti...

Miten yhdistää aurinkolasit ja pandalook jäin miettimään!!!

Minulla on kyllä älyä ja kauneutta. Nuoruuttaa ei enää, mutta kaikkeahan ei voi saada:)

Polga kirjoitti...

Lasit, ehdottomasti Shushu. Ja tämän päivän lokissani on linksu paikkaan, josta saat ne (kehykset ja linssit alesta 29 juurolla) - ollaan me lumput muodin kärjessä?!
UNGELD
Ompas...