sunnuntai 3. elokuuta 2008

KASARILOOK!


Shoppaaminen, etenkin vaatteiden sovittaminen, on paljon mukavampaa pienessä nousuhumalassa. Nousevassa kännissähän kaikki tuntuu vaan kivalta, mahdolliselta ja lystikkäältä.


Niinpä tässä jokin aika sitten, pienten panimoiden suurilla tuotteilla kostutettuina päätimme kanssabloggaajan kanssa käydä haistelemassa tulevan syksyn uusia trendejä eri lumppukaupoissa. Mehän olemme muoti- ja tyylitoimittajia, emmekä siis erota työ- ja vapaa-aikaa toisistaan.

Pääasia, että on juomista.


Sukelsimme vaaterekkien sekaan sangen hilpeällä mielellä, ja ilakoimisemme lisääntyi entisestään huomatessamme, että kasarilook on tulossa takaisin. KASARILOOK! Siis, ei oo totta, OMG! LOL! Tuokaa minulle Don Johnsonin pää lautasella!

Olkatoppaukset, korkea vyötärö housuissa, lepakkohihat, hiihtarit ja piikkarit (unohtakaa crocsit nyt saman tien, ne eivät vaan ole koleita hiihtareiden kanssa), kultaiset vyöt, hyllyvät kiharapilvet, pilottitakit, Don Johnsonin valkaistut hampaat, solariumrusketus ja brasilialainen bikinivahaus!


Oh, show me the way to the next whiskey bar…


Syksyn muotiväri (ennen kevään neonvärien tuloa) on vihreä, vihreä ja vihreä.


Onnistuin sillä alkuperäisellä 80-luvulla välttämään kyseisen vuosikymmenen muodin pukeutumalla jo silloin mustaan. Samoin aion tehdä myös nyt.


***


Muuten, H&M on lisännyt kokovalikoimaansa mukavasti: nyt tällainen normaalikokoinen ihminen voi hankkia omat paitansa myös henkkamaukasta. Älä epäröi, vaan sovita rohkeasti: se 3XL sopii sinullekin!

Jäin vain ihmettelemään, laskuhumalan alkaessa riipiä päänahkaani, miten ihmeessä minulla on ollut niinkin vääristynyt kuva vartalostani: luulin olevani ihan perusämmä.

-SusuPetal

17 kommenttia:

lepis kirjoitti...

No helvetti, justiinsa kun opettelin olemaan ilman sitä permanenttikierrettä!

SusuPetal kirjoitti...

Muahhahhaaa, eikun uudestaan vaan kierteeseen, Lepis!

Saara kirjoitti...

Hahhaaa... siis parempi olisi, ettei koko kasarimateriaali olisi ehtinyt koskaan maahamme. Toisaalta, onko mitään niin koleaa, kuin McGyverin takatukka. Mä en tiedä. Ehkä lemmenlaivalook.

Elegia kirjoitti...

No voi perse, juuri kun vihdoin ja viimein sain ratkottua olkatoppaukset pois paidoista, murrr! Pitääkö ne nyt ommella sitten taas kiinni, hohhoijaa. Uusia rytkyjä en osta, koska en osta. Kyllä näillä samoilla vielä pari vuotta mennään!

Tuo video oli vähän pelottava. Oliko se ihan todellinen?!?!?!

SusuPetal kirjoitti...

Takatukka on kyllä tosi koleeta, oli se sitten takana tai edessä, Saara.

No, ei auta muu kuin ommella ne toppaukset takaisin. Mutta voihan ne ommella tissien kohdallekin, niin saa sen LA-luukin, josta Itkupilli taannoin raportoi!!!!
Oli se aika ufovideopätkä, mutta ihan totta ja todellinen, Elegia.

Epätietoinen kirjoitti...

Bloggaaminen sivistää: nyt minäkin melkein tiedän miltä kasarilook näyttää :)

Mutta oliko V-farkut, sellaiset mahdottoman leveälahkeiset, jo 70-luvulla? Ja kuuluiko kasariin taas ne pillifarkut? Vai oliko se toisinpäin?

SusuPetal kirjoitti...

Rakas nimimerkki epätietoinen, voin vakuttaa sinulle, että jo 70-luvulla olivat muodissa ne tooosi leveälahkeiset housut, kengät eivät saaneet näkyä lahkeitten alta (ellei lahkeita sullottu haisappaisiin).
80-luku meni itseltäni sen verran ohi tuon muodin suhteen, mutta muistelisin lahkeiden olleen pillit ja jossain vaiheessa reisistä löysät, eräänlaiset rastastushousujen ja salihousujen risteytymä.

w1400 kirjoitti...

Ei hitto, hiihtarit... Mää en kestä!!!

SusuPetal kirjoitti...

Ihan sama, kestätkö vai et -ne tulevat...!

Isopeikko kirjoitti...

Eikös sitä sanota että ota oppia historiasta tai toista sitä. Kummastakohan on kysymys? Luulen että kummasta.

SusuPetal kirjoitti...

Kummaa on, Isopeikko!

w1400 kirjoitti...

Aaaargh!

SusuPetal kirjoitti...

Ei mylviminen auta...

w1400 kirjoitti...

Mylvin hiihtarit solmuun!

SusuPetal kirjoitti...

Aika vaikea kävellä lahkeet solmussa:)

hepoliini kirjoitti...

"Harmi" että omat kasarivaatteeni ovat jääneet auttamattomasti pieniksi.

*kokoaa olkatoppausroviota*

SusuPetal kirjoitti...

No, onpas harmi...:)