keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Päivän asu

Keskiviikko on vähän niin kuin pikkulauantai vai miten se menikään. Keskiviikkona siis kandee pukeutua erityisen huolellisesti, kun lähtee ulos, sillä koskaan ei tiedä päätyykö baariin.

Kesän kunniaksi heittäkää kaikki mustat ja muut tummat rytkyt vaikka vihdoinkin pesuun ja valitkaa jotain hempeän kesäistä päälle. Mä sain mun tän päivän asuidean Susulta, joka aiemmin esitteli vintage-tyyliä.


Tämän päivän asuni:

Keltainen tunikamekko, Seppälä 12,90 eur. Se oli tarjouksessa, norgesti se maksais ihan sikana! Huomatkaa kivat taskut siinä (molemmin puolin), ei siis ole pakko välttis ottaa veskaa mukaan, jos ei haluu. Mutta mä otin, koska oon niin kiintynyt tohon karvareuhkaan. Sain sen tulkuks Ausseista.



Sävy sävyyn kultaset kengät Indiskasta, 19,90 EUR. Olis ollut mustatkin saatavilla, mutta ei ollut mun kokoa ja toisekseen ne ei olis käynyt tän aurinkomekon kanssa. Mitäs mieltä ootte?




Saa ottaa hihasta kiinni, jos törmätään kaupungilla (tossa ei tosin ole hihoja)!

maanantai 28. heinäkuuta 2008

Unohda ankea juurikasvu!

Oletko sinä yksi heistä, joiden hiusjuuri tursuaa epämääräistä maantien pölyä, mutaista ojaa ja kuolleita lehtiä?

Voi, voi.

Ei kannattaisi olla, sillä maailma on muutenkin riittävän ankea paikka ilman epämääräisen väristä juuriakasvuasi.


VÄRIÄ LUMPUT! VÄRIÄ PÄÄHÄN JA HETI!
HARMAAVARPUSISTA KEDON KUKKASIA! NYT!




-SusuPetal

sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Tyyli tuulahdus Hollywoodista!

Ehei, luulet, että tämä vinkki on menneen kesän lumia, mutta ei todellakaan! Tämä vinkki on just ajankohtainen NYT! Koskapa ihan pelkästään uudet uikkarit tai kesämekko ei tee kesää. Siinä tarvitaan myös hiukan muutakin vaivan näköä, mutta on varmasti sen väärtti. Joten siskot, ensi kesä odottaa jo nyt ja uusi kesäkroppa sen mukana!

Tässä on juuri oikean mallinen kesäkroppa. Saattaa olla, että yläkehoon tarvitaan hiukan täydennystä, kun taas alakehosta voidaan joutua poistamaan vastaavasti jotakin. Mutta se käy aivan näppärästi, ajanvaraus vain plastiikka kirurgille, niin uusi kroppa on sun!

Iso tukka tietysti kuuluu oikeaan tyyliin, sellainen lyhyt ja lättänä ei todellakaan ole naisen kruunu. Jos oma tukka ei riitä, niin helposti sitäkin voi lisätä, aika vain kampaajalle ja uudet kesä kutrit on sun! Tää vaihe kannattaa kyllä jättää ehkä sinne aivan loppu kevääseen.

Ja lopuksi on syytä myös hiukan harjoitella sitä oikeaa asennetta. Kun sä olet upean näköinen, niin silloin pitää olla myös cool, ja koko ajan tiedostaa se mitä sä oot. Silloin ei tartte olla ystävällinen kellekkään, eikä oikeastaan kannatakkaan, miks ees pitäis. Muista, että sun ei tartte katsella ketään, nyt on muiden vuoro katsella sua!

No tiedän, ensi kesään on siellä vielä niiiiin piiiitkä aika, huh huh, mutta siks lopuksi tässä vielä kiva vinkki syksyyn. Värikkäät legginssit. Jos kroppa ei oo vielä kunnossa, niin suosittelisin hametta tai tunikaa noiden kanssa, mutta ensi kesänä ei tarttekkaan sitten peitellä mitään!

Yay beibit, täällä Kaliforniassahan on aina kesä! Koittakaa kestää ja hei, onhan solariumit keksitty!

xoxo
Itkupilli

torstai 24. heinäkuuta 2008

Voihan VINTAGE!


Käytin tilaisuutta hyväkseni ja haistelin hieman Tukholman trendituulia viettäessäni muutaman päivän läntisessä naapurissa.

Siinä, tallatessani Stokiksen katuja terveellisissä biosandaaleissani, kävi hyvin pian selväksi, mikä on ajan henki, must of the must ja hot of the hottest.

Se on Vintage.

Otetaan Elma-tädin lypsymekko, Kaisa-serkun piikkarit, Aino-mummon siivousmekko ja Terttu-vainaan pitsinen kirkkopusero, lätkäistään kaupan nimeksi Vintage, hintalappuun muutama kymmen ja sata euroa (tai siis muutama tuhat kruunua, Ruotsissa kun ollaan) ja voila!

Äimistyneenä kiersin noita Vintage-kauppoja, joissa siis oli perinteistä kirpparikamaa tyyliin ”vintiltä kun löytyi, eikä viitsi vielä kuteiksi silputa". Hinta ei vaan ollut perinteistä kirpparitasoa, ehei ja hahhah. Isotädin essusta sai pulittaa rapeat kruunut.

Ja jep, kohta se vintage on täälläkin ja tulee halvemmaksi ostaa uudet vaatteet kaupasta.

Ihminen on niin vekkuli otus.


-SusuPetal




lauantai 19. heinäkuuta 2008

Kengät on mun aatteet

Eiks ooki hyvä otsikko?!!! Mä keksin sen ite ja aattelin et se sopis ku mulla on uudet kengät. Te ette saa nähdä niitä oikeesti koska mun kamerasta on patterit loppu, mut mä piirsin niistä kuvan. Tai siis toisesta niistä. Mä lisäsin siihen kuvaan tollasen kivan lehtipohjan ku on kesä (tietääks joku mikä kasvi toi on? Se on kivan näkönen, olis kiva laittaa tollasta vaik ikkunalle), ja sit piirsin sinne viel tollasen salaperäsen kengänjäljen, vaik kaikki kyl näkee ettei se oo voinu tulla tosta mun kengästä ku siinä on tasanen pohja. Ja eri värinenki.



Ne on saksalaista terveyskenkämerkkiä ja ne oli alessa, ja mä ostin ne Humppilasta ku oltiin matkalla sukukokoukseen.

perjantai 18. heinäkuuta 2008

Loppukesän komeimpia kenkiä -- kohtuuhinnalla

Naisihmisen perustarve on saada Naapurit vakuuttuneiksi siitä, että Naisihminen pukeutuu paremmin, kalliimmin, tuoksuu paremmalta ja kouluttaa miehensä tehokkaammin kuin Naapuri.

Kengistä on hyvä aloittaa.

Lumpputoimitus jakaa siis kanssanne muutaman suorastaan hämmästyttävän kengän, joilla varmasti saadaan Naapuri vakuuttuneeksi Naisihmisen paremmuudesta ja rikkaudesta... tai ainakin tyylitaju(n puuttee)sta.

1.) Nämä Sergio Rossin kesämalliston paksupohjat ovat kaikessa korkeudessaan karmivan erikoiset. Ainakin minä olen aina haaveillut oudoista salmiakkikuvioista, vain reilun yhdeksänsadan euron hintaan. Täydelliset cocktailkengät.


2.) Myös Gucci osaa hämmästyttää Naapureita näillä kalansilmäkoristelluilla saapikkailla... eiku sandaaleilla. Hinnaksi voimme nettiputiikista todeta vaatimattomat 763 euroa. Sopivat mainiosti onkiretkelle, tai jopa kalansyötiksi.


3.) Tämä Vicini Spa -merkkinen kenkä on ilmiselvästi tarkoitettu puudelinulkoilutusreissulle. Eihän sitä nyt herranjesta koiraa voi kusettaa missä tahansa Crocseissa. Hauva tuntee olonsa kotoisaksi karvakenkien kuomana. Omaksi koirankusetuskangät lähtevät avec une modique somme de 785 euros.


4.) Tässä on tiettyä hollantilaishenkistä puukenkäromanttisuutta. Gianmarco Lorenzin kompensoiduissa on vain ja ainostaan 10 senttiä korkoa, mutta optinen harha pitää huolen lopusta. Kärjen muotoilu taas pitää huolen siitä, etteivät jalkasi vaihngossakaan näytä liian pieniltä. Kolmevitosesta saa helposti nelikymppisen. 505 Cam -kengät lähtevät mukaan 575 eurolla.


5.) Lopuksi vielä saappaat syksyn viileisiin ja kesän sateisiin. Eikä mitään banaaleja kumisaappaita, vaan jokaisen Naisihmisen perusvarustus sienimetsälle. Vicini Spa:n aitoa krokotiilinnahkaa (missä kasvaa oransseja krokotiileja?) olevat saappaat toimivat myös varoitusmerkkinä hirvenmetsästäjille. Lisäpontta tuo käännettävä karvareunus. Onkohan se aitoa krokotiilinkarvaa? Naapurit kateellistuvat 815 euron myötä.



Kaikki nämä kengät halukas nainen saa jalkoihinsa nettikaupoista.
Jos joku lukijakunnasta intoutuu yhden pareista ostamaan, kommunikoithan kuvasi (ei naamaa tarvise, kengät vain) Lumpputoimitukselle, kiitos.

keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Ilo irti tunikamuodista!

Ajatteletko sinäkin, että kesän tunikamuoti on jotain, jossa voi näyttää viehättävältä korkeintaan raskaana oleva nainen?
Onko vatsanseutuville päässyt kertymään edes pientä pömppöä ?

Raskaana oleva nainen kerää useimmiten ihailevia - ja jopa kateellisia - katseita. Monien miesten mielestä tiine nainen on suorastaan seksikkyyden huipentuma.
Mikset siis ottaisi riemua irti ja luopuisi menneiden kesien niukoista makkarankuoripaidoista?
Tunika on mukava vaate, ja se peittää kivasti hienoiset ylimääräiset makkaratkin, joita ei voi raskauden piikkiin laoittaa. Vatsa saa pömpöttää ihan valtoimenaan, sillä mitä isompi pömppö, sitä vakuuttavammalta näytät. Sitä paitsi tunikassa näyttää odottavalta hoikkakin nainen.

Kerää kanssakulkijoiden ihailu, anna toisten kadehtia, ota vastaan miesten mairittelevat katseet ja kenties kommentit. Viis siitä, ettet ole oikeasti raskaana! Kuka estää heittäytymästä pieneen roolileikkiin? Jos oikein antaudut tälle roolille, voit asettaa toisen kätesi ristiselän päälle ja hieman vaappua (katso mallia oikeasti raskaana olevilta).

Huomio on taattu! Ja sehän on ainoa asia mitä nainen erityisesti kesällä kaipaa.

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Timantit ovat Lumppujen mieleen

ihan vaan sen takia, että Lumput ovat timanttia. Hiottuja, hienostuneita ja hillittyjä.


Huomaattehan?

Tuntien kyltymättömän ahneutemme kaikkea kiiltävää kohtaan (iik! ihquu! kultaiset kroksit ja kultapaikat hampaissa!) Lepis lahjoo Lumppujen toimituskuntaa briljantilla plakaatilla.
Kiitämme ja kannamme briljanttista kruunua pienten sievien päittemme koristeena ahertaessamme täällä muodin yltiöpäisellä ja moninaisella saralla. Kunnia-asianamme on toimittaa tosi timanttista tyyliblogia, enkä liene väärässä, kun totean, että olemme täällä toimituksessa onnistuneet tässä tehtävässä.


Keep on the good work, bitches!



maanantai 14. heinäkuuta 2008

Kesätekemistä eli linkkivinkki sadepäivälle.

Kesällä olisi niin kiva olla hyvännäköinen, raikas ja muuntautumiskykyinen.

Tämän kesän vesisade pilaa, lätistää ja suttaa ihan kaiken... Tai siis melkein kaiken.

Tahdotko olla enemmän kuin oma itsesi?
Etkö vielä tiedä kuka olet, mutta haluaisit tietää?
Tahdotko osoittaa muuntautumiskykysi? Haluatko olla rohkea?

Löydä oma tyylisi Helmen Tyylitalossa!


Ehdottelee Allyalias

tiistai 1. heinäkuuta 2008

Festarikesän ykkösjalkineet

Puhuvat kukkua, kun väittävät, että kesän ykkösjalkineet olisivat Crocsit.

Mitä sellaisilla muovisilla länttänöillä edes tekee? Kompastuu puunjuuriin?

Pariisin luksusputiikkeja kolutessani (ne alennusmyynnit, ne alennusmyynnit...) opin mikä on loppukesän, ja vielä syksyn sienimetsienkin, ykköskenkä:

Turvakengät, tai tarkemmin ottaen turvakalossit.

Turvakalossien juju on niiden suojaavuus ja muunneltavuus. Tavallisista turvakengistä poiketen niihin saa ilmettä laittamalla alle vaikkapa riikinkukonkirjavat tennarit. Taattu katseenkääntäjä. Perusväri on ainatyylikäs musta, korostettuna pienellä ripauksella punaista tai sinistä kärjessä.



Turvakalossit ovat ehdottomat etenkin kesän festarireissulla: suojaavat varpaita(kärkihän on siis kova), estävät alla olevan kengän pohjaa mutaantumasta (laittaa vaikka gladiaattorisandaalit)... ja niillä on hyvä potkia pois liian lähelle yrittäviä kännisiä Romeioita.

Turvakalossit ovat ehdottomat etenkin kesän festarireissulla: suojaavat varpaita (kärkihän on siis kova), estävät alla olevan kengän pohjaa mutaantumasta (laittaa vaikka gladiaattorisandaalit)... ja niillä on hyvä potkia pois liian lähelle yrittäviä kännisiä Romeioita.

Festari-iän ohittaneelle kansanosalle suosittelen turvakenkiä tanssilavalle. Ei varmaan tarvitse selittää miksi...

Loppuun vielä etenkin naisille suunnattu malli turvakalossista: tuohon saa todistetusti alle myös korkokengät. Kakkosen merkitystä lukijat saavatkin sitten ihan itse pähkäillä päissään.



Kiitokset Sirokolle juttuideasta.