tiistai 10. kesäkuuta 2008

Kuinka pukeutua Vuoden Tanssitapahtumaan

"GLAMOUR DOLLS SHOW EILEN JÄRVENPÄÄSSÄ MATTI NYKÄSEN LÄMMITTELIJÖINÄ! :)

Meillä oli eilen kaksi showta Glamour Dolls ryhmämme kanssa Järvenpään tanssikeskuksessa! Kuuluisa Matti Nykänen esiintyi myös myöhemmin illalla meidän jälkeen lavalla."

Glamour Dollsien blogi, 20. 04. 2008

Tiedän. On vallan ikävää, että tajusin vuoden ykköstapahtuman menneen jo. Sen siitä saa kun ei seuraa tarpeeksi blogosfääriä.

Jos kuitenkin kävisi niin oivasti, että Glamour-Nykäset sattuisivat vielä esiintymään esimerkiksi Joroisten Raatihuoneella, Lumpputoimituksen painavana tehtävänä on ohjeistaa paikalle ilosta hihkuen kirmaavia lukijoitaan. Moiseen tapahtumaan ei voi pukeutua miten sattuu...

Ensin, muistakaa, että vaaleanpunainen on VÄRI.
Sitä on välillä vaikea uskoa, ymmärtää tai etenkään sisäistää, mutta vuoden tanssitapahtumaan ei vain sovi mikään muu värisävy. Edes miehille.

Ja sitten vaate-esittelyyn. Koska miehet ovat kuitenkin tylsiä ja pistävät aina sen saman vaaleanpunaisen (tai pinkin) kauluspaidan, keskityn nyt naisten ulkoasuun.

1) Kuten kaikki tyyliään kunnioittavat naiset tietävät, kaiken A, O ja Ö ovat asusteet. Siksipä aloitan kengillä ja laukulla. Kengiksi suosittelisin alla olevia vaaleanpunaisia saappaita. Keikalla kuikuillessa kengän tulee tukea nilkkaa, ja sitäpaitsi noissa on tarpeeksi korkoa, jotta näet jotain sen edessäsi olevan 190-senttisen korston takaa. Laukku taas antaa tyyliisi 20-luvun touchia. Vintage on päivän sana.


2) Asusteiden jälkeen tulee keskittyä alusasuun. Eihän sitä koskaan tiedä mikä Matti Nyk.. eiku Meikäläinen sieltä keikalta tarttuu mukaan. Alusasun on oltava vaaleanpunainen, ja tarpeeksi tiukka, jotta se nostaa tissit tiskille. Jälkimmäistä efektiä varten tarvitaan myös vaaleanpunainen, tarpeeksi avokaulainen mekko.


3) Koska vuoden tanssitapahtumaan osallistuvan tulee olla muodin huipulla, ja sitäpaitsi Suomen kesäkuiset yöt saattavat olla viileitä, suosittelen mekon alle laitettaviksi pinkkejä legginsejä. Karvan verran mekkoa tummempi sävy nostaa sääret esiin, jos niitä ei vielä kenkien avulla huomaa.


4) Viimeistele asusi luonnollisella ja ilmavalla vaaleanpunaisella peruukilla ja vaaleanpunaisella huulipunalla.


5) Kuten viimeisestä kuvasta voitte huomata, tulos on mitä ihastuttavin, ja sopii oivasti vuoden tanssitapahtumaan. Et varmasti jää koivun varjoon.
Illan drinkkivinkiksi Lumpputoimistus suosittelee Pink Cattia...


Edit 20:40 ; Kirjoitusvirheiden oikominen ja linkin lisäys...

8 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Voi ei, olen niin lääst siison, kun kaikki on mustaa.
Must be Pink!

Mutta, onko vaaleanpunainen todellakin väri????

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

IHQ!!! IHQ!!! IHQ!!!
Daah, siis vaaleanpunane on kyl asenne!

Mitä luulet, mahtaakohan ne keikkailla täällä Los Angelesin suunnalla? Mää en ala jos ei!!!!

Mut joka tapauksessa mä hankin tollaset kuteet, siis aivan mielettömän siisti asukokonaisuus!

Isopeikko kirjoitti...

Kaunista, niin kaunista. Peikko haluaa heti kirjoittaa nimensä moneen kohtaan tuon leidin tanssikorttiin.

Maija kirjoitti...

Mulla olisi jo sopiva käsilaukku. Pinkki ei oikein ole ollut mun väri, mutta ainahan sitä voisi kokeilla uutta.
Laukun ostin Hesasta Rose nimisestä puodista. Siellä myytiin kaikkea turhaa, joka liittyi tavalla tai toisella ruusuihin. Laukkuni on virkattu samanvärisestä vahvasta pinkistä, kuin noissa kuvissa on taustalla. Siinä on paljon helmiä ja paljetteja.
Mulla on 30 vuotta vanha posliinikukka, joka ei ole koskaan kukkinut. Ostin sen pinkin laukun siihen kukaksi. Mutta jonkun päähänpiston innostamana päätin keväällä ottaa kukan alas ja viedä suihkuun. Se meni kolmesta kohtaa poikki ja ruukkuun jäänyt osa on vähän nysä, laukku näyttää kohtuuttoman isolta kukalta, joten voisinkin välillä käyttää sitä laukkuna.

Mymskä kirjoitti...

Siis ihan oikeesti. Nyt on otettava ihan uusi asenne pukeutumiseen. Think pink!

Näyttää niinq niin ihqult!

Pääsisinköhän mukaan Dollseihin, kun opin ensin pukeutumaan?

Stazzy kirjoitti...

Susu,
Vaaleanpunainen on kuitenkin enemmän väri kuin beige. Joka siis ei ole väri.

Itkupilli,

Nehän oli Miamissa ihan vasta, ja muistelisin tuosta blogista lukeneeni, että "seuraava on sit niinku Kalifornia, kun täällä Miamissa on tylsää".

Mymskä,

Varmasti. Tanssitaitoa löytyy sen verran jokaiselta...


Aww, ihana tuo tanssikortti... <3

Ja ruusulaukku voisi itseasiassa olla tuohon oikein sopiva kaveri, sellainen pieni ja söpö...

tiiti kirjoitti...

hihihii, stazzy, sä olet iivil :D tosin et ihan yhtä iivil kuin se, joka on opettanut glamour dollsin tytöt bloggaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täällähän näitä:http://jaakotar.vuodatus.net/blog/1390659