keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Tasapainoa ja pysyvyyttä elämään

Onko elämäsi stressaavaa ja hektistä?

Kaipaatko jotain pysyvää?

Eikö edes orkkupuikko auta?

Kokeile tatuointia! Tatuoinnit ovat nyt muodissa, ja niillä voi ilmentää omaa sisäistä tyyliään... helposti, muttei välttämättä halvasti. Inspiraation löytäminen on kuitenkin usein se vaikein osa, ja siksi haluaisinkin jakaa teidän kanssanne puolenkymmentä ideaa eri elämäntilanteisiin.
Tatuoimalla tilanne jää päälle, niin hyvässä kuin pahassa.

1) Partyanimal. Kuulutko niihin, joiden yöt kuluvat tanssilattialla ja päivät töissä tietokoneen edessä nuokkuen? Niihin, jotka tietävät, että tektonik EI ole lintulaji? Kipitätkö suoraan kaupan kautta baariin? Tämä tatuointi on sinulle. Kerro muillekin, että It's time to party!!!2) Onko sinulla IDOLI? Suunnitteletko yöt ja päivät pääksytysten kaikenkarvaisia ilkeyksiä? Kiinnostutko partaveikoista tai kaljuista naisista? Osama saattaisi olla vastaus kysymyksiisi, myös niihin moniin eksistentiaalisiin kysymyksiin... Jos taas et ole uskonollisesti suuntautunut yksilö, suosittelisin kaljua Britneyta: on kukkua sanoa, että hiukset olisivat naisen kruunu.


3) Seuraat ylempien voimien osoittamaa tietä, mutta samalla olet varma siitä, ettei uskonto loppujen lopuksi ole niin vakava asia. Palat halusta kertoa sen muillekin. Tämä tatuointi on siis kuin sinulle tehty.. ja joku sen pian sinulle tekeekin, tulostat vain kuvan ja kävelet lähimpään tatskaliikkeeseen. Suosittelen kuitenkin pitkiä hihoja jos ulkomaanmatkoillasi satut vierailemaan kovinkin katolisten maiden kirkoissa...


4) Tiedät olevasi tyhmä. Idiootti. Sen näkee yleensä jo kauas, mutta haluat varmistua siitä, että muut aivan varmasti tietävät asian, jottei sinulta kysyttäisi liian vaikeita asioita. Tatuoi keskelle otsaasi "typerys", ja asiasta ei enää jää epäilystä. Samanhenkinen tatuointi olisi esim. pakarassa oleva "kinkku".


5) Olet ehkä adoptiolapsi, etkä ole koskaan saanut selville, ketkä ovat oikeita vanhempiasi? Saatat kuitenkin epäillä, että he eivät ole kotoisin tältä planeeltalta. "Pieni" Roswellin hahmo kehiin, ja tunnet olevasi lähempänä oikeaa kotiasi.


Lumpputoimitus kiittää lukijoitaan kiinnostuksesta elämänhallintakeinojaan kohtaan.

( Kuvat ovat peräisin Aviva Yaelin kirjasta "No regrets", Hachette Book Groupe USA )

8 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Olen suorastaan sanaton. Hankin kaikki nuo tatskat. En keksi muutakaan keinoa tuoda julki persoonallisuuttani.

Kaljuksi en vielä ryhdy, vaikka minulla onkin isompi kaksoisleuka kuin Britneyllä.

Polga kirjoitti...

Tuo alimmainen alien on ehdoton, HETI mulle se, pitsien lisäksi! Kohta nimittäin seuraa SE postaus, kuvat on jo otettu *virn*.

SusuPetal kirjoitti...

Lol.

Se on minulle.

Rosa Majalis kirjoitti...

Ehdottomasti paras tatuointi-idea, jonka olen tähän mennessä nähnyt, oli eräästä tatuointilehdestä bongattu aamupalalautanen kaljuun tatuoituna. Siitä löytyi niin munat kuin pekonitkin ja olipa ruokailuvälineetkin laitettu kuvaan mukaan.

Isopeikko kirjoitti...

Ennen tatuointia kannattaa käyttää painon hallinnan menetelmiä ja hankkia runsaasti lisää nahkaa kasvattamalla tilavuuttaan. Siihen sitten sopii vallankin paljon useampia tatuointeja. Ja jos päättää hallita painoaan toiseen suuntaan, voi asetella laskoksia paljastamaan aina kulloiseenkin mielialaan sopivan tatskan. Huolellisella suunnittelulla lienee mahdollista myös toteuttaa nahkalaskosten avulla pieni päläräyselokuva, elävä tatuointi. Kannattaa harkita.

Stazzy kirjoitti...

Isopeikon ideahan on aivan mainio.
Elävä tatuointi elävässä nahassa. Elävää taidetta.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

En.

Hanneles paradis kirjoitti...

Made in Finland tietysti vois käsivarteen