lauantai 28. kesäkuuta 2008

Kiukkupussi08


Uusi pukine niin vauva- kuin vaariblokkaajille(toki muillekin), "Kiukkupussi08", on saapunut ajatuksena maailmaan!

Kiukkupussi08 - eristä, tai tule eristetyksi. Hengittävä äänenpitävä materiaali antaa pussituskohteen happeentua tukehtumatta, mutta pitää niin ulko- kuin sisäpuolenkin eläväisten mölyt kuulumattomissa. Jos olet erehtynyt/onnistunut (tulkintakysymys?) lisääntymään, ja kiimasi hedelmä sattuu saamaan raivarin, "Kiukkis" antaa siihenkin avun: kakara pakettiin, ja sinun sekä ympäristösi korvat lepäävät jälleen.

Huomaa myös vedenpitävällä vetoketjulla varustettu naamakappale, joka takaa ehdottoman ääni-/neste-/ynnä muun eristyksen! Sujahtaa tarpeen tullen NIIN kätevästi paikoilleen, esimerkiksi kohdatessanne "hedelmän" kanssa kaupan karkkihyllyn(tai mistä Hän nyt onkaan riippuvainen), tai tupakkalakkopakkolaisen tapauksessa tupakkihyllyn.

Soveltuu käytettäväksi myös, kun vain kaipaat omaa ihanaa seesteistä rauhaa vaikkapa kesken työpäivän/perheriidan/tms.. Sujahda kiukkupussiin, ja nauti hiljaisuudesta. Ota vaikkapa kuppi (viski)kahvia kera lehden mukaan ja anna muiden riehua ulkopuolella yksinään.

Huomaa myös nk. pakkopaitavalmius, jossa hihat sujahtavat kätevästi vetoketjulla kiinni vaatteen runko-osaan. Vain mielikuvitus on rajana, kun keksit tilanteita, joissa käyttää kyseistä ominaisuutta. Hihansuut ovat luonnollisesti suljettavat(ja tiivistetyt, tarvinneeko edes lisätä). Etutaskuun, joka on numeroyhdistelmälukolla varustettu, kätket vaivatta turvaan niin tuttipullot, kuin hieman varttuneempienkin jannujen omat huvijuomat... Paketti sisältää kokonaisuuteen(on muuten unisex) kiinnitettävän housuosan, joka näin kesämallistossa on mallia shortsit. Kaikenlaisten ilmojen vaihto mahdollistuu täten myös alakautta. "On ilmoja pidellyt".

Kiukkupussi08 - kilteille ja kiukkupusseille. Want it NOW!

6 kommenttia:

söör galahad (siveä) kirjoitti...

Onko tätä mallia siveysvyöllä?

hepoliini kirjoitti...

No sehän on selviö. ;)

Rosa Majalis kirjoitti...

Tämähän on aivan loistava keksintö! Kai mallia on saatavilla myös pitkillä housuilla? Entä onko erilaisia kuosivaihtoehtoja? Kukallinen olisi kuulemma tosi in tällä hetkellä.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No tollaset olisin kyllä hankkinut lapsosilleni aivan varmasti.

Nyt kyllä keksisin sille itse kovastikin käyttöä. Mutta tietty siinä tapauksessa sen pitäs olla tosi makee, saakohan sitä mustalla nahalla ja niiteillä. Tai sitten esim. lureksillä ja pitseillä, vois olla jotekin korsettimainen se ylä osa, ja sit esim. verkkosukka-alaosa...tai niin, toisaalta...ja toisaalta...

Isopeikko kirjoitti...

Hienoa tuotekehitystä. Tuosta saa varmasti vienninedistämispalkinnonkin.

hepoliini kirjoitti...

Juu, pitkillä ja kukallisilla kuoseilla löytyy.

Ja mustalla, nahalla, lureksilla, pitsillä, korsettina, verkkosukkana sekä toisaalta.

Saakohan sen palkinnon rahana?