maanantai 5. toukokuuta 2008

Hääasuvinkkejä naisille


Hääsesonki on alkanut. Moni lumppu itkee näinä aikoina itsensä uneen joka yö miettiessään, mitä panna päälle. Edelliskesän hametta kun ei voi laittaa, koska se olisi so last season. Uuttakaan ei olisi oikein aikaa eikä varaa ostaa.

Annan tässä muutaman vinkin, miten päästä huokealla häistä jo olemassa olevin varustein. Jokaisella – rohkenen väittää – näet on kaapissaan ainakin pussi- ja aluslakanoita. Ja jos ei ole ylimääräisiä, niin ainakin sängyssä on ne yhdet. Eikö?!


Valitse paras lakanasi (jos on satiinia, niin aina parempi, mutta tavallinen puuvillakin käy) ja kiedo se ympärillesi. Lakanaan voi sitoa vyön antamaan ryhtiä malliin ja korostamaan vyötäröä. Tällöin siis vyö pitää myös lakanaa paikallaan kivasti. Jos on extra-rahaa, niin yläosan pitimeksi voi tehdä hakaneuloista tyylikkäät olkaimet.


Jos satut itse olemaan morsian, niin älä ihmeessä peru häitä, vaikkei kaapista löytyisikään valkoista lakanaa. Lakanoita saa kyllä huokealla esim. tavaratalojen ALE-koreista. Hätätapauksessa verhotkin käyvät.


Lakanan ostaminen ei ole rahan hukkaan heittämistä, vaikka joutuisi siihen (lakanaan) vähän investoimaankin. Senhän voi kuitenkin ottaa normaalikäyttöön heti häiden jälkeen. Ja käyhän se peitostakin, jos alkaa juhlissa väsyttää.Ja asun kruunu on kengät. Näillä pirteillä avokkailla jaksaa seistä vähän kauemminkin, jos on esim. valinnut pidemmän kaavan.
Ei muuta kuin nauttikaa kesän rakkausjuhlista <3 !!!

7 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Jäin kyllä käytännöllisenä ihmisenä miettimään, voisivatko morsian ja sulhanen pukeutua parivuoteen pussilakanaan? Tuossa häävaiheessahan tunnetaan vielä sellaista symbioosia.

Hepsu kirjoitti...

Aivan mahtava ja kukkarolle käypänen idea!! :)

Elegia kirjoitti...

Ei hassumpi idea, Susu. Tälleen perinteisenä naisena kuitenkin vähän arveluttaa, että sulho näkee morsion asussaan ennen häitä. Hmm, ehkä mies voi pukueuta vaikka mattoon? Se olisi sellainen jämäkkä, haarniskamainen ja miehekäs ratkaisu.

Hepsu, sanos muuta! Jää siihen lahjan ostamiseenkin vähän rahaa, kun ei tarvitse kaikkea pistää pukuun. :D

SusuPetal kirjoitti...

Itämainen matto siinä tapauksessa, Elegia. Ei mitään räsymattoa.
Nih.

Elegia kirjoitti...

Pääasia, että jotain laittaa päälle, Susu. Miehellähän on vain statistin asema moisessa juhlassa.

Maija kirjoitti...

Olemme ystävieni kanssa ommelleet meistä yhdelle ja hänen tulevalle (ja nyt jo vaihtuneelle) vihitylle puolisolleen hääasuksi vaalenapunaisesta raitaflanellista kahden hengen paidan: kaksi hihaa ja kaksi kaula-aukkoa, leveyttä kahdelle, mittaa liki lattiaan. molemmilta jäi toinen käsi vapaaksi ja väljän asusteen alla ei joka käden liike näkyisi läsnäolijoille. Mekkoa/paitaa oli lupa käyttää häiden jälkeen myös kotiasuna ja siksi liitimme siihen mukaan myös harmaat villasukat molemmille.
Morsio kiitti kauniin sanoin, mutta olimme auttamattomasti myöhässä - olivat ehtineet tuhlata kallisarvoisia pennosiaan jo putiikkimuotiin.

Kutuharju kirjoitti...

:D
Joo-o. Mutta miten murheellista etten voi hyödyntää näitä Elegian vinkkejä kun nuo elämänvaiheet ovat minulle jo niin laaast siison :(

Miksi muuten mies ja nainen eivät voisi astella vihille siinä viattomassa asussa jossa syntyivätkin? Eihän kirkko voi sitä paheksua jos syntiset myöntävät syntisyytensä näyttäytymällä aatamin ja eevan asuissa.