keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Hupututtaa

Heippa!

Olen tässä jo pidemmän aikaa pohtinut, että pitäisi suunnitella oma "blokipaita". No, paita muuttui tässä suunnitelmassa tosin huppariksi, koska en ole mikään hirveä perus T-paitojen ystävä. Niin sanotut tyttömallit(?) ovat kyllä ihan ookoo, näin omasta näkökulmasta koettuna ja katseltuna(vaikka ei onneksi tarvitse itse katsella itseään...). Niissä on meinaan yleensä kaula-aukko, joka ei kurista ihan niin kamalasti kuin tavallisen T-paidan kaula-aukko, jonka puristus on pahimmillaan melkein helvetillinen.

Lisäksi suunnittelin eräälle oman blokini lukijalle oman hupparin, kun mystinen "tyypiskö" tuntui niin kovasti olevan sen tarpeessa(tyypiskö?). Heti kun talous tästä hieman tasapainottuu - en kyllä osaa sanoa, milloin se ajankohta koittaa... - niin heppahupparia pukkaa tilaukseen. En meinannut painaa näitä itse, hesus sentään, pois se minusta. Näitä sen sijaan voisin ehkä harkita tekeväni myös itse(SusuPetalin ehdotus, terkkuja vaan Susupille:)).


"Heppahuppari" edestä:


"Heppahuppari" takaa:


"Lukijahuppari" edestä:


"Lukijahuppari" takaa:Muita halukkaita hupparipuutteellisia (että voisin pistää pystyyn nääs sen kultakaivoksen, jota myös paitakaupaksi leikkisästi kutsutaan ;))?
Joo, ja sitten, mä siis NIIN TIEDÄN, että sydämet, ja siivet ja hepoliini ovat NIIN lääst kausi, mutta huu keers, en minä ainakaan.


<3Hepoliini

14 kommenttia:

lukijatyypiskö kirjoitti...

No hitsivitsi kun en malta oottaa, että saan nykästä ton "tyypiskön" niskaani! Ja siitä sit siivet selässä viilettää lenkkipoluille ja omput hihoissa kaupungin sykkeeseen!

hepoliini kirjoitti...

No eiköhän sekin päivä vielä koita, että omput heiluen voit lennellä ympäriinsä, lukijatyypiskö.

Polgara kirjoitti...

Aika hianoi, mutt MUTT ei pliiz mitään leidimallia mistään! Kun eihän ne siis Welhottarelle sovi ei millään. Tai mä tarviin oman mallituksen sitte =D

Araminta kirjoitti...

Tuo siipiprintti on ihana <3
Haluaisin sellaisen kommandomallilla, löytyiskö?

hepoliini kirjoitti...

Polgara: Kaikki toiveet huomioidaan ;)

Araminta: Joo, voishan se kommandomalli olla aika viehko tosiaan :D

jokapojallaonsiivet kirjoitti...

Minäkin haluan siivet kondomimallina, kiitos.

hepoliini kirjoitti...

Hahhah, jokapojallaonsiivet!! :)

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, minulle sopisi paremmin pirun sarvet kuin enkelin siivet, mutta jos kulkisin selkä seinää vasten...
Uskon kyllä, että ihan oikeasti näitä saisi myytyä. Sinun on kohta pakko perustaa toiminimi.

hepoliini kirjoitti...

No eiköhän ne sarvetkin onnistuis, Susuppi :)

No hitto, toiminimi, ei paha ajatus...täytyypä pohtia. Mulla ei vaan ole oikein tuota tajua pisniksen pyörittämisen suhteen... :/

Polga kirjoitti...

Hepo, eiköhän täältä tai kavereistasi löydy joku bisnisnero, joka avittaisi asiassa. Tää ois nimittäin ihan MUST-juttu! Mä taitaisin tahtoa useammankin jutun, jos koko ym. natsais. Welhotar-hupparikin vois olla kiva, kun hupututtais ,D

SusuPetal kirjoitti...

Voisiko työkkärin kautta kysyä jotain yritttäjäkursseja? En tiedä, mutta tuli mieleen.

hepoliini kirjoitti...

Polga: No joo, eipä paha ajatus jos joku vois auttaa :)

SusuPetal: Mä kävin viime syksynä yrittäjäkurssin, mutta olen niin onneton(?) etten oikein sinäkään aikana päässyt jyvälle niistä hommista. Tarvitsisin varmaan jonkun vielä perusteellisemman koulutuksen, tai että käytännössä joku näyttäisi kaiken, kun muuten niitä juttuja voi olla aika vaikea opetella pelkän teorian pohjalta. Siis minun :) (missä se puuttuva palanen mun aivoista on?!)

tvlupatarkastaja kirjoitti...

Saisikkohan tyrkättyä esim. oppisopimuksella ittes johonki nyrkkipajaan niin näkisit sen pisniksen ja kokisit niinku kantapään kautta sen?

hepoliini kirjoitti...

Kyllä se varmaan olisi ihan mahdollista, jos joku vaan suostuisi mut ottamaan johonkin nyrkkipajaan oppisopimukseen, arvon tvlupatarkastaja! :)