sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Helppo sisustusvinkki II

Keskikesän juhla lähestyy ja yö ja päivä ovat pian yhtä pitkät. Valonarat silmät kaipaavat välillä lepoa jatkuvalta paahteelta, ja juuri siihen tarkoitukseen Lumppua ja Lureksia on kehittänyt oivan jalkalampun:Uniikissa jalallisessa valaisimessa yhdistyvät funktionaalinen yksinkertaisuus ja trendikäs retro. Ja mikä parasta, lamppu syntyy tavallisesta jalkalampusta (esim. Anttilasta) ja Mrs. Wallace -peruukista. Jos olet innostunut tuunauksesta, voi peruukin letittää, rastoittaa, tupeerata, vain mielikuvitus on rajana. Rohkeat kokeilijat voivat käyttää myös Peppi-peruukkia. Ihanan käytännöllistä ja edullista!

6 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Retrofunkkista, Pauliina! Sou in!

Hmm, jäin miettimään tuota Peppi-peruukkia...eikö ole vaarassa, että lukaalista tulee hieman...huorahtava, jos valaistus on niinkin punaista?

Pauliina kirjoitti...

Hmm... Saattaa olla. Tosin kaikkihan riippuu toki tulkitsijasta. Ja joitakin saattaisi moinen makuuhuoneenvalaistus vaikka piristääkin, sillai niinku.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Nerokas idea, kerta kaikkiaan, mä oon ihan intona heti.

Mutta jos laittaa blondin peruukin, niin valohan on silloin aika valoisaa? Mutta olis kyllä aika ihana ja ajattele, jos vaikka piippais vähän tai laittais paplarit.

Kiitti vinkistä, lähtee shoppaileen! ;))

Mitu kirjoitti...

Söpis idea, mutta eikö paloturvallisuuden kannalta aika vaarallinen? Piti tulla tänne esittämään tietäväistä... :D

Pauliina kirjoitti...

Äh, kirjoitin Itkupillille vastauksen ja unohdin julkaista sen. Kukaan ei ole täydellinen...

Itkupillille siis: Piippaus on aivan mahti-idea! Ja tosiaan, pertsan väri sen mukaan millaista valoa haluaa :)

Mitu: Juu, myönnän ettei paloturvallisuus ollut ensimmäisenä mielessä. Kauneudesta täytyy kärsiä, vai kuinka se nyt menikään...

Elegia kirjoitti...

Oon samaa mieltä siinä, että ulkonäkö (myös kämpän) ensin ja sitten vasta jotkut tyhmät palojutut. EWWK!