keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Vuoden pahin päivä

Näin se on. Tuleva lauantai on vuoden pahin päivä, kaikkien valmistujaisten, koulujen päättymisten ja lakkiaisten suma. Jos luulit, että joulu aiheuttaa stressiä, luulit väärin. Joululahjoja ei ole pakko ostaa -aina voi vedota luonnon säästymiseen, kuluttamisen vähentämiseen ja vähäosaisiin, joille muka laittaa vuohen menemään joululahjaksi.

Mutta miten kiemurrella siskontytön lakkiaisista? Miten nonsaleerata serkun valmistumista amiksesta? Miten olla huomaamatta, että oma lapsi lopettaa peruskoulun?

Ei mitenkään. Olet kusessa. Ansassa. Sinun on pakko ostaa lahja. Monta lahjaa!
Ja kohta olet köyhä!

Vaan ei hätää. Lumppuja ja Lureksia-blogi tulee avuksesi ja kertoo, että rahaa on turha kylvää ympäriinsä, on sou laast siison antaa reaalikässiä tai peräti tavaraa lahjaksi. Virtuaalisuus on hot.

Tilaa siis valmistuvalle tyylikäs muotiblogi lahjaksi! Sopii sekä naaraille että uroksille, ja olemme huomanneet, että androgyynitkin fanittavat meitä ihan sikana.
Hienostunut lahjakortti kruunaa antamisen ilosi. Klikkaa alla oleva kortti suureksi ja tulosta niin monta lahjakorttia kuin tarvitset. Nimeä vaan alle ja hymyä huuleen lahjan saajalle!Ja tilauksen voit tehdä tässä.


-SusuPetal

11 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Jumankekka! Tää oli nerokas idea ja voihan sen kai sähköpostillakin lähettää, mitä sitä nyt suotta tulostelemaan. Täähän on hei nykyaikaa!

Stazzy kirjoitti...

Siis täähän on aivan loistava idea! Minäkin kun olen jo miettinyt vaikka kuinka pitkään, jotta minkä mekon laitan kesähäihin, niin nyt ei tartte sitten enää stressata lahjasta.

Lumpputilaus tulee olemaan kesävalmistujaisten ja -häiden ykköslahja!

SusuPetal kirjoitti...

No totta kai, Itkupilli1 Sähköpostilla tietysti! Ei tarvitse lähteä kotoa minnekään, jee!

Ei mekkoa, ei lahjapulmia! Ihana, vapaa viikonloppu, Stazzy!
Hyvä, kun mainitsit nuo kesähäät, sellaisiinkin vallan mainio lahja!

Rosa Majalis kirjoitti...

Hah, itse kirjoitin juuri mietetarhaan samaisesta aiheesta -lakkiaisten sietämättömyydestä nimittäin. Voinkin lähettää kaikille kutsuneille maililla tuon lahjakortin ja vältyn aiheuttamasta pahaa mieltä kenellekään; Minulle ei tule paha mieli juhlissa ja juhlijoille ei tule paha mieli poissaolostani, koska he ovat syventyneet lukemaan tätä kertakaikkisen upeaa blogia! Suuret kiitokset tästä!

Pauliina kirjoitti...

Aivan mahtisimppa idea!!!

SusuPetal kirjoitti...

Lumppuja Lureksia on aina ajan hermolla, Rosa Majalis -olemme enemmän kuin onnellisia voidessamme auttaa sinua mieltäsi kalvanneessa ongelmassa!

SusuPetal kirjoitti...

Pauliina, ehditkin tuohon väliin.
Kyllä, meillä toimittajille mikään ei ole ongelma:)

Polgara kirjoitti...

Paras idea ikinä! (vrt. Kielikello ;D) Nyt vain etsimään juhlittavia, niitä kun ei tänä vuonna ole... eipäs kun Belgarion pääsee intistä, sillehän mä tän tyrkkään sitten =D Ideaa armeijan sekoväristen jälkeen.

SusuPetal kirjoitti...

Polga, uskon että Belgarion jos kukaan osaa arvostaa tätä lahjaa! Itse asiassa kaikille, jotka ovat päässeet armeijasta, voisi antaa tämän lahjan. Sivareille myös.

Elegia kirjoitti...

Todella hyvä idea! Mietin tässä, että vieläköhän ehtisin tulostaa pari korttia. Voisin jakaa niitä ihan kesäilon kunniaksi steissillä tänään! Se olisi mukavaa vaihtelua, kun yleensä ne feissaajat kerää vaan rahaa - kerrankin olisi jotain annettavaa!

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, iskikö ihmisrakkaus, Elegia:)
Loistava idea. Nähdään steissillä!