lauantai 31. toukokuuta 2008

Meikkivinkkejä Avatareille

No nykyaikana meistä monikaan ei enää liiku ns. "todellisessa"-maailmassa. Mehän istumme tietokoneidemme ääressä suurimman osan aikaamme. Eihän meidän oikeita naamoja kukaan näe, joten miksi siis edelleen käytämme "todellisia"-kauneudenhoitotuotteita ja meikkejä, kun voimme ihan pienellä vaivalla meikata virtuaalikuvaamme!

Tässä ihan tällänen tavallinen tylsä avatar, ei kauheasti tee vaikutusta. Mutta ei hätää.
Otamme esille virtuaalimeikkipussin, puuteroimme ihomme isolla Fuzz Softilla, vaihdamme hiukan pienempää kärkeen ja levitämme luomiväriä ja huulipunaa. Värisävyjähän on 16 miljoonaa!
Lopuksi voimme lisätä vaikka tekosilmät! Ja huulet! Ihan yhtähelposti kuin ennen lisäsimme esim. tekoripset. Ai niin ja huomatkaa hiusten sävytys!

Kas näin on arkinen avatar saanut ihan uuden kiehtovan ilmeen!

14 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Ei hitsi, tämä on hyvä vinkki! Ihan turhaan olen käyttänyt pennosia (tai siis senttejä) naamavärkin ehostukseen, kun ilmainenkin tapa olisi olemassa! Menenkin heti kokeilemaan :D

Elegia kirjoitti...

Hhei, mistä tuo Fuzz Soft löytyy? Sinulla siis varmaan myös Photari käytössä?

Elegia kirjoitti...

No niin, kauhea spammaaja olen, mutta jo löysinkin sellaisen meikkipaletin ettei mitään rajaa :D

Mymskä kirjoitti...

Loistavaa! Miksi ihmeessä tosiaankan laittautua muka-oikeaa elämää varten kun aikaa viettää enemmän virtuaalisesti.

Minäkin haluaisin meikkipaletin.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Mymskä ja Elegia, mä käytän sekä PaintShop Pron että PhotoShopin meikki paletteja! Ihanat siveltimet ja huiskut ja tosiaan 16 miljoonaa värisävyä. Eipä taida löytyä sellaista määrää miltään tavalliselta meikkisarjalta.

Ja onko se oikea elämän mukamas jotenkin oikeampaa kuin virtuaali?

Mymskä kirjoitti...

Niinhän monet väittävät. Minä en kyllä usko sihen. Ainakin bittimaailmassa on huomattavasti vilkkaampaa... :D

Rosa Majalis kirjoitti...

Muita hyviä puolia:
-Sinun ei tarvitse ostaa niitä kaikkia 16 miljoonaa värisävyä (meikkejä kaupasta ostaessa kun meinaa iskeä paniikki, kun ei tiedä, mitä sävyä tarvitsisi, etenkin kun eri sävyjä tarvitsee eri tilanteisiin)
-ei eläinkokeita!

Irtosilmät on ehdoton suosikkini!

tiiti kirjoitti...

huippuvinkkejä taas kerran :D samalla ihmetaikuusohjelmalla voi muuten hankkia itselleen (tai siis avatarelle, mut melkein sama) uusia vaatteita, laukun, miekkosen tai rintavarustuksen, mitä nyt sitten ikinä kokeekaan elämästään eniten puuttuvan. helppoa ja halpaa, kuten kaikki hyvä elämässä!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Rosa Majalis, just niin, sitä joutuis paljon suppeammalla paletilla meikkaileen. Eihän sitä aina edes etukäteen tiedä mihin tilaneisiin sitä joutuukaan. Ja tosi hyvä pointti oli kans toi, että ei eläinkokeita. Muutenkin on aika ekologinen tuote, kun ei tule niitä pakkausjätteitäkään.

Tiiti, toden totta, vain mielikuvitus on todellakin rajana, eikai se nyt niin tärkeetä oo, että omistaaks jotain ihan oikeesti, eiks kuitenkin tärkeintä oo, se mitä muut luulee! En mä ainakaan niin itsekäs oo, että ajattelisin ekana vaan itseäni, aina ekaks mä ajattelen, että mitä muut musta ajattelee. :))

MouMou kirjoitti...

Onpa kätevää!:D

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Moumou, sä et näytä tarttevan tätä vinkkiä, sun avatar näyttää olevan jo tosi nätti! ;)

Maija kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tämähän sopii myös allergiselle.
Yli 20 vuotta olen säilyttänyt vanhoja meikin jämiä kylppärin kaapissa jos joskus tulee pakkotilanne. Yhden ripsivärjäyksen jälkimaininkeja hoidan pari viikkoa, joten ei ole aikoihin tullut tarpeeksi syytä meikata. Sitä paitsi lähes joka juhlassa, konsertissa, teatterissa on jotain liikuttavan itkettävää ja sekään ei tee meikeille hyvää.
Nyt voin tehdä virtuaalimeikin, printata siitä kuvan ja vilautella juhlissa meikattua minää tai tehdä kuvasta vaikka ison kaulakorun. Ratkeaa samalla sekin pulma ja meikit voi sävyttää kulloisenkin asun mukaan.

Rob kirjoitti...

Vau Maija, näin ne vinkit näyttää kukoistavan ja kasvavan täällä otollisessa maaperässä. Tuohan on loistava idea! Kaulakoru olis just niin mahtava! Mulla on kans aina vaikeuksia meikkien kanssa ja ripsaria en yleensä uskalla laittaa, koska puotan aina itkut niin helposti.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

OMG! Toi edellinen komentti oli siis mun, mä en tahdo enää muistaa kirjautua sisään omalla nimelläni. No Rob ei onneksi ymmärrä hölkkäsen pöläystä suomenkielestä, joten se ei onneksi tajua kuinka noloja juttuja mä sen suulla lauon. :D