keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Pandalook


Huolestunut lukija lähestyi toimitusta ja halusi ehdottomasti tietää, miten tämän kevään suurin hottis ja must Pandalook saadaan taiottua kasvoille.

Tässä muutama vinkki Lumpuilta.

Monet hankkivat silmänsä mustaksi väkivaltaisessa suhteessa, mutta me täällä toimituksessa emme todellakaan voi suositella tätä tapaa. Jätä se kusipää. NYT! Heti!

Suositeltavampi tapa saada mustat silmänaluset on nukkua vähän ja viettää valveillaoloaika tietokoneella. Varsinkin uuden Blogilistan tihrustaminen ja Lumppuja ja Lureksia-blogin etsiminen omista suosikeista, tuottaa silmien alapuolelle mukavan harmahtavat varjot. Me täällä toimituksessa olemme viime päivinä yrittäneet jäljittää niitä kuuttakymmentä tilaajaa, jotka katosivat Blogilistan uusimisen myötä, ja voin kertoa, ettei yhdenkään toimittajan iho näytä enää kovin kuulaalta.

Tihrusta nyt siis vielä kerran suosikkisi läpi ja jos et löydä Lumppuja listalta, tilaa meidät!

Kaikkein takuuvarmin tapa on tukeutua meikkeihin, kuten alla olevassa kuvasta näemme. Meikeissä on se hyvä etu luomumustiin silmänalusiin verrattuna, että myös luomet saavat veikeän pandakerroksen. Muutama sipaisu mustaa luomiväriä, ripsiin väriä ja kulmakarvat koneella pois. Uudet kulmat saat muotoiltua mukavasti mustalla kajalilla. Muistakaa, krapulassa ei kannata viivoja vedellä.

Make pandas, not war!
-SusuPetal

11 kommenttia:

Isopeikko kirjoitti...

Savusaunassa voi ottaa koko kämmeneen kauniin mustan noen suoraan seinästä ja sitten hieroa silmiä ikään kuin olisi juuri herännyt. Näin saunapuhdaskin saa aivan uuden merkityksen.

KirsiM kirjoitti...

Halvimmalla pääsee, kun sitaisee ripsiin tarjousripsiväriä ja hieroo sen jälkeen huolellisesti silmiään noin minuutin ajan. Vaikutusta voi tehostaa esimerkiksi lukemalla nyyhkytarinaa jostain hömppälehdestä.
Kannattaa kuitenkin vilkaista lopputulosta peilistä, jotta vaikutus ei ole mennyt överiksi.

SusuPetal kirjoitti...

Isopeikko, tuo on hieno ehdotus maalaisille -mutta tässä cityasunnossani ei ole savusaunaa! Käykö tupakan tuhka...?

Kirsi, sinä olet synnynnäinen tyyliniekka! Ja todellakin, juuri tuo tarjousripsiväri on se clue! Huomenna kaikki Tarjoustaloon!!!
(luulenpa, ettei meillä mene koskaan överiksi...)

Inkivääri kirjoitti...

Minulla on tuo Kirsin vinkki jatkuvasti käytössä ja Pandaluukki kunnossa. Lisäksi Pandan lakua suuhun ja sitähän voi sipaista silmäkulmaankin jos ripsarit ei valukaan kylliksi.

SusuPetal kirjoitti...

Laku on aina hyvä varakeino, jos meikit ovat päässee loppumaan, Inkivääri, sitä paitsi patukasta on helppo sivellä.

KirsiM kirjoitti...

Kiitos, Susu, noista kauniista sanoista.
Uuden työpaikkani alakerrassa on tarjoustalo. Mitähän jos säväyttäisin huomenna työpaikalla.

SusuPetal kirjoitti...

Teepä se, Kirsi:)

KirsiM kirjoitti...

Reaalimaailmassa olen pelkuri, Susu.

SusuPetal kirjoitti...

Niinhän me kaikki, Kirsi. Sen takia on hyvä, että on olemassa virtuaali:))

Mymskä kirjoitti...

Yhden ehdottoman hienon efektin saa, kun tirauttaa muutaman kyyneleen ripsarin (mustan, tietysti) läpi. Juovia ei saa pestä pois, ne antavat ihanan angstisen vaikutelman!

SusuPetal kirjoitti...

Totta, Mymskä ja muutenkin kyyneleet ovat aika must. Positiivisuus on sou laast siison!