sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Trendsetterin tytär

Ei omena kauas puusta putoa! Kävimme tänään kesän ekalla pyöräretkellä kultatukkaisen tyttäreni kanssa. Hänellä – nuoresta iästään huolimatta (7 vuotta) – on jo erittäin varma ja omintakeinen tyyli. Seuratkaa tätä tyttöä, niin tiedätte, mikä on ylihuomenna in!

Eriparisandaalit ovat Kultatukan tämän kesän hitti. Neiti katsoo pienen nenänsä vartta pitkin kaikenmaailman Crockseja ja niiden jäljitelmiä, joita ei yksikään massasta irti haluava ja tyylitietoinen voi pitää ennen kesää 2014.

Ja sitten muu vaatetus. Neitonen valitsi vaatekaapistaan kietaisutyyppisesti leikatun pyjaman yläosan, jossa on kiva brodeeraus rinnassa ja hihoissa hauskat pitsitehosteet. Hame on jännittävästi täysin erilaista materiaalia kuin puuvillainen yläosa. Jotain tekokuitua se on, kevyt ja hyvin ohut. Vuorikangas on myös tekokuitua (en nyt jaksa mennä tarkistamaan mitä). Hirmu nopeasti kuivuvat kyllä pesun jälkeen. Yhdistävänä tekijänä molemmissa vaatekappaleissa on kukkakuosi, joka on tänä kesänä in, sekä se, että kumpikin on saatu kavereilta.


Päähineeksi Kultatukka valitsi, kuten tiedostavalle nuorelle neidolle kuuluukin, pyöräilykypärän. Se on ostettu Prismasta, väri on aniliini (fillarin kanssa sävysävyyn) ja dekoraatioina kuvia Pikku Myystä ja Hattivateista.

6 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Eriparisandaalit kuulostaa kyllä tosi ultra-modernilta. Vau, en voi kuin ihailla tuollaista vankkumatonta tyylitajua.

hepoliini kirjoitti...

Mä muistan joskus lapsena, kun kavereiden kanssa vaihdettiin päikseen puolet sandaaleista. :)

Polkupyörään muuten voisin itsekin harkita tuollaisia hienoja lisärenkaita, pysyisi paremmin jätski kädessä kun poljeskelee!

Araminta kirjoitti...

Ajattelin itsekin hankkia kahdet samanlaiset varvikset, niin voin vaihdella niitä sitten noin väreittäin. Ja Hepoliini, aika nastaa, näin se zeitgeist on vaikuttanut jo aiemmissa lapsisukupolvissa. :-)

Nuo lisärenkaat ovat ihan must, jos meinaa poseerata enemmänkin. *on huomattu*

Polga kirjoitti...

Tosi upeeta, että trendipointterin tytär on noin valveutunut - voin vain ihmetellä. Tosin myös Poikani pukeutuu erittäin muodinmukaisesti säännöllisesti ja tinkimättä maastokuosiin *virn*! Ei omena todellakaan putoa kauas puusta. Minulla on muuten joskus eriparisukat, esim. musta & punainen antavat viihdykettä ja aapailemisen aihetta myös työtovereille *vinks,vinks*.

Elegia kirjoitti...

Eriparivarvassandaaleista tulee uusi hitti! Ihan varmasti. Voit olla ylpeä muodikkaasta tytöstäsi, harva pystyy samaan jo noin nuorena. On varmasti äitinsä tytär :D

Harkitsen muuten itsekin noita lisäpyörien laitattamista pyörään. Olisi helpompi meikata ja harjata hiuset siinä ajon aikana nääs. "Sivu"peilihän minulla jo onkin!

Rosa Majalis kirjoitti...

U-pe-aa!! Siis niinku amazon!

Itsekin hillun yöpaita päällä pitkin kyliä, koska se on vaan niin hieno, että olisi todella sääli pitää sitä vaan nukkuessa eli siis silloin, kun kukaan ei ole näkemässä (single-ihmisen kirous). Myös eripari sandaalit ovat olleet harkinnassa, vaan kun on niin pihi, niin ei raaski ostaa kaksia sandaaleja ja se ainoa ystävä (se muotitietoinen. Vai tyylitietoinenko se nykyään on?), jonka kanssa voisi moisen projektin toteuttaa, omistaa n. 4 kokoa liian isot jalat.

Ai joo, mutta minähän olenkin saanut jo kylähullun leiman. Hmm.