tiistai 20. toukokuuta 2008

Kauneusvinkkiterkut LA;sta

Toden totta, Lumppuja ja Lureksia Blogi on saanut uuden muotitoimittajan, Itkupilli raportoi suoraan Los Angelesin ja Hollywoodin suihkuseurapiirien muoti- ja kauneusvinkkejä!

Kysäisin Paris Hiltonilta, että mitä mieltä hän on, että voisinko kenties tehdä pienen haastattelun poikaisen erääseen suomalaiseen erittäin arvovaltaiseen ja tunnettuun blogiin. Hän ilahtui heti kovin, ja kysäisikin sitten heti, että tarkoitanko Lumppuja ja Lureksia. Voi sitä kikatusta, joka siitä seurasi.

No me tavattiinkin sitten siinä Hilttoneiden uima-altaalla ja Paris kertoili hiukan omia kauneusvinkkejään. Pääpaino, hän painotti, on luonnollisuudessa, kauniisti ruskettunut iho, ihanan väriset siniset silmät ja blondius on hänen kauneusvinkkinsä kaikille. Hän vielä korosti, että ei tarvitse näyttää suinkaan rikkaalta, että ei oikeastaan sillä ole kovinkaan paljon väliä, mitä päällensä laittaa tai laittaako ollenkaan. Tärkeintä on olla ylpeä ja rohkea, siis omasta tyylistään.

Lopuksi me sitten juteltiin kaikenlaista Suomi-asiaa, Paris tietää Nokian, tosin hän luuli sitä japanilaiseksi, taas me naurettiin. Sitten mä vielä mainitsin Marimekon ja Iittalan, se ei niitä tiennyt, mutta lupas Googlettaa.

Minä kiitän lukijoita, jotka innolla jaksoivat lukea koko tekstin, mutta ajattelin, että on myös niitä lukijoita, jotka eivät lue tekstejä, niin niille mä otin ton kuvan. Muotiblogeissahan on tietysti hyvä olla kuvia.

Täältä tähän, palaan taas julkkiskuulumisten ja suihkuseurapiirien tiimoilta astialle. ;))

PS. Huomasko kukaan että Pariisilla on otsis, siinä siis sanoton vinkki myös kaikille!

13 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Siis, tää on jotenkin niin kuulia, että meillä on nyt ihan aito amerikkalainen seurapiiritoimittaja! Ja tähtihaastattelu heti kättelyssä, päivää, päivää.
Minullakin on otsis! Ihan kuin Pariisilla! Jotenkin ranskalaiset on kyllä niin chick :)

Oletko muuten, Itkupilli, syönyt Kentucky Fried Chickeniä? Sehän on Amerikassa, Kentucky...?

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Just joo, just joo, tota pitäsköhän mun laittaa vähän taustatietoo enemmän, ettehän te siellä tietty kaikkia voi tuntee.

Ja myöskin toi KFC on sellanen Fast Food eli pikaruokapaikka, kuten teilläkin siellä on tää meidän mäkkäri...eli vähänkuin kysyisit et syönks mä usein mäkkärissä?

No mutta asiaan, eli mä tunnen täällä sen verran näitä julkkiksia, että juttua pukkaa ja vinkkejä piisaa. ;))

Maurelita kirjoitti...

Kyl mee Pariisi Pariisissa tiietään hei giltsit ! *mega-reps*

Menen heti saksiin otsiksen pariisilaiseksi, joskus mulla oli vino otsis joka meni pois muodista, nyt löytyi se uusi oma tyyli.

Y viva Paris !

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Maurelita, mä oon siis tosi onnellinen, jos heti mun ekalla jutulla oli noin ihana vaikutus, että säkin löysit sun tyylis.

Kannattaa seurailla mun vinkkejä, kato Los Angeles on vähän niiku uus Pariisi.;)

Stazzy kirjoitti...

mä oon trendikkäämpi kui Paris, mullon ollu otsis jo.. ööö... viimeset 7 vuotta.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

ahaa...tota noin...mä kyllä näkisin ton vähän erilailla, sä oot kuule ollut vanhanaikainen 7 vuotta...

Mutta yay! Nyt sä oot muodikas!

Polgara kirjoitti...

Ehh, mullakin on ollut pitkät hiukset jo ainakin... 30 v.? Mutt tosi trendikästä hei siis Jenkkilän kirjeen vaihtaja! Uppeeta, ja Maurelitakin kommenteeraa (kirjoittamaan sieltä!). Voi miten hienoa, kyllä tässä moni ns. muotiloki jää nyt toiseksi ,D

Elegia kirjoitti...

Siis voi ei, mä olen myös tosi ylpeä, että saatiin tänne L&L:ään ameriikan muotitoimittaja. Just kansainvälisyys oli se ainut juttu, joka täsä puuttuikin!

Ja hyviä noi Pariisin vinkit. Tajusin just kuinka auttamattoman OUT jo olen: ei ole otsista eikä edes blondia tukkaa, mutta ajattelin korjata asian tänään ostamalla blondivärin ja leikkelemällä otsiksen.

Mieskin varmaan ihastuu muhun uudelleen, kun näytän sitten niin trendikkäältä ja varmaan ihan Pariisiltakin!!! Jee :D

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Polgara, sulla on varmaan ihanat hiuksetn, kun ne on niin pitkät! :))
Ja kansainvälisyyshän muotimaailmassa on just niin tärkeetä, taitaa kyllä olla niin, että L&L on todellakin ihan alansa ykkönen eli number one!!!Voi Elegia, tosi huippuu, että oot saanu hyviä vaikutteita, sitähän tää on, muoti ja trendit ja kauneusvinkit voi parhaimmillaan juuri pelastaa ihmissuhteitakin. Ei se muoti siis piin pinnallista oo, kuin jotkut väittää. :))

Kutuharju kirjoitti...

Oih, kyl mä oon ny sikatäpinöissä ku vinkkiä pukkaa ihan sielt maailman keskuksesta, jenkkiläst. Otsatukka on kyl tosi kätsy tällaselle ihan piiiikkasen vanhemmalle kun Paris, sil ku saa esmes otsan kartan jemmaan.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Kutuharju, sä oot ihq. Voiku kaikki miehet olis tollasii. Kato muoti on just sukupuolista riippumatonta, siis tarkoitettu ihan kaikille!

hepoliini kirjoitti...

Siis niin ihku toi Pariisin kuva! <3

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Hepoliini, eiks oo! :D