keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Voi pojat!

Muotihan ei ole ainoastaan meidän tyttöjen yksinoikeus! Siksi pikainen raportti täältä rapakon takaa. Idols kuume nousee kuin kanan häntä ja tänä iltana nämä herrat astuvat lavalle, mutta minäpä pääsinkin tapaamaan heitä juuri ennen h-hetkeä, ja arvaattekin jo varmaan, että tyylivinkeistä on kyse. Iso-David kertoi, että cowboy-muoti on hänelle ollut aina sydämen asia, kun taas Pikku-David vannoo luolamiehen asujen nimeen. No nyt on sitten jännät paikat, kumpi voittaa! Koskapa uskallan jo tässä vaiheessa ennustaa, että voittaja määrittelee ensi kesän miesten muodin.

Joten kaksilahkeiset, kipaiskaapa nyt nopeasti kauppaan, voitte sitten kehuskella, että olettepa te muodikkaita!

Greetings from LA!

7 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Minä en kyllä suostu noita laittamaan päälle! Paitsi tietysti jos vaimo niin sanoo, mutta sittenkin asiasta kyllä keskustellaan ;)

SusuPetal kirjoitti...

Kääk, Itkupilli, say no more! American Idol tulee täällä telkusta parin viikon viiveellä ja yritän pysyä uutispimennossa.

Höh, kyllä sinä pukisit nuo päällesi, Kari, jos vaimo kauniisti pyytäisi:)

Helen kirjoitti...

Toi cowboyhan on Woody Toy Storysta! Meidän 5-vuotias ottais mielellään.

Polgara kirjoitti...

Ihan vaan tiedoks, ett L & L näyttäisi aamutilaston mukaan olevan 28. tilalla listoilla, luetuimmat vai topissa, kummassakohan se lieni oli! Toppi kyll sopis mun mielestä paremmin, kun se kerran on kans vaate. Nii et sillee.
Kirjeenvaihtajanne Malmilta...

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Höpsis Kari,

Noin mäkin aina ajattelen jostain ällöistä vaatteista ja sitten kun niistä tulee muotia, ne onkin sit niin ihanii.

No onneks sulla on vaimo, ihan sun omaks parhaaks. Olisit varmaan kamalan vanhanaikainen jos se ei pitäs huolta sun tyylistä. Siinäpä yksi vaimojen hyvistä puolista. ;))

Susu! OOOOoooops!

Ollaanks me todella siis niin edellä kävijöitä täällä!!!:D
No kuule, mä koitan pitää suuni supussa ja malttaa mieleni, vaikka tietty mä täällä tärisen innosta kertoa heti kaikki uunituoreet trendiuutiset sinne!;))


Helen, Woodyllä on tyyli hallussaan, vaikkakin mun suosikki on kyllä enemmän Buzz Lightyear, mutta tosi kivoja tyyppejä molemmat! :)


YAY! Polgara!!! Tuuletan täällä villisti! Ja kuule tophan tarkottaa englanniks just huippu, eli siis top fashion, eli L&L:ää vois kai sitten kutsua huippumuotiblogiks, eli siis topfashionblogs! :)

Kutuharju kirjoitti...

Voi hitsit, kyllä mä tuollaisen pikku-Daven voisin ottaa meille lemmiksi, ei olisi paljon koiraa korkeampi ja hymyilee nätimmin. Ei mieskään huomaisi noin pientä kilpailijaa. Luolamieslook vois olla kanssa sexympi kuin hevostallinhajuinen buutsiboy, enemmän karvaa näkyvissä ja vähemmän hajua(?)

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Kutuharju, sulla on asennetta! Yes! Jos kaikki miehet olis noin ihanan kiinnostuneita trendeistä, ne ei varmaan viitsis edes mennä sotaa, eli tässä taas tulee tää, että ei se muoti oo mietenkään vähäpätöinen ilmiö!