torstai 29. toukokuuta 2008

Kesän alusvaatetyyli paljastaa alusvaatteet

Kohta on kesä ja pikkuruisten minihameiden alta alkavat alushousut vilkkua. Sehän on viimeisintä muotia Ameriikassa. Ollut tosin jo aika kauan, mutta nyt se on rantautunut Suomeenkin.

Kaikille ei kuitenkaan valitettavasti ole luotu selluliittivapaata unelmavartaloa ja yleisen paheksunnan takia vain harva rohkenee olla tyylitajuinen. Minä kuitenkin olen keksinyt ratkaisun ongelmaan ja haluan olla luomassa aivan uutta tyylisuuntausta.

Siis sehän on ihan tutkittua faktaa, että alusvaatteet nostavat itsetuntoa, jos ne ovat kauniit. Siitä huolimatta, vaikka ne eivät näy! No daa, mietinpä vain että miten korkealle se itsetunto nousisi, jos alusvaatteet näkyisivät! Ja myös tältä pohjalta haluan esitellä uuden tyylilookin.

Kyllä näissä kelepaa! Lähdenkin tästä heti itse testaamaan pikkareiden vaikutusta itsetuntooni! Toivottavasti eivät ole liian sexyt. Mitä mieltä olette?! Vois samalla käydä ostamassa parit uudet pikkarit, koska kesähän on tunnetusti kuuma ja pitkä, mm... Näin saa helposti myös vaihtelua pukeutumiseen.

Ps. Huomatkaa aina ikimuodikkaat kaksiraitaverkkarit! Kahdesta en luovu ja toinen on nuo verrkkarit!!!!!!!!!!!1

--
Edit kello 9:23. Lisäsin ylös pikkukuvan (klikkaamalla sen saa isoksi), koska tämä tyylihän koskettaa yhtä lailla miehiä kuin naisiakin! Eli huomio myös miehet - kalsaria päälle ja kadulle kukkoilemaan!13 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Noo, menee ne noinkin, mutta joten preferoisin perinteistä tyyliä ;))

Kuvaussession taukojuoman merkki ei oikein erotu?

Elegia kirjoitti...

Kari, suosittelen kyllä päivittämään tyylisi! Ihan rohkeasti vain, ole edelläkävijä :D

Ai kauheeta, unohtui siivota studio. Mutta Coppariahan siinä on ja lightia: light-juomia kun saa juoda mielin määrin!

Kirsikka kirjoitti...

Mitenköhän tuo tyyli mahtaa toimia farkkujen kanssa, mitään kokemuksia siitä? Vai tartteeko alla olla aina verkkarit?

Elegia kirjoitti...

Kirsikka, farmarihousut sopivat myös mainiosti tämän tyylin kanssa. Täytyy tosin olla tarkkana värien kanssa, jos aikoo siniset farmarit laittaa. Mustan kanssahan on helpompi löytää sopiva väriskaala!

Ei muuta kuin sovittelemaan!

SusuPetal kirjoitti...

Apua! Miten minä onnistun tuossa, kun käytän pitkää hametta??? Voinko laittaa sukkanauhaliivin hameen ulkopuolelle ja unohtaa pikkarit? Ja sukat tietysti, onhan kesä!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on jotenkin tutunnäköinen tyyli, nimenomaan noiden verkkahousujen kanssa. Joskus uimahallissa käydessäni oon pannu merkille, että sutjakat flikat käyttää perusverkkarin alla hyvinkin seksyjä alusvaatteita. onhan se jotenkin raikasta ja uutta,kun alusvaatteet on verkkarin päällä. Oon ollu aina sitämieltä, että ihmisen ei pidä kätkeä kynttilää vakan alle, vaan päälle. Eli kaikki kaunis pitsihörhelö näkyville. Tuossa muodissa on lisäksi se etu, että paksumpikin perhonen voi laittautua ihaniin pikku, pikku alusasuihin, kun verkkahousut piilottaa valkoisen muhkura selluliitin armolliseen suojaansa.
Itse olen allerkinen (oikiasti)pitseille, enkä voi käyttää niitä ihoa vasten. Nyt voin ostaa vaikka mitä rimpsuja ja pukea ne rakkaiden jumppahousujeni päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen Susupetalille oikein vanhanmallista vaaleanpunaista satiini kokovartalokorsettia, jossa on oikeat valaanluut ryhtiä antamassa. Nimenomaan sellaista 40-luvun korsettia, joita isoäiti, tai äiti käyttivät nuorena.Niissä on hyvännäköiset leveät sukkanauhat kivoina killuttimina. Sellaiset voisi löytyä joltain hyvinvarustetulta kirppikseltä.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No mulle tuli kans mieleen toi, että käytän yleensä hametta...kai rintsikatkin voi sitten pukea paidan päälle, vai voiks? Kuuluukse kans tähän tyyliin.

Tai sit mä oon ajatellut sukkikset vois laittaa sillain kuin pikkutytöillä, että ne roippuis hameen alta.

Voi ei, mä koitan nyt keksiä jotain kuiteskin, koska mä suhtaudun aina positiivisesti kaikkeen muotiin ja tyyliin.

Hei, mulla on nyt pikkarit minihameen päällä, kyllä se tälläinkin toimii. :D

SusuPetal kirjoitti...

Vaaleanpunainen satiinikorsetti näyttäisi kyllä todella kuulilta mustan hameen yllä, anonyymi.
Ehdottomasti!

Isopeikko kirjoitti...

Peikkokin kokeili. Kun laittaa kalsarit (vahingossa nurinpäin) housujen päälle niin saa paljon ihailevia katseita osakseen. Tämä oli hyvä vinkki. Kiitos :)

Rosa Majalis kirjoitti...

Itse olen vannoutunut pitkien kalsareiden kannattaja. Näin kesäaikaan ne tosin ovat auttamattomasti liian kuumat, mutta voisikohan tätä hyödyntää jotenkin talvella? Jos laittaisi venyneet, kulahtaneet ja hyvin hyvin reikäiset pitkikset verkkareiden päälle niin, että verkkarit hapsottaisivat kalsonkien rei'istä ja pullottaisivat hapertuneen trikoon alta? Itse suosin mahdollisimman kirjavia ja pirteitä kalsareita, nehän toisivat pikantin vivahteen mustien kaksiraitaisten rinnalle?

Pauliina kirjoitti...

Mietin tässä samaa kuin Itkupilli, että eikös sitten jotkut kivat seksyt rintsikatkin t-paidan päälle. Vaikka jos laittas jonku kivan kietasupaidan ja siihen päälle sit viel nätit rinssikat. Oi että, tää kyl kokeilee heti huomenissa!

Elegia kirjoitti...

Ihanaa, kun tänne on kerääntynyt näin paljon tyylitietoisia ihmisiä!

Susu, oli ihan pakko kokeilla tuota viritystä hameen kanssa. Se kyllä onssituu, kun laittaa pikkarit siihen päälle ja suoristaa sitä hametta sitten niiden (pikkareiden) reunoista ulos. Jos on kovin lyhyt hame, niin voi pylly vilkkua, mutta onhan siinä ne pikkarit suojana ja toisekseen kesällä saakin vähän paljastella pintaa. Mutta kyllä tuo sukkanauhakin on ihan hyvä, kunhan sitten jättää ne alushousut (ja mielellään sukatkin) pois!

Anonyymi, ihan totta! Ei ole mitään järkeä piilottaa kalliita alusvaatteita vaatteiden alle! Ja tämä tyyli tosiaan pukee myös vähän muodokkaampia tyyliniekkoja.

Itkis, niin kuin saimme todeta, hameen kanssa passaa myös kätellä pikkareita. Tai sitten Susun ehdottamaa sukkanauhaa. Kas kun en itse sitä keksinyt! Mä tiesn, että suhun voi luottaa – sä olet aina niin avoin kaikkea uutta kohtaan! Esim. nyt rinstikoitakin paidan päälle ja se on hyvä piirre ihmisessä.

Peikkoseni, kyllä varmaan olisi kertynyt jonoa luoksesi, jos olisit pykännyt vuoronumerokoneen siihen. :D

Rosa Majalis, ehdottomasti tuo sinun ideasi sopii talvikäyttöön. Ei pidä piilotella pitsi- ja satiiniluomuksia talvellakaan. Ja tokihan väriä saa käyttää! Itse vaan olen sellainen goottityttö, että siksi suosin mustaa (kahdella raidalla). Sulla on ihan selkeesti sellainen perusgrungetyyli ja sehän on myös kuuminta hottia!

Pauliina, päälle vaan rintsikatkin. Mutta ei sitten mitään sloggeja tai mummon vanhoja polvisuojia. Mietin kanssa, että paidan päällä ne rintsikat tulee paremmin esiin ja lisäksi korostaa kivasti naisellisuutta. Kannatan ehdottomasti!