keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Äänestyksen tulos

Tuossa sivulla oli jonkin aikaa kysely, jonka tulokset -tadaa!!!!- ovat tässä. Onnettaren läsnä ollessa toimitus arpoi kaksi Lumppuja ja Lureksia-blogin vuosikertaa. Palkinnot on lähetetty voittajille ja jos toimituksessa on vikaa, syy ei ole tämän blogin toimittajien, vaan ongelma kenties löytyy blogilistalta, jossa jonkinasteisia ongelmia tällä hetkellä on. Hiukka, muahhahhhaa.

Äänestyksen tulosten mukaan lukijamme ovat sekä todella kauniita että todella älykkäitä ja heidän mielestään tämän blogin toimittajat ovat muodin edelläkävijöitä.
Aivan oikein vastattu.

Muutama luuseri yritti väittää, ettei ole mikään **un vakituinen lukija, mutta sitä emme usko. Valehtelevat. Hus, pois siitä sitten.

Uuteen äänestykseen otetaan kommenttilaatikossa mielellään vastaan ehdotuksia. Tosin -älkää tehkö äänestystä blogilistan toimivuudesta. Nokkosihottumani on liian pahana.


Olen vakituinen lukija, koska...
olen todella älykäs.
6% (6)
olen todella kaunis.
4% (4)
olen sekä todella älykäs että todella kaunis.
37% (40)
tämän blogin kirjoittajat ovat muodin edelläkävijöitä.
28% (31)
...mä mikään **tun vakituinen oo!!!!!!
26% (28)


-SusuPetal

8 kommenttia:

Rosa Majalis kirjoitti...

Sekä kaunis että älykäs lukijanne ehdottaisi äänestyksen aiheeksi jotakin tyyliin "Millaisina pidät tämän blogin kirjoittajaguruja?".

SusuPetal kirjoitti...

Huh, keksi vastaukset, niin laitan kyselyn pystyyn, Rosa.

Araminta kirjoitti...

Tulos ei yllätä yhtään.

Yksi lukijakyssäri voisi olla kans
"Kumman kaa, lumpun vai lureksin?"

Tai sitten:
"Vedetäänksme susta hyvin?"
Vaihtoehdot:
-kyllä
-joo.

(Huh miten huonoja taas tänään, sori ;)

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, yritä uudelleen joku toinen päivä, Araminta....:D

Rosa Majalis kirjoitti...

Hyvä Susu, kyllähän sinä mielikuvituksinesi keksit ne vastauksetkin kuin vettä vaan. Ja kaikki tietysti positiivisella linjalla, esim. "he ovat upeita", "he tietävät tyylistä KAIKEN", "He ovat JUMALAISIA", jne.

Yksi kyselyn aihe voisi olla "mitä haluaisit tulevaisuudessa lukea Lumpuissa?". ("Samaa kuin tähänkin asti", "enemmän juttuja alusvaatteista"...)

SusuPetal kirjoitti...

Heh, Rosa, siinähän niitä oli -katsotaan myöhemmin, kiitos:))

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Jos joku on sekä kaunis että älykäs niin voi olla että kaikki ei huomaa että se on kaunis, siks musta on kiva olla vaan kaunis, niin ei älykyydellä peitä sitä.
Meitä oikeasti tosi kauniita niin että sen huomaa ei ollu paljoo tähän kyselyyn vastannu, vaikkei tää mitenkään mun mielestä älykkyyttä vaatinu.

SusuPetal kirjoitti...

Joo, ei tää nyt niin vaikea kysely ollut, Itkupilli, ettei kauniitkin olisi osanneet vastata. Ehkä niillä ei vaan ollut aikaa?
Osasithan sinäkin:))