maanantai 19. toukokuuta 2008

Toinen käsi

Pääkaupunkiseudun Uffeissa alkoi tänään kesäkausi uudella valikoimalla. Parhaat viedään päältä. Tai itse ainakin vein. Kätevää kun ko. ketjun liike sijaitsee koulumatkan varrella. Tai itse asiassa joudun tekemään pienen lenkuran suorimpaan reittiin verrattuna. Tulee käveltyä enemmän, mikäs sen parempaa kunnolle. Ei tarvitse mennä salillekaan kun kantaa 30 henkarillista (eh, nolottaa myöntääkin, ja tuossa olivat vasta yläosat. Alaosavalikoimaan käyn tutustumassa lähipäivinä) vaatetta sovituskoppiin, ja hiki hatussa pukkaa paitaa päälle ja pois. Kuntoiluhan on tunnetusti kuin tallettaisi rahaa pankkiin. Silkkaa säästöä siis, tuo uffeilu!

5 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Hyötyliikuntaa jos mikä, eikä tarvitse maksaa hikisistä kuntosalikorteista ja sellaisista!

(mutta mihin mahtuu 30 henkarillista vaatteita -aiotko laittaa ne eteläsiipeen...??)

Pauliina kirjoitti...

Ei kun niitä vaan sovitettiin. Kerrankin kun oli valinnanvaraa eikä budjetin kattokaan tullut vastaan. Lopulta ostin viisi niistä kolmestakymmenestä. Toisaalta kämppikseni on jo pitkään haaveillut walking closetista, ehkä sellaisen voisi nikkaroida... Hmm... Nyt oli kyllä niin hyvä idea että menee harkintaan!

SusuPetal kirjoitti...

No, minä jo ajattelin, että olipa repäisy...30...walking closet olisi ihan hyvä olla olemassa, vaikka ehkä itselleni water closet on tarpeellisempi :)

Pauliina kirjoitti...

Haha. tänään uusintaotos ;)

hepoliini kirjoitti...

Mäkin käväsin pitkästä aikaa Turun Uffissa tässä pari päivää takaperin. Täytyy myöntää, että aikast kivat valikoimat siellä oli verrattuna vaikka muihin kirppiksiin. (Mä ostin vain yhden punaisen hörhelön;))

Ou jeah. :)