sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

APUA! Terassipiletyskausi käynnistyi -miten pidän tahmatassut aisoissa????

”Moikka lumppu-blogin toimittajat!

Mä avasin terassipiletyskauden eilen ja mulla on tosi iso ongelma! Mitä mä laitan päälle, kun mä meen taas terassil? Tajuuttexte et mä oon tosi bored siihen, et porukka tuijottaa mua koko ajan! Mä tiedän, että mä oon hyvän näköinen, onhan mulla peili, mutta hei, jotain rajaa! Jotkut muijatkin kuolaavat ja ne, jotka ei kuolaa tulee vittuileen ihan kateellisina suoraan päin naamaa. Jätkistä ja äijistä mä en ees viitsi sanoo mitään, mutta uskokaa mua, ne on tosi himoja.

Vaik mun teepaidassa lukee ”cute little bitch”, tarkoittaax se, että kaikki saa kähmii mun tissejä???? Ei mun mielestäni. Mun housuissa lukee takan ”grab my ass” ja kaikki ottaa sen ihan kirjaimellisest, siis ei mitään järkee, vai onx?

Pliide! Auttakaa mua! Vai onx mun lopetettava terassikausi heti alkuunsa? Mä sentään tykkään bailata! Kai mul on oikeus siihen!?! Onhan Suomi vapaa maa, vai onx??!!?

<3 Jenna

P.S. mäkin ajattelin perustaa tyyliblogin, onx se vaikeet?”

Siis, aivan ihanaa, että lähestyt meitä, Jenna. Pidimme toimittajien hätäkriisikokouksen saatuamme meilisi ja tässä vastauksemme:

Ota pois se teepaita ja housut. No, tietenkään emme tarkoita, että menisit ihan nudena terassille. Sellainenkin otetaan usein aika kirjaimellisena kutsuna paritteluun ja käsittääksemme sinulla on tarkoitus vain ryypätä ja hankkia krapula.

Suosittelemme lippalakkia, joka peittää kauniit kasvosi, kunhan vedät kotsan riittävän syvälle päähän. Voit hankkia lähimmästä askartelukaupasta kangasväriä ja siveltimen. Maalaa lippikseen sana HULLU. Ihmiset kavahtavat mielenterveysongelmaisia ihan sairaasti, joten tuolla lippiksella saat jo metrin verran hajurakoa rähmäkäpäliin.

Onko sinulla yksiväristä teepaitaa? Jos ei ole, hanki, ja jos on, ota taas kangasväriä siveltimeen ja maalaa rintapuolelle lause VÄKIVALTA LOPETTAA VITTUILUN. Paidan takapuolelle kirjoitat NÄPIT IRTI TAI IRTOAVAT!. Vihamielisiä ihmisiä karsastetaan melkein yhtä paljon kuin hulluja.
Hajurako kasvaa entisestään.

Housuiksi suosittelemme tämän kevään hottista, kaksiraitaisia verkkareita, joiden mukavan elastinen kuminauha mahdollistaa löllyvän pehmeän kaljamahan kasvattamisen kesän aikana!

Toivottavasti vinkeistämme oli hyötyä Sinulle, Jenna, ja saat viettää terassikauden rauhassa ryypäten. Mikään ei ärsytä toimittajakuntaakaan enemmän kuin se, että ei saa juoda rauhassa vaan pitää seurustella ihmisten kanssa.

Tyyliblogin perustamista sinun ei kannata harkita. Bloggaaminen häiritsee juomista harmillisesti.

terveisin Lumput


-SusuPetal15 kommenttia:

hepoliini kirjoitti...

Mä voisin kanssa haluta tuollaisen paidan, vaiks siis niinku SOU vastustan violensee!!

SusuPetal kirjoitti...

En minäkään kannata väkivaltaa, mutta siitä pääsee, kun ei vittuile.
Kai.

hepoliini kirjoitti...

Hmn...

Polga kirjoitti...

Minä täällä Malmin terassoilla käytän paitaa, jossa edesssä lukee VITTUILE VAAN... ja takana SAUNAN TAKANA ON TILAA! Eipä ole tullut kukaan vitttuilemaan. Toisaalta, ei ole tullut uusia ystäviäkään, mutta eihän kunnon juoppo niitä tarvitse. Belgarionille ostin paidan, jossa edessä lukee hyvin pienellä ... on rumaa tuijottaa... ;D On sekin kuulema aiheuttanut kommentteja. Toinen vaihtoehtoinen t-paitalinja on lääkitys: Have a Prozac and smile, Hulluna on hyvä olla, Mielipidelääkitys päällä jne. Näitähän löytyy, eikä senkään jälkeen seuraa. Suosittelen Mentalwearin valikoimia ,D

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, hmm, Hepoliini:)

Polga, Mentalwearilla on hyviä tekstejä, mutta onhan itsetehty aina itsetehty -käsityö kunniaan ja kangasvärejä hankkimaan.

Pääasia, että saa olla rauhassa...!

hepoliini kirjoitti...

Mitäh?? Jepjep, Susuppi!! :D

SusuPetal kirjoitti...

Hahhah, menikö pasmat sekaisin, Hepoliini:)
Jepjep:))

Zepander kirjoitti...

Witsit tää on asiallisin ploki ikinä!

SusuPetal kirjoitti...

Zepander, olet oikeassa.

hepoliini kirjoitti...

No arvaa menikö :D

SusuPetal kirjoitti...

;=D

Stazzy kirjoitti...

Tästä tyyliblogista puuttuu muuten yksi asia, joka kaikilla muilla on.... Äänestys sivupalkista.

Silleen tyyliin:
Olen vakituinen lukija koska
a) olen todella älykäs
b) olen todella kaunis
c) noita molempia
d) kirjoittajat ovat muodin edelläkävijöitä
e) mä mikään **tun vakituinen oo!

SusuPetal kirjoitti...

Tosi hyvä idea, laitan heti, kun vaan ehdin. Kiitos.

Elegia kirjoitti...

Täytyy ihan tunnustaa, että noudatan itsekin tätä vinkkiä, mutta ainoastaan noiden kaksiraitaisten verkkareiden suhteen: Naama on jo sen verran elähtänyt, ettei sitä tarvitse peitellä, ellei siis oikeasti halua seuraa. Vaan kukapa sitä haluaisi!?

Meitähän on täällä toimituskunnassa niin monta juuri siksi, että ehditään ryypätä siellä terassilla YKSIN.

SusuPetal kirjoitti...

Totta, Elegia, muutenhan olisin ainao kirjoittaja täällä...nyt vaan istun terassilla lippis päässä ja annan muiden kirjoittaa:)