lauantai 19. huhtikuuta 2008

Helpot sisustusvinkit, osa 2

Näin Pauliinan kirjoituksen ja sisustusvinkkien motivoimana päätin minäkin hiukan esitellä viimeisimpiä keväisen nuorekkaita sisustusideoita. Nämä ovat kaikkien toteutettavissa, ja jopa melko pienellä rahalla.

Ylävasemmalla joka kodin perussisustusartikkeli: johdot. Minulla on kahta toisiinsa sointuvaa väriä, mustaa ja valkeaa. (C'est pourquoi j'suis chez crétin.fr) Helpointa on vain jättää johdot rennosti esille, hieman paremmin piiloon jos kodissa on on kanieläin.

Yläoikealla verhot jokaiseen lastenhuoneeseen (kuten minulle). Osta Ikeasta ihan tavallinen valkoinen verho ja kolme pientä eläintä. Kaiva kaapista neula ja lankaa, ja harsi eläimet kiinni verhoon, ja voilà! Näin sinulla on jokaiseen merihenkiseen sisustukseen sopivat verhot.


Alavasemmalla esimerkki siitä, kuinka helposti remontointivaiheessa voidaan jättää esille asunnon todellinen luonne... Vaikkapa likaiset seinät. Huomatkaa myös ehdottoman cool läikikäs maalipinta.

Alaoikealla vinkki siihen, kuinka voitte kädenkäänteessä antaa pienen persoonallisen tunnun tapeteillenne. Homma hoituu helposti hankkimalla asuntoon kissa. Eläinallergiset voivat myös lainata naapurin kissaa.

Lopuksi, viimeisin vinkki, kuuminta kuumaa suoraan Keski-Euroopan sisustusmessuilta.
Ehdoton must, joka piakkoin löytyy vakiona jokaisen uuden kodin sisustuksesta,
televisio ja hifi-videot vessassa!


Television paikka on tarkoin mietitty: se on sopivalla silmänkorkeudella miehille, ja naisia varten vessan oveen kiinnitetään peili, joka mahdollistaa Hotelli Helpotuksessa rentoutumisen esim. Emmerdalen tai tv-visailujen parissa. Ja perheen uroksetkin voivat kesken kuuman matsin lähteä tyhjentämään oluen täyttämän rakkonsa: yksikään maali ei mene ohi.

Sisustusintonne tuntuu tänne saakka!

5 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Aivan mieletöntä, että voimme näin uunituoreesti saada hotimmat sisustusvinkit suoraan ulkomailta!
Le chien voisi todellakin olla erinomainen tapa saada asunto uuteen kuosiin!
Oh la la! C'est la vie! Je ne regrette rien! Hymne a l'amour! Moi, je m'appelle Zuzu!

hepoliini kirjoitti...

Voi luoja!!! :D

Stazzy kirjoitti...

Susu, ranskankielen kurssi, osa 1.

Un chien = koira
un chat = kissa.

Toki koirakin voi tarpeen vaatiessa raapia tapetit.

Tuittu-Loora Muttunen kirjoitti...

Hihhii. Lontoossa on (ainakin) yksi baari, jossa on teeveet vessoissa just noita matseja varten:)

SusuPetal kirjoitti...

Merci, Stazzy, pardon my French, hahhah:))