perjantai 18. huhtikuuta 2008

Lumpputumput

Hei!

Tiedättekö, mitkä nämä ovat?:Ne ovat "lumpputumput", eli suomeksi sanottuna hepoliinin koirankusetushanskat. Kyseisiä hanskoja käytetään estämään verinaarmujen syntyminen kämmeniin, kun 40 kiloa murrosikäistä uroskoiraa tempoo hihnassa ja räkyttää kaikelle puudelia isommalle liikkuvaiselle. Tässä yhteydessä hepoliini harkitsee vakavasti ottavansa käyttöön myös jo aiemmin täällä "Lumpuissa" esitellyn koirankusetuslookin...

Lumpputumppuja käytetään myös ehkäisemään veren hyytyminen suonissa. Käyttökausi on elokuusta toukokuun loppuun, jolloin todennäköisesti (ei välttämättä!) on jo niin lämmin, ettei tumppuja tarvitse ainakaan lämmittämistarkoituksessa pitää.

Tumpuilla voi myös muodostaa koiraa houkuttelevia ääniä, jos narttukoirien pissit tuppavaat jumahduttamaan uroksesi liian pitkäksi aikaa tien varteen, ja meinaat tylsistyä kuoliaaksi (ja vieroitusoireet netistä käyvät sietämättömiksi).

Etenkin isoja autoja (+5 metriä) ajavat miehet ovat todenneet hanskoistani niiden olevan jollakin tavalla "klassiset johonkin tarkoitukseen". Kai ne meinaavat, että tuollaisilla tumpuilla olisi sitten hyvä pitää ratista kiinni?

<3 Hepoliini

13 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Tuollaisia en tarvitse, koska ei ole koiraa.
Vieroitusoireet netistä? Mitä se on? Joku koiranomistajien tauti?????

hepoiini kirjoitti...

Hei Susu!

Joo, äläkä koskaan hankikaan (I prefer cats too), ahaha!

Joo, se on nimenomaan koiranomistajien tauti: syntyy tarve hautautua jonnekin multamaata syvemmälle (niiden tuskaisten ulkoilujen jälkeen)...

Kissojen kanssa ei ole noita ongelmia.

hepoliini kirjoitti...

Tää lähtee muuten ihan just nyt testaamaan, vieläkö tumpuissa on pitoa. Se o moro! -->

Elegia kirjoitti...

Taidan nyt hankkia vauhdilla sen pehmolelun narun jatkoksi, niin voin ryhtyä käyttämään koirankusetuslookia ja noita ihania tumppuja <3

Stazzy kirjoitti...

Joo, mulle kissa kanssa. Mieluiten pieni ja pörröinen.

Meinasin tänään ajaa pyörällä vesipyyselin yli. Semmoisestakin tekisi hyvät hanskat, mutta lieneväkö rauhoitettuja..? Ja liian rasvaisia.

t kirjoitti...

Vai niin on isoja (amerikkalaisia?) autoja ajavat miehet sanoneet..? Joo-o, joo-o. (herne kiertää, herne kiertää)

hepoliini kirjoitti...

Elegia:
Ehdottomasti kannattaa ja sitten vaan baanalle koko komeus yllä! :)

Stazzy:
Meiltä lähtis 8 kiloa kissaa (ei siis tosin kauhean pieni...) halvalla...tai eihän mun murusta voi luopua. Mikä on vesipyyseli?? ;)

T: Kyllä ne niin on sanonut. En mä tiedä, noista automerkeistä, mutta siellä yhdellä kurssilla, missä mä kävin, tuli puhetta noista hanskoista, ja niin kovasti kehuivat niiden jämäkkää olemusta. *viaton*

t kirjoitti...

Noiden tuommoisten tumppujen toinen, ehkä jopa oikeampi, nimityshän on "rekkamiehen morsian". (näin on siis kuullu vaan)
*myös viaton*

hepoliini kirjoitti...

Gröhöm, T(vaan kuullut..juujuu)!!
Ai jaa...tuota en olekaan kuullut..
*todella viaton*

Saara kirjoitti...

Hehhee, Hepoliini. Nuo niinku kruunaavat koko lookin! Ja ovat käytännöllisetkin.

hepoliini kirjoitti...

Nimenomaan käytännölliset, Saara! :)

Stazzy kirjoitti...

hepoliini,
tämä on vesipyyseli.

hepoliini kirjoitti...

Aaa, :)