sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Ja niillä on uikkarit, uikkarit ja ne rauhasta muistuttaa...

Pikavinkki rantakauden avaamiseen.

Onko sinullakin kaapit ja kesämökin laatikot täynnä wanhoja uimapukuja, joissa et viitsi lähteä julkisille paikoille? Ei sillä, etteikö retro olisi pop, mutta kun talvikauden ajan olet hankkinut itsellesi lihaksia (niinpä vissiin) uimahallissa (ei kerrota kellekään, että lähinnä laskit liukumäkeä), niin voit todeta, että kloorivesi syö naista. Ja miestä.

Ja uimapukuja. Vaikka rannalla makaamisen perusidea onkin näyttää itsestään mahdollisimman paljon, se ole kovinkaan cool, kun daisarit (tai miehillä tiedätte kyllä mikä) näkyvät käsiinhajoavan kankaan läpi.


Minulla on sinulle kuitenkin ilouutinen! Tänä kesänä sinun ei tarvitse rannalle päästäksesi alistua kapitalistisen järjestelmän uhriksi, ja mennä ostamaan uutta uima-asua.
Kerrospukeutuminen on in!

Kannattaa kuitenkin muistaa kerrospukeutumisen perussäännöt:
- Vaaleampi alle, sillä tumma hoikentaa. (Ethän halua näyttää valaalta...)
- Rintoihin saa lisäbuustia bikinien yläosalla. Mitä näkyvämpi väri, sitä varmemmin sinua katsotaan.
- Ethän unohda aurinkolaseja, niiden alta voi tiirailla komeimpia ohikulkijoita huomaamatta...
Edit: Meinasin kuvata uima-asun itseni päällä, mutta sitten säälin lukijoita. Näen ihan tarpeeksi usein painajaisia, en toivo kenellekään lukijoistamme samaa.

7 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Jos olisin rantaihminen, voisin harkita tuollaista autfittiä.
Mutta vain siis jos.

Pidän kyllä uusiokäyttöidesta....

hepoliini kirjoitti...

Aika hyvä idea!

Mun yksien bikinien yläosasta on puolet tuolla takapihan metsän reunassa, ollut jo viime kesästä, kun koira söi niistä puolet, ja lennätti toisen puolen alas parvekkeeltä. En oo kehdannut hakea pois (ei oo mun, eiei...), terkkuja vaan naapureille. ;)

Mutta eiköhän tuolta kaapista jotakin löytyisi...hmn.. Etenkin kiehtoi tuo bikiniyläosan liittäminen, sillä tavalla mäkin voisin kasvattaa itelleni rinnat. Ehkä.

Stazzy kirjoitti...

hepoliini,

mut siis puolikkaat bikinihän olis aivan must. Voisit lanseerata uuden muodin. "semi-topless"

Polga kirjoitti...

Jos uisin ja jos käyttäisin uikkareita ja jos kävisin rannalla, edes kävelemässä - ehdottomasti mainio idea! Lisäks on niiqu ihquu, ett toi alimmaine versuuni on kansainväline, siinähä on Sveduje värit! Ett jos vaa sanoo tak ja adjö, nii heti on seuraa. Ett miähiiki varmaa kiinnostais paremmi, ett ei oo mikää tavis-hämäläinen niiqu, vaa ett ihan oikee Stokholmist!

Stazzy kirjoitti...

Niin.
Tai sit uumaa Uumajasta..??

Elegia kirjoitti...

Kyllä varmasti laitan juuri noin Hietsuun sitten kesällä, kun ilma vähän lämpenee. Vähän harmittaa, ettei noita ruotsin värejä löydy, mutta kaipa se norjakin kelpaa: Onhan Norja ainakin kallis maa, joten asuhan viestii sitten myös MINUN laadusta <3

Inkivääri kirjoitti...

Todella tyylikästä - pienenä vinkkinä, että mikäli et itse omista kylliksi uimapukuja kerrospukeutumiseen, kirpparit ovat väärällään juuri sopivasti venähtäneitä uintivarustuksia ja nythän ei ole väliä vaikkei bikinien osatkaan sattuisi olemaan samaa paria.