perjantai 25. huhtikuuta 2008

Piletyslook

Se on kuulkaa perjantai ja aurinko paistaa. Tänään on siis pakko päästä terassille esittelemään itseään ja koko talven kaapissa maannutta kevätasukokoelmaa.

Täällä on jo aiemmin kehuttu raitaverkkaireita. Itsekin vannon niiden nimeen: Ovat nimittäin mukavat jalassa ja joustavat kivasti, kun alkaa tuo olut/siideri/muu viina paisua mahassa.Yläosa: Isoäidin piknikliinasta tehty muodikas toppi. Ei maksanut kuin vaivan.

Alla raitaverkkarit (kaksi raitaa!), juhlamateriaalia eli kiiltelevät kivasti. Ostettu – yllätys yllätys – Tuurista joskus pari vuotta sitten. Maksoi muistaakseni melkein kahdeksan euroa. Aika kallis ostos, mutta kyllä niihin kannattaa satsata!

Housujen päälle laitetaan ruskeahko hamonen. Kerrospukeutuminenhan on nyt muotia. Illan päätteeksi hameen voi repiä hiiteen ja vaikka hölkätä kotiin.

Ja jalkaan käy hameen kanssa melkein sävy sävyyn olevat korkokengät! Huomaa romanttiset perhossukat: Hauska yksityiskohta pukeutumissa ja ovat sävy sävyyn topin kanssa.Ja ei muuta kuin kadulle katseita keräämään!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogi voisi ehkä olla kiusaannuttavan ja myötähäpeää herättävän sijaan ihan hauskakin. Se vain vaatisi, että tekijöillä olisi kykyä itseironiaan. Vähemmillä resursseilla varustetuille ja heidän makutottumuksilleen irvailu ei ole hauskaa. Se on pelkästään ilkeää.

Itsensä nostaminen toisia alas painamalla on näköjään aina yhtä muodikasta.

hepoliini kirjoitti...

Hyvä anonyymi!

Kuka täällä mitään muiden makutottumuksille irvailee? *ymmällään*

Elegia kirjoitti...

Itseironia, mitä se on?

hepoliini kirjoitti...

En oo kuullukkaan sellasesta. :O

SusuPetal kirjoitti...

Kyky tuntea myötähäpeää on hieno piirre ihmisessä. Kadehdin sinua, anonyymi. Jatka samaa linjaa, olet selvästikin muiden asialla.

Täytyy vaan ihmetellä, millä tavalla on painanut muita alas, kun on kirjoittanut suurista jaloistaan, turvonneesta naamastaan ja siitä yhdestä iänikuisesta vaatteestaan, jota aina pitää.
Selävstikin olen tyhmä, kun en tajua.

Vaan sehän ei ole mitään uutta -että on tyhmä. Onneksi en ole yksin sellainen, vaan meitä on iso joukko häpeämättömiä.

Kyky itseironiaan? Minä kyllä tiedän mitä se on. Se on sitä, että piletyslookkiin kuuluu kahden raidan verkkarit niiden kolmen sijasta.
Oli resurssit sitten mitä tahansa.

tiiti kirjoitti...

ajatonta tyylikkyyttä ja klassista eleganssia yhdessä paketissa. lisäksi kerrospukeutuminen mahdollistaa omien juomien salakuljettamisen baariin laskosten kätköissä pokeilta piilossa! käytännöllistä _ja_ tyylikästä. Ihana blogi :D

Polga kirjoitti...

En minäkään ymmärrä, mitä tuo tarkoitti, hyvä Ano =O Minä ainakin kadehdin Elen tyylikkäitä sukka/kenkävirityksiä, jotka ovat paljon mageemmat kuin omani! Samoin hame/verkkariyhdistelmä ei minulla toimisi. Minulla on (nytkin!!!) päällä hame ja pitkät mustat alushousut, lerppupunteilla ja vielä Crocksit! Olen siis Varastossa vielä.
Ai niin, mitä pahaa on siinä, että kertoo omasta karvattomuudestaan ja hiusongelmastaan sekä siitä, että karvojen VOI ja SAA antaa kasvaa!? Minä olen erilainen keskiäkäinen, P. TenBacka ,>

Rosa Majalis kirjoitti...

Minä olen köyhä opiskelija, jolla on tälläkin hetkellä likaiset verkkarit (tosin vaan yhdellä isolla raidalla varustettuna) jalassa, erään firman miehille suunniteltu paita päällä ja ruokalistalla turhan usein makaronia. Eikä kyllä yhtään ketuttanut lukea tätäkin postausta, sen sijaan se nauratti kyllä.

Taitaa Arvoisalla Anonyymillä olla kokonainen palkokasvi jossain ruumiinsa aukossa? Enpä ole minäkään huomannut missään sellaista toisten alas painamista ja/tai itsensä korottamista muiden yläpuolelle. Anonyymi taitaakin osata lukea rivien välejä paljon paremmin kuin me muut, jopa paremmin kuin itse tekstien kirjoittajat?

Hyvä Lumput, jatkakaa samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Saanko lainata tämän tyylin Helsinskin matkalleni? Kun lähtee Lapista matkustamaan yöjunassa Heslisnkiin, niin ravintolavaunuun täytyy vähän pyntätä. Kun multa löytysi just tollaset makeet popot ja must nuo sukat sopii _tosi_ hyvin tohon asuun. Raitahousut onki jo jalasa, niin ens viikolla asu olis sitte valmis.

Oisko viälä meikkivihijettä? Laittasko tukan perhospinnillä kiinni, ku sukissaki on perhonen? Onks liian nättiä jo?

kysyy, Lumikunigatatar

Pauliina kirjoitti...

Hyvä Lumikuningatar,

perhospinni kuulostaa vallan mainiolle lisälle pääkaupunkiseudun matkaa ajatellen. Jos haluaa oikein retostella omalla tyylitajullaan (ja kukapa ei), nappaa selkään Tiimarista vielä lasten naamiaisasuksi tarkoitetut perhos-/keijusiivet. Asukokonaisuudesta tulee entistä yhtenäisempi ja saat varmasti ihailevia katseita koko matkan ajan!

Ihanaa matkaa sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Oon helpottunu. Nyt ei tarvi ees pakata mukkaan mittään. Käsveskalla pärjää.
Taijan jättää siivet välliin. Joku vois luulla, että oon ihan lapsellinen.

t. L

Elegia kirjoitti...

Susu, kolme raitaa olisi jo kerskailua!


Tiiti, tuosta tulikin mieleeni (vinkkinä kaikille), että mulletoi-nettisivuilla myydään kaljamahoja, joihin mahtuu parisen litraa haluamaansa viinaa. Maha kuulemma tuntuu mukavalta ja istuu hyvin. En tajua, mikseivät naisetkin voisi käyttää kaljamahaa?! Kiitos kommentistasi!

Polga, mulla on nytkin ne verskat jalassa. Kivaa, kun ei tartte olla koko ajan vaihtamassa vaatteita. :D

Rosa Majalis, minä olen vain köyhä. Onneksi mies on rikas ja ostaa minulle verkkareita ja tiaroita ;D Lumput varmasti jatkavat samalla linjalla, kun ei muuta osata ;)

Pauliina jo vastasikin Lumikuningattarelle. Tulet, L, varmasti olemaan illan sulostus perhosineen! Naisella ei voi kuulemma koskaan olla liikaa koruja päällä, näin luin jostain. Ja naisen paras ystävä on timantti. Niin!

Annikki kirjoitti...

Tosi hyvä vinkki, jos tänään lähtisin tenttikirjan parista tuonne keväiseen iltaan katseita kääntämään. :)

Aattelin just, että millä nämä mustat, virttyneet fleekehousut (esitelty myös mun muotiblogissa) saisi tuunattua sopivaan iltatällinkiin. Onneksi satuin tänne.

Elegia kirjoitti...

Kannattaa ehdottomasti lähteä, Annikki! Mitä, onko sinulla muotiloki??? Missä? Yritin etsiä, mutten löytänyt.

Annikki kirjoitti...

Se on mun tavallisen blogin lomassa

Tässäpä linkki itse vaate-esittelyyn:

http://annikin.blogspot.com/2008/04/r.html

Lisäksi olen joskus blogannut mun kesälookista, johon kuuluivat upeet vihreät housut ja kanariankeltainen toppi ja pahvikassi.

Kutis kirjoitti...

Jos kaljamahoja myydään irrallaan, niin huomasinpa jossain vappukojussa myytävän myös irtotissejä: tissin suojiin sopii pieni taskumatti kätsysti, ehkä siitä voi jopa lutkuttaa suoraan..? Eikä kukaan järjestysmies tai poke rupee kopeloimaan että mitäs siellä tissin sisällä.. ei Kanervan jälkeen uskalla.

Ei mut, kiitos ihan sairaasti vinkeistä, Elegia, nyt tiedän mitä paan vappuna päälle..