lauantai 26. huhtikuuta 2008

Minigolfkauden alku lähestyy... mutta miten pukeudun rei'ille?

Hei taas bitches! SusuPetal kyseli multa, kuinka normaali suomalainen pukeutuisi minigolf-turnaukseen. Mä olin heti et c'mon, mä en tasan kulje missään lumpuis. Susu sanoi, et mä en täytä kriteerejä vaatteiden, vaan jonkin ihan muun takia...

Okei... mut sä siis olet normaali suomimimmi, selluliitit ja läskimakkarat sun muut takapuolessa. Monet just siksi pukeutuu johonkin telttaan, mut kaikkein tehokkainta on suunnata kesäkarjujen huomio ihan toisaalle.

Onneksi ne kaks venäläistä tekolespoo toi tän koulustailin taas takaisin. Okei, okei, siis on se jo vähän ohi, mut toimii minigolfradalla. Kattokaas ainakin täällä Oulussa melkein kaikki minigolfaajat ovat ruotsalaisii ja muoti ei ole vielä ehtinyt matkustaa Suomen läpi sinne asti.

Eli tää juttu on nyt siinä, että paidasta ei laiteta noit nappeja kiinni ollenkaan. Tulee sellainen rintavakoefekti, tiättekste? Hernepussit vaan reteesti tiskiin. Takaan, ettei kukaan huomaa sellujas sen jälkeen.

Kevyt kesähame on tehty marianne-karkkien käärepapereista. Siinon se hyvä puoli, että sitä mukaa kun syöt niitä ja persees leviää, saat myös lisää matskua hameeseen.

Mä olen luonnostani punapää ja siks mun ei pitäis olla liikaa auringossa. Mä keksin laittaa päähän ton sexyn peruukin, että voin lojuu biitsillä ihan tolkuttomasti. Mut laittakaa vaan muutkin peruukki päähän, jos haluatte olla tosinäyttävii!

Hameen pituus on tosi tarkka homma. Sun pitää varmistaa, et pikkarit näkyy kaikissa asennoissa. Vaikka varmaan tekis mieli olla vallaton ja jättää pikkarit pois kokonaan, en kuitenkaan voi suositella sellaista. Viime kesänä nimittäin kävi yx piKKAsen hävettävä golfpalloäksidentti... Mut siitä ei sen enempää.

Piti lisätä tuohon oikeen nuoli osoittamaan noita mun selluliitteja. Muuten olisitte vaan kytänneet mun persettä. Ettekö oliskin? RÄHHÄHHHÄHHHÄHHHÄÄÄÄ!!!!

On muuten ihan vissi ja varma, että hikisen pelin jälkeen joku ruotsalainen (norja kuin pajunvitsa) on syöttämässä jädeä ja muutenkin tarjoomassa koko illan. Kandee vaan muistaa ottaa marianneja laukkuun, että pysyy hame sopivana kaiken sen juopottelun jälkeen!

Terveisin,

Allyalias


(Ps. Epäilijöille tiedoksi: Kaikki kuvasarjan vaatteet marianne-hametta lukuunottamatta ovat omasta kaapista ja täydessä käytössä)

10 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Hah, sinä teit sen! Arvasin, että tyylisi huolehtisi mainiosti tämän jutun sisällön laadusta ja niin se tekikin!

Kerrassaan hurmaava idea tuo marianne-kääreiden hyötykäyttö. Uusix vaan ja kierrätystä, sou hip! Ja miten totta, mitä enemmän mättöä mättää sitä enemmän takapuoli mättää.

Joko olet saanut golfpallon reiästäsi pois?

(en hetkeäkään epäile, ettet käyttäisi noita vaatteita itse -ovat juuri so you!)

Polga kirjoitti...

Alli, miten sä osaat noin upeesti peittää noi selluliitit? Kun mä tarviten hameen, joka ylettyy nilkkoihin asti! Hienoa uusiokäyttöä, tuo eri aspekteja kivastti esille! Minäkin olen vähän huolissani golfpallosta, ei muuten, mutta jos siitä häipyvät ne kolot pitkään kolossa ollessa =O

Allyalias kirjoitti...

Susu, olen tavannut pitää yllä tiettyä tasoa. Kiva, ettei tämä ole jäänyt kaikilta huomaamatta!

Golfpalloa ei ole näkynyt kohta vuoteen. Mutta kyllä kai se sieltä vielä jonain päivänä...

Polga, sinä teet juuri sen klassisen virheen ja vuoraat selluliittien mukana kaiken kauniin itsestäsi. Kun näytät tarpeeksi tissiä ja haarukkaa, ei kukaan kiinnitä huomiota selluliittiin!

Sanna kirjoitti...

Jos tykkää tilkkutöistä voi Mariannekarkkien lisäksi käyttää niitä Marimintkarkkeja tai minkä nimisiä ne sinivalkokäärelliset ovatkaan. Ja eikös niitä ole ruskeavalkoisiakin?

hepoliini kirjoitti...

Tämän jälkeen melkein aloin harkita golffausmahdollisuuksia. ;) (ei vaan kärsivällisyys riittäisi siihen hommaan)

Elegia kirjoitti...

Todella hieno, todella! Mietin vaan, että voiskohan noiden mariannekääreiden sijasta käyttää Fazerin parhaita? Mä kun pidän niistä enemmän ja mieluusti levittäisi ahterini juuri niillä. Meneekö liian kirjavaksi???

Pohdin myös sitä, että golfpallollahan voi harjottaa... eh, you know, lantionpohjalihaksii... Vai voiko?!

Kutis kirjoitti...

Toi Marianne-mekko on kyl ihan mast -- siithän saa mageen parfyymin kans, lehahtaa vaan minttu kun vähän helmaa heilauttaa..

Ehkä se kadonnut glof-pallo syntyy potkupallona joku päivä?

Allyalias kirjoitti...

Sanna, vain mielikuvitus on rajana karkkipaperivaatteita askarrellessa. Valitse herkkusi kevään muotivärejen mukaan.

Hepoliini, kannattaisi uskoa siihen vanhaan, hyväksihavaittuun sanontaan: "Kyllä luonto tikanpojan rei'ille ajaa!"

Elegia, parempi, etten vastaa vielä. Nuo ovat minunkin herkkuani, joten ehkä uhraan rahani puolestasi ja testaan, tulisiko niistä hyvä hame... Siihen kyllä tarvitaan aivan älyttömän monta karkkia... slurps...

Kutis, totta! En edes ajatellut, että mintun aromi voisi peittää joitain tavallista merellisempiä tuoksuja...

Isopeikko kirjoitti...

Ihan mahoton juttu :) Tai oikeestaan ei. Allyinen se on :)

eikka kirjoitti...

Olenkin ihmetellyt, mistä kolopallo on nimensä saanut, nyt selkis. Jokakesäisenä minikolopallistina tää juttu kosketti, vaikken ruottalainen ookkaan. Ruottalaiset on toki seurana joka kesä sielä vihreän veran luvatussa maassa. Vaan mitenhän se on, kun koulusa opetettiin kantaan hernepussit pään päällä, niin mää en nyt oikeen hokaa tota tiskiin laittoo. Mut, no, mä en ookkaan noin chic.