maanantai 21. huhtikuuta 2008

Your feet's too big

Minulla on ongelma: jalat. Itse asiassa minulla on muitakin ongelmia, mutta koska tämä on tyyliblogi eikä psykoterapeutin vastaanotto tai paljastuspäiväkirja, rajaan ongelmani vain yhteen. Tai siis kahteen eli molempiin jalkoihini (BTW, olisi aika kätevää, jos voisi ylipäänsä rajata ongelmansa yhteen-kahteen –se tekisi elämän hieman simppelimmäksi).

Siis jalkani. Ne ovat isot. Liian isot kenkiin ja siksi inhoan kenkiä. Oikeastaan kirjoitan siis nyt kolmesta ongelmasta eli juttu paisuu heti alkumetreillä, mutta ei se mitään.

Joku voi tietenkin ajatella, että käytän liian pieniä kenkiä, mutta ehei. Jalkani ovat liian isot naisten kenkiin. Koska olen nainen (muistaakseni), haluaisin käyttää naisten kenkiä. Kohtuullista, eikö vain?

Niin minustakin.

Jalkani, niin vasemman kuin oikean, koko on 42 ja puoli. Joinain päivinä 43. Kaupoissa vaan naisten koot loppuvat numeroon 42. Siis häh? Mistä kaikki nuo 14-vuotiaat 183 senttiä pitkät anorektiset teiniangstaajat hankkivat kenkänsä? Tekevätkö he ne itse?

Aikanaan, katsoessani jostain syystä jotain sievää hömppäleffaa Elämäni Rakkauden kanssa, tuli puheeksi Romanttiset Teot (huom! yleensähän emme tietenkään katsoneet hömppää vaan Tarkovskia ja muiden yhtä hilpeiden ohjaajien elokuvia). Kysyin, haluaisiko Hän juoda shamppanjaa kengästäni, jolloin Hän vastasi, että valitettavasti Hänen päänsä ja maksansa eivät kestäisi sellaista määrää alkoholia. Ykkösolutta ehkä.

Baby, your feet’s too big.

Suuret jalat, leveät jalat ja korkea jalkapöytä. Eikun nauhat löysälle niissä miesten ecco-kävelykengissä ja kulku on kepeä. Ei niin naisellista, mutta onneksi on tissit. Naiselliset sellaiset.
Ne eivät ole liian isot. Oikeastaan ne ovat aika sopivat.

Se tästä ongelmastani, joka on joskus aika mukavakin. Säästyypähän sovittamisen vaivalta ja sen sijaan voi kuvata kenkiä. Tässä, por favor:

-SusuPetal

14 kommenttia:

savisuti kirjoitti...

Kiitos, ne kolmannet oikeelta on sit mulle varattu. Sulla on sit aika iso ongalma.

SusuPetal kirjoitti...

Hahhah, Savisuti, joo: iso ongelma:))

hepoliini kirjoitti...

Jos kaikki kengät maailmassa olisivat uniseksiä, niin tuo hommahan ratkeais sillä!

*osanotto*

(salaa kenkäfriikki...)

celia kirjoitti...

Kenkien sovittaminen on yhtä tuskaa. Varsinkin talvella. Lisämausteen kenkien etsimiseen antaa tällainen maatiaissuomalainen leveä räpylämalli, joka on siunaantunut molempiin alaulokkeisiini.

satujatar kirjoitti...

Onneksi on Kenkämarski. Sieltä löytyy naisten kenkiä ainakin kokoon 45. Ja siroja.

*isokenkäinen tilittää*

SusuPetal kirjoitti...

Uni ja seksi on mukavaa, Hepoliini. Ja helpompaa todellakin, jos niin olisi:))

Tuskaa se on, Celia!!!

Vaan kun jalka ei ole siro, Satujatar! Se on leveä ihan väärästä kohtaa ja jos haluaa jalkansa mahtuvan yhtään kärjestä kapenevaan lestiin, pitää sen kengä olla vähintään 45.
Suunnilleen. Hieman kärjistettynä. Mutta kuitenkin!

Elegia kirjoitti...

Kenkien ostaminen on kaikkein hauskinta. Minulla on helppo jalka - kaikki muu onkin sitten vaikeaa :D

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, Elegia, ehkä minä olen sittenkin onnekas:))

Johanna kirjoitti...

Olettaisin että Hollanti voisi olla sulle hyvä kenkäshoppailumaa. Naisetkin kun ovat niin järjettömän suuria (lähinnä pituudeltaan siis), että luulisi isoja kenkiäkin löytyvän. Olettaisin näin.

Pauliina kirjoitti...

Mä kyllä haikailen aina välillä miesten kenkäosastolle, kun naisille tarjotaan aina vaan korkoja ja nirunaruhässäköitä, eihän sellaisissa kävele Erkkikään (ainakaan julkisesti). Kävelykenkiinkin tungetaan aina jotain ylimääräistä tilpehööriä. Prkl.

SusuPetal kirjoitti...

Aika kaukana, miten minä nyt sinne ehtisin...toisaalta, luulisi täältäkin löytyvän suuria kenkiä, koska ovathan esim. suomalaiset nuoret aika korstoja. Ainakin minuun verrattuna.

Onneksi tulee kesä ja voi kulkea paljain jaloin:)

SusuPetal kirjoitti...

Pauliina, en minäkään kaipaa hörhöjä kenkiini, en edes korkeita korkoja, mutta jotain vaihtelua lenkkareiden ja urheilusandaalien tilalle...

Pisara kirjoitti...

Tunnen (aikuisen) miehen, jonka kengännumero on 38, eikä hän voi kuvitellakaan ostavansa nahkakenkiä, joten arvokkaampiinkin tilaisuuksiin on mentävä teinien tennareissa. Miesten koot alkavat 39:stä.

Voi tätä keskivertoihmisten maailmaa.

SusuPetal kirjoitti...

Aikuisesta naisesta olen kuullut, Pisara, ja siitä on tehty laulukin, mutta että aikuinen mies....:))