torstai 17. huhtikuuta 2008

Tyylivinkkejä miehille!

Tässä on jo sen verran käsitelty naisten muo… tyyliä, että on aika kiinnittää huomiota myös miehiin. Mieskin voi nähkääs olla tyylikäs!

Kuvassa siis mieheni (tuo edessä, jolla on laukku) sekä siskon mies (taempana). Ja minä siis olen stailannut heidät molemmat!


Minun mies:
Upea baby doll –tyyppinen tunika, jossa helma laskeutuu kauniisti. Edessä söpö printtikuvio, harmi ettei näy kuvassa. Jalassa über-trendikkäät kulutetut varmarit. Huom! Ne oli siis jos ostettaessa kulutettu eli eivät ole likaiset tai käytössä kuluneet!!! Mustat kengät on aina varma valinta. Kokonaisuuden kruunaa käsilaukku: Mieskin voi siis käyttää käsilaukkua, kunhan se on taiten valittu.

Siskon mies:
Siskon mies oli vähän haluton stailattavaksi. Se olisi vaan halunnut olla kokomustissa, mutta sain houkuteltua sen laittamaan punaiset housut (harmi, ettei näy kunnolla kuvassa) ja paitaankin sain väriä. Sitten se alkoi murjottaa eikä suostunut kuvattavaksi.


Minä istun kärryssä suojassa auringonpaahteelta. En nääs halua ruskettua, koska se on jo niin out.


10 kommenttia:

hepoliini kirjoitti...

Mäkin haluun tollaset istumavaunut!! *kade*

Tii kirjoitti...

Aivan mahtavan tyylikkäät herrasmiehet! :D Terkkuja sukulaismiehelle erityisesti, punainen ja musta pukevat häntä.

Maija kirjoitti...

Wau!!!
Jos minun takillani on ikää yli 20 vuotta, niin se on sentään kestävää farkkua. Jotakin ihmekeinokuitulankaa on miehen neuletakissa. Ikää tuli viime talvena 17 vuotta, väri on seksintappoväriä harmaata ja se on edestä pidempi ja niskasta painava - kuten muutkin yläkropan vaatteet, koska niiden kanssa pitää kulkea hartiat lysyssä. Mutta se villatakki. Sain lopultakin puhuttua miehen ympäri, että luopuisi siitä, hän riisui sen ja alkoi jutellessaan katsoa tuotelappusta. Made in DDR. No niitähän ei enää voi saada, eihän semmoista takkia voi laittaa pois. Suosittelin arkistointia, mutta se ei käynyt.

Inkivääri kirjoitti...

Wau mitä uroita, eikun siis mikä tyyli! Olet todella ammattimainen stailaaja!

Hansu kirjoitti...

OIh, stailaus on kyllä täysi kymppi! Suomailet huomaa heti.

Almamaria kirjoitti...

Kenet olet liiskannut siellä vaunuissa? Kuvaa suurentamalla näkyy vasemman olkapääsi takana jonkun punavalkohihainen käsi, joka ilmeisesti yrittää heilutella turhaan apua!

SusuPetal kirjoitti...

En voi muuta kuin ihailla erehtymätöntä tyylitajuasi.
Mieletön kombinaatio, cross clothingia parhaimmillaan!

Elegia kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta kaikille! Tuli tosi hyvä mieli. Harkitsen, jos vaihtaisin alaa ja alkaisinkin stailaajaksi!

Maija, aikamoinen tarina - en tiedä pystynkö edes kuvittelemaan tuota DDR-takkia ;D

Niin ja joo, Inkivääri olikin tarkka. Sinne kärryyn on piilotettu siskonlapsi. Sitä ei ehditty stailata, kun tuli niin kiire ehtiä bussiin, joten siksi se on piilotettu vaunuun. Häpeätahra!

Araminta kirjoitti...

Tämä on jotain, mitä muodinluojat italiassa eivät kerta kaikkiaan _uskaltaisi_ esitellä! Aivan mahtavaa. :)))

*ylpeänä blogistitoveristaan*

Isopeikko kirjoitti...

Kerrankin tietää miten esiintyä tyylikkäänä. Ainainen tummapuku ja shaketti ovatkin jo alkaneet tympiä. Koitan näitä vinkkejä seuraavissa pippaloissa.