lauantai 19. huhtikuuta 2008

Matkamuisto


Kävin joskus aikoinaan entisen boifrendin - terkkuja vaan eksälle - kanssa talvimatkalla Prahassa. Viikko siinä tuli pyörittyä paikallisia oluita sekä viinejä maistellen hyvinkin kultturellisti paikallisissa räkälöissä. Kyllä, Prahassakin on räkälöitä.

Siinä meidän laitakaupungilla sijaitsevaa hotelliamme vastapäätä oli pieni paikallinen vaatekaupantapainen(siellä myytiin kaikkea vaipoista lähtien), jonka ikkunaa katsastaessa silmäni heti nauliintuivat mustaan kevyennäköiseen ihanaan hörhelöön. Eksälle kun sitä osoitin sormella, "kato tota!!", niin se vaan räjähti nauramaan. Mä sitten en kehdannut eksälle myöntää, että voisin keksiä moiselle rimpsulle käyttöä yhdessä jos toisessakin toimintayhteydessä (Äiti! Lopeta lukeminen, nyt!), vaan väitin silmät kirkkaana ostavani sen "vain matkamuistoksi, kun oli niin halpakin"...

...No, jostakin syystä tämä vaate ei ole koskaan aiheuttanut kohderyhmässä sitä toivottavaa reaktiota, tai mitään sen suurempaa hekuman heräämistä, paitsi tietysti, jos tässä näin julkisesti voi ja kehtaa myöntää(kröhöm) - minussa itsessäni. On niitä miehiä NIIN vaikea miellyttää - siksi en enää edes yritäkään (kun ei mikään ***** kelpaa). ;)

Mies/nainen! Mikä SINUN mielestäsi tässä "matkamuistossa" on se erotiikantappaja, kun en vaan sitä itse tajua?


<3 Hepoliini

12 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Hmm, minusta tuntuu, että tässä tapauksessa se mies oli erotiikan tappaja. Onneksi pääsit eroon siitä siasta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan, arvon hörhelöliini, silmä(kin) kovana saa tässä nyt yrittää iltaa jatkaa siveissä merkeissä...

SusuPetal kirjoitti...

Minulle tuli sama mieleen kuin Elegialla, ehkä eksäsi olisi syttynyt enemmän laamapaidasta ja villahousuista.
Kokeilitko koskaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tai painitrikoista ja Spartacuksesta?

Isopeikko kirjoitti...

Me miehet ollaan joskus niin yksioikoisia, että emme ymmärrä selvää asiaa, jollei sitä meille sanota. Jos miehelle kertoo kokevansa oman eroottisuutensa ryöpsähtävän jossain asussa, niin mies näkee sen jälkeen suoraan sen asun lävitse. Jotkut miehet saattavat tämän itsekin oivaltaa. Tosin hirmu harvat. Joku on joskus kyllä saattanut sellaisen kohdata.

hepoliini kirjoitti...

Elegia:
Kiitos, arvostan lausuntoasi!! :)

Anonyymi:
No joojoo, joojoo, nimenomaan SILMÄ kovana :D

SusuPetal:
En itse asiassa tainnut kokeilla...hmn... Ehkä ois pitänyt! :D

Anonyymi:
What? Joo, en kokeillu niitäkään.

hepoliini kirjoitti...

Mikä siinä on niin vaikeaa(ymmärtää selvä asia), Isopeikko?

Kyllä se rautalangasta vääntäminenkin joskus voi alkaa ketuttamaan. Nih(lainaus) :)

Elegia kirjoitti...

Laamapaita voisi olla kyllä aika eroottinen. Kuvitelkaa kuinka muodot painautuvat sen ohkaista nukkakangasta vasten, brrr...

Maurelita kirjoitti...

Ehkä joillain ei musta ja pitsi yhdessä sytytä - mene ja tiedä. Ei tuo minusta mikään paha ole, ei korni eikä kitch. Makuasia - jollei pidä antakoon lahjaksi oman makunsa mukaisen !

Kommunikaatio-ongelmat tuntuvat olevan se kaiken paha ja juuri. Joskus pitää kuokalla kaivaa esiin se perimmäinen syy, ja meillä mimmeillä on paha tapa luulla vihjausten menevän perille...

hepoliini kirjoitti...

Elegia: Niin, jos varsinkin olis niitä muotoja kovin hirveesti :D

Maurelita: Joo, voi olla. "Joku tykkää mustasta pitsistä ja toinen tyttärestä", heh. Joo, kommunikaatio-ongelmat on ihan hanurista, kun joskus ei ne suorat sanatkaan mene jakeluun, heh.

Araminta kirjoitti...

Jotkut miehet ovat kai sitten niin rajoittuneita, että he suosivat naisellaan tosiaan pelkkää laamapaitaa ja mahdollisesti ruskeita sukkahousuja leveällä haarakiilalla.
:-o

hepoliini kirjoitti...

"Oih, laamapaita, haarakiila!!" ;)