tiistai 15. huhtikuuta 2008

KoirankusetuslookEikö koirasi osaa käyttäytyä lenkillä? Vetääkö se emäntänsä kenties ketarat ojossa jorpakkoon? Tahi haukkuuko kaikki vastaantulijat? Hävettääkö?

Eipä hätää, sillä siihen on nyt erinomainen apu. Suosittelen jo pidemmän aikaa itse käyttämääni undercover -asukokonaisuutta. Sen tärkeimpänä yksityiskohtana on pitkä epäilyksiä herättävä berberi, jonka väriä on silminnäkijän mahdotonta jälkeenpäin kuvailla. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat plyyshiolohousut leveillä lahkeensuilla ja kahdella sivuraidalla, sekä sävysävyyn urheilulliset tossut, joiden koko on vähintään 40. Näin esimerkiksi lumeen jää pari numeroa liian isot jäljet. Lisäksi suosittelen peruukkia. Itseltäni löytyy kolmea eri väriä, musta, blondi sekä kuvassa esiintyvä punainen villi pehko, johon trendikkäät aurinkolasini sopivat parhaiten.

Edit. 20.37
Yleisön pyynnöstä myös koiran undercover -tyyliä:

19 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

No tuo on justiinsa sitä "katumuotia" josta ajattelin blogata jossain vaiheessa.

Rohkeaa, silti ajatonta tyyliä.

Tästä otan heti mallia, vaikka mulla ei koiraa olekaan!

Elegia kirjoitti...

Minullakaan ei ole koiraa, mutta tuollaiset housut on: Niissä on just se kaksi raitaa! Todella tyylikästä. Tuollainen takki olis kanssa hyvä: sinne vois piilottaa vaikka parfyymipulloja, kun käy Tarjoustalossa "otoksilla". Turvakameran kuvat ei paljon tosiaan auta, kun ei tuosta väristä saa selkoa!

SusuPetal kirjoitti...

Rohkea tyyli, mutta haluaisin myös tietää, minkälainen on koiran undercover? Onko sillä kevään uusi hottis -leopardin turkki?
Just love those sun glasses!

Saara kirjoitti...

Juu. Allyalias ja Elegia, siis koirahan ei tässä ole kuin sivuosassa. Ihan hyvin voi tuossa asussa vetää vaikka pehmolelua perässään :). Turvakamera ei kyllä anna oikeutta tälle asulle, ei.

Koiran undercover! Hei niin justiin!

emmi2410 kirjoitti...

Tää on niin mahtava blogi. Pakko nyt oikein sanoa.

Mutta ootte kyllä sellainen porukka, miltä ei muuta voi syntyäkään.

SusuPetal kirjoitti...

Jep, Emmi, usko, ettei kukaan meiltä muuta odotakaan.

Saara, just love those sun glasses of your dog!

Araminta kirjoitti...

Muistatteko Twin Peaksin? Ja siinä Pölkkyrouvan? Tuo look toi jossain määrin mieleeni hänet. Ihana nainen, ennusti pölkyllään tulevia. :)
Voisikohan koiraa käyttää samaan tarkoitukseen?

(Rohkeasti stailattu koira muistuttaa muuten jonkin verran Victoria Beckhamia aiemmassa kampauksessaan! Huomasitteko samaa?)

Anonyymi kirjoitti...

Naiset jyrää! Ihana blogi huumorilla höystettynä ja valloittavilla kuteilla!

t. Meri

SusuPetal kirjoitti...

Minäkään en voi kuin ihmetellä tätä erehtymättömän tyylitajun vuolasta virtaa, Meri, ja Aramintasta huomaa, että toimittajakunnassa on todella asiantuntevia aineksia. En olisi itse tykönäni todellakaan huomannut tuota Victoria-stailausta!

hepoliini kirjoitti...

No hitto, tässähän on ratkaisu mun kaikkiin ongelmiin (koiran ulkoilutuksessa)!

Almamaria kirjoitti...

Tämä juuri erottaa jyvät akanoista: on koiranomistajia, joilla on ihan oma look ulkoilureissuille ja sitten on meitä taviksia joilla on aina sama asu päällä. Nyt minullakin on jotain, johon tähdätä. Nyt minulla on Unelma. Koirankusetuslook.

Inkivääri kirjoitti...

Vihdoinkin ratkaisu ikuisuusongelmaan - mitä ylle koirankusetuslenkille. Kaksi raitaa, siinä on se juttu ja peruukki meni nyt heti hankintalistalle - punainen, blondi ja brunette nyt ainakin, ehkä myös musta ja sininen, hmmmm...

satujatar kirjoitti...

Vaikkei mulla koiraa olekaan, takki kyllä löytyy. Armyvihreenä. Ja armeijan käyttämänä.

Saara kirjoitti...

Hienosti nähty tuo samikset Victoria Beckhamin kanssa, Araminta.

Ja joo ei, hyvät ihmiset, siis yhtään ei voisikaan muotiblogata, jos ei olisi lookia joka lähtöön.

Pisara kirjoitti...

Mun koirankusetuslook on aika tarkalleen toi, mutta ilman noita raitoja. Raitaverkkarit on siis pakko haalia jostain, saiskohan Prismasta?

Mun koira kyllä kieltäytyy tulemasta stailatuksi; se stailaa itse itsensä kieriskelemällä lehmänlannassa ja kaivamalla muteisten ojien penkkoihin reikiä, joihin työntää vaalean kuononsa. Selitä nyt sille sitten että camouflage on niin last season.

Stazzy kirjoitti...

Sun koira on selkeesti uudelleensyntynyt John Lennon. Yhdennäköisyys on hämmästyttävä. Jos on vielä musikaalinenkin...

Maija kirjoitti...

Just viime viikolla pelastin joutumasta roskikseen miehen vanhan poplarin. Ajattelin kokeilla siitä yhtä kassimallia. Mutta ehkä otan ulkoilukäyttöön. Meillä ei ole koiraa, mutta ulkoilutan usein miestä. Voisin laittaa sille anopin vanhan peruukin.

Saara kirjoitti...

Pisara, Prismasta pitäisi kyllä löytyä:). Jos ei hyllystä, niin siitä vihreästä alekorista ainakin.

Stazzy, mutta silloinhan Victoria Beckham (vrt. kommentit ylempänä) ja John Lennon on samikset!

Maija, kyllä se kannattaa säästää. Kohtahan tämä on trendi. Emme olekaan enää mikään tuulipukukansa, vaan tyylikkäästi pitkät takinliepeet lepattaen lenkkeilee suomalainen tästä lähin.

MouMou kirjoitti...

Haha, undercover koira on huippu!:D:D