keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Mitä päähän auringossa?

Lähden pakettimatkalle Teneriffalle viikon kuluttua. Siellä kuulemma paistaa aurinko. Tiedän jo, mitä laitan päälle: Rukan pilkkihaalarin. Paras suoja auringolta on kuulemma vaatetus. Näin luki jossain lehdessä joskus.

Mutta miten suojata pää?!?!? Mitään uutta en voi ostaa, koska kaikki rahat meni matkaan. So, tongin vaatekaappiani ja löysin muutaman vaihtoehdon:1. Energinen lierihattu karvareunuksella, vaaleanpunainen. Irrotin sen toppatakistani. Se peittää tosi hyvin naaman eli ei välttis tartte laittaa aurinkovoidetta pilaamaan meikkiä.


2. Klassinen kleopatra-tyyli syntyi kaulaliinastani, villainen. Tai en kyllä tiiä, mitä matskua toi on, mutta jotain sellasta. Vai oisko fliitsiä tmv. En kyl osaa sanoa. Mutta mun mielestä siinä on sellaista sheimeika-fiilistä.3. Naamahattu, tässä on se hyvä puoli, ettei tarvitse meikata. Jotenkin vaan kyllästyttää, kun aina käytän tätä. Huoh.

Mikä olisi trendikkäin vaihtoehto? Entä mitä pukisit itse päälle Teneriffalle?

11 kommenttia:

Polga kirjoitti...

Ehdottomasti tuo viimeinen; se on elegantein (mustahan on aina). Lisäksi se peittää "sopivasti". Myös itse käyttäisin sitä, aivan varmasti. Siis ole trendikäs ja silti suojassa auringolta!

Araminta kirjoitti...

Minä myös pukisin naamahatun. Nythän on ruskettuminenkin menossa pois muodista, naamahattu suojaa siltä paremmin kuin nuo muut. Onko muuten naamahatussa pikkuisia reikiä siinä kuonon kohdalla? *muistelee ehkä väärin* Jos on, niin muistathan tukkia ne, ettei tule kesakoita!

hepoliini kirjoitti...

Mä punnitsin tooodella pitkään vaihtoehtojen kaksi ja kolme välillä, mutta ihan sympatiasyistä (jos naamahattu on todella paljon käytetty) päädyin tuohon klassiseen kakkoseen. Sulautuu sitten paremmin muiden sekaan, eikös se Teneriihva ole joku muslimimaa kummiskin, ni siltä pohoojalta?

Ohari kirjoitti...

Minulla myös on Rukan pilkkihaalari, tuskanpunainen. Kun mietin, mitä itse pukisin sen kanssa, päädyin kleopatra-tyyliin. Siinä on semmoista just pilkkihaalariin sopivaa viehkoa beduinismia ja käteväkin se on: voipi pyyhkiä liepeeseen esimerkiksi kuolat suupielistä, jos mikä kikolo lienee tulla lanteitaan hetkuttamaan lähistölle.

Iines J kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! On hyvä, että muotiblogien rinnalle syntyy tällainen elämänläheinen vaihtoehto. Hedelmällistä jatkoa Lumpuille!

Elegia kirjoitti...

Polga, kolmosen peittävyys on kyllä ehkä paras. Harkitsen.

Araminta, toi oli hyvä huomio. Siinä tosiaan on jotain koloja. Aattelin muurata ne vaik purkalla umpeen, koska en tod. haluu mitään pisamii!

Hepoliini, sullakin hyvä pointti. Tenerihfa tosiaan on muslimimaa, niin et ehkä parhaiten sulautus massaan tolla kleopatralookilla.

Tykkään kanssa, kun Ohari otti esille tuon beduiinivertauksen. Meinisin varmaan ihan paikallisesta?! Hitsi, et on vaikee päätös! Onneks on viikko aikaa miettiä!!!

Kiitos myös sinulle, Iines J. Saat kopioida tyylejä täältä ihan vapaasti!

Inkivääri kirjoitti...

Minä päädyn tuohon klassisen tyylikkääseen vaaleanpunaiseen turkislakkiin. Se täydentäisi sopivasti pantterikuvioisen bikinini loisteliaaksi ranta-asuksi, mikälis hennoisin jossain vaiheessa riisua pilkkihaalarin...

SusuPetal kirjoitti...

Mitä? Teneriffalle?

Elegia kirjoitti...

Inkivääri, ei sitä kannata riisua - ihan varoituksen sanana vain. Tenerihva kun on sellainen äärimuslimimaa, niin ei koskaan tiiä, mitä ne tekee jos näkee naisen. Ite en laita haalarin alle mitään just siks, etten parin drinksun jälkeen estoista päästyä heitä sitä hiiteen. :o

Susu, joo joo ;DD

SusuPetal kirjoitti...

Se on sitten espnajalaisbeduiinisen muslimimuodin reportaasin paikka, Elegia, ei sinne mennä löhöilemään. Nih.

Hansu kirjoitti...

NO leparihuivi tietenkii!