lauantai 26. huhtikuuta 2008

Seksikäs pörrö - ja miten se tehdään


Näin saat seksikkään ja aina muodikkaan bed hair tukan, jos tukkasi ei luonnostaan räjähdä yön aikana. Tarvitset vain papiljontteja, joko tarra tai normi, ja sakset.


Ohjeet:

1. Rullaa paplari tukkaan.

2. Kannattaa ottaa aika ohut tuppo, koska kieriteltäessä se kerää ympäriltä mukaansa lisää tukkaa.

3. Paplaria ei tarvitse pitää päässä sen kauempaa, vaan sen voi saman tien rullata auki. Osa tukasta jää paplariin kiinni. Ei kannata säikähtää, se on ihan normaalia. Revi tukkaa irti (saa käyttää voimaakin) ja se, mikä ei irtoa, leikkaa saksilla. Leikkaamalla saat sulokasta rosoisuutta ja muotoa kampaukseen.


Kuten kolmoskuvasta voi huomata, tukka kihartuu kivasti ja menee pörrölle. Käy ohjeiden mukaisesti koko tukka läpi tupsu tupsulta. Viimeistele koko komeus hiuslakalla. Lakkaa kannattaa käyttää ihan reilusti, ettei tukka pääse heilumaan tuulessa tai moshatessa.Ps. Paplaria voi käyttää myös raapimiseen iänikuisen pussilakanan tai pyyhkeen sijaan. Millään muulla en enää raavikaan kuin paplarilla! On kivaa, kun pussilakanankulmat eivät aina ole ryppyisiä ja verisiä!!!!1

7 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Sattuuhan tuo pörrötukan laitto, sattuuhan?

Hmmm, vai mistä se veri tulee?

Polga kirjoitti...

Ele - ihana idea, tuon mä otan käyttöön! En muistanut ollenkaan, että viimeksi kun kokeilin paplareita, jouduttiin leikkelemaan hirveästi hiuksia, repimään paplareita jne. Olo oli kaamea, mutta eksoottinen (taitaa olla vähän sm-puolta, tsihiih). Hiukset taas olivat - niin, tuota, kiintoisat on ehkä oikea sana. Kiva, että muistutit asiasta! Näin vapaan lauantain kunniaksi lähdenkin loihtimaan itselleni kevät-lookia, että pysyn teitin trendisetterien piirissä!
PS. Tuohon raapimiseen voisin esitellä erikseen vempeleitä, mutta olisiko se vähän liikaa?

hepoliini kirjoitti...

Tään vois ottaa käyttöön, ellei tukka ois aina muutenki sekasin.

nimim. "tukka sekasin aamusta iltaan"

;)

Anonyymi kirjoitti...

Lapset tykkää enemmän purkasta kuin paplareista. Ihan sama teho ja hiuksiin voi saada kivan sävyn esimerkiksi pinkillä purkalla.
Raapimiseen purkka ei kyllä ole hyvä.


Hannaleena

Elegia kirjoitti...

Susu, kyllä se sattuu sen verran, että tietää olevansa elossa. Siinä samalla meikkikin saattaa vähän levähtää kyynelten tiristessä silmistä, joten samalla saa sellaisen kivan pandasilmälookin.

Polga, ihanaa että voi olla avuksi! Eksoottinen on just se sana, jota hain! Sellainen söpö pörröinen kiharapilvi tulee <3

Ps. Ei se minusta liikaa ole. Meitä on varmaan monta atooppisihoista ja muuten vain rupista ämmää täällä (minä siis ainakin: epäilijöille tiedoksi; minulla on oikeasti atooppinen iho ja ihottumaa!!!)

Hepoliini, oon kade. Pääset helpolla!

Hannaleena, todella hyvä idea tuo purkka! Siis todella. Ihan pakko kokeilla itsekin joku kerta. Hubba Bubassa ainakin on monta eri väriä saatavilla ja ne ovat tarpeeksi isoja, että erottuvat! Kiitos vinkistä!

Hepsu kirjoitti...

Älä oo kade, mä haluaisin tukan, jota voisi joskus harjatakin (menee enemmän sekaisin, jos harjaa)...

Allyalias kirjoitti...

Mullekin on käynyt noo'oin :) Paitsi pyöreällä piikkiharjalla ährätessäni.
Kerrassaan ihana tapa saada aikaan aidonnäköistä pörröä!