maanantai 14. huhtikuuta 2008

Asuilla voi myös viestiä

Aina silloin tällöin – yleensä kerran kuussa – naisilla on vuotopäivät, jolloin tarvitaan kuukautisalushousuja eli kansankielellä menkkakalsareita. Silloin ei oikein voi survoa päälleen narustringejä, vaikka tunnustan joskus lukeneeni naistenlehdistä, että itsetunto kohenee, kun on joku söpö pitsiunelma alla.

Naisen ryhti ikään kuin suorenee ja pituutta tulee lisää ainakin 10 senttiä, kun on hienot alusvaatteet alla. Noh, itse en ole moista huomannut: Yhtä huono itsetunto minulla on siitä huolimatta, mitä siellä vaatteiden alla on piilossa.


Mutta palataan niihin menkkakalsareihin. Niitä voisi muuten kutsua myös viestintäkalsareiksi tai fiiliksentappajiksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä <3


Nämä myytiin kahden paketissa, jee. Ostin ne Tuurista joskus pari vuotta sitten. Maksoivat vain pari euroa per pakkaus: siis todellinen löytö! Näitä käytän aina hillojen kanssa. Mieskin tietää silloin, ettei kannata tulla lähelle. Suosittelen! Elämä on helpompaa, kun ei tarvitse vääntää kaikkea rautalangasta.


Täytyy tunnustaa, että käytän niitä joskus ihan muuten vain, jos ei seksitouhut kiinnosta. Kun mies huomaa, mitä on jalassa, niin kyllä ne fiilikset siitä aika äkkiä katoaa. Tämä ihan vaan vinkiksi!-Elegia

32 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Haha, hyvä postaus. Kukaan ei varmasti voi kieltää etteikö omistaisi menkkakalsareita.:) ja hyvä niin!

SusuPetal kirjoitti...

Tuo Tuuri tuntuu taivaalta, pitäisi varmaan joskus vuokrata bussi ja lähteä sinne yhteiselle bloggaus-, shoppailu- ja kuvausretkelle. Blogiväen kevätretki.

Häh, nuohan näyttävät ihan jokapäiväisiltä alushousuilta!!!!!!

Elegia kirjoitti...

Moumou, niin juuri!

Susu, ei hullumpi idea. Sehän on vain järjestelykysymys. Voisimme vaikka yöpyä siinä hotellissa, niin on aikaa kunnolla shopata!!!!

orava kirjoitti...

Veljekset Keskinen on näköjään muodin Mekka!

Inkivääri kirjoitti...

Ai, olet käynyt mun kaapilla;)

Polga kirjoitti...

Ayyyyyiiiiiiiiih, tähän sopisi kuva mun masua litistävistä sloggeista, joissa on kätevät kädenreiät, jotta ne voi kiskoa päälle! ;D Blogiväen kevätretki ois ehdottoman pakko - ja yöpyminen vielä siihen mukaan, jooko? Heti mukana!

hepoliini kirjoitti...

Kiitos vihjeestä, taidan laittaa harkintaan "pöksyt viestintävälineenä"! ;)

Aika komeet pöksyt, by the way.

hepoliini kirjoitti...

Ja kannatetaan retkeä!

Mymskä kirjoitti...

Joo, bussiretki Tuuriin mitä pikimmin!

Menkkakalsareiden täytyy olla ehdottomasti mallia, joka yltää melken kainaloihin. Niissä ei haittaa vanhat tahrat, koska uusia syntyy aina ajoittain (roiskuu kun rapataan jne).
Minulla tuo viestimisfunktio jää melko merkityksettömäksi, mutta myönnän, että joskus olen sitäkin käyttänyt. Ja se toimii.

Annikki kirjoitti...

Heehehee :DD

Kerran olen ajanut Tuurin ohi. Siellähän on se komee pahvinen linnakulissi hotellin edessä? aika magee

Bambi kirjoitti...

Ai sie olet löytäny oikein tollasia värikkäitä menkkiksiä :D Ihania <3

Miun kaapista ei löydy kuin mustia, valkoisia ja puuterinvärisiä, äärimmäisen askeettisia - että se viesti _ihan varmasti_ menee perille! :)

Yksi hyvä puoli noissa menkkakalsareissa on, että kun niitä keskimäärin vähemmän käyttää kuin muita niin ne myös kestävät pidempään! Omistani vanhimmat on luultavasti jo kymmenenkin vuotta vanhoja... :o

Tiina kirjoitti...

Mulla on sellaisia omituisia melkein neonvärisiä menkkakalsareita, joita en muulloin kehtaa pukea päälleni. Niin kuin niitä kukaan muulloinkaan näkisi...

Siinä muuten säästää rahaa ihan älyttömästi kun vuokraa bussin ja hotellihuoneenkin, että pääsee ostamaan niitä parin euron kalsareita Keskiseltä. ;D

Araminta kirjoitti...

Noni, mahtavaa. Viestintäkalsarit osoittavat, että älyvaatteet ovat lähempänä itse kunkin garderoobia kuin uskoimmekaan.

Vuorovaikutteiset viestintäkalsarit seuraavaksi?

Almamaria kirjoitti...

Ooh, olen vaikuttunut: värillisiä menkkakalsareita! Itse olen tyylitajuttomasti hankkinut valkoisia megamaksivaippahousuja, jotka pikkuhiljaa kulahtavat vaaleanharmaiksi. Olo on muutenkin niin perseestä parin vuotopäivän ajan, että kalsaritkin voivat vallan mainiosti viestittää elämän kurjuutta. Toisaalta ne värilliset housut voisivat hieman keventää oloa?

Allyalias kirjoitti...

Mulla ei ole menkkakalsareita. Käytän pelkästään tamponia (tiedän, tiedän. Öisin tamponia käyttävä on vaarassa sairastua hivuttavaan ja hengevaaralliseen tilaan)

I take my chances. Suurimmaksi osaksi juuri noiden menkkakalsareiden takia.

Eeva kirjoitti...

Tyylikkäitä kalsareita kyllä.

Meikäläisellä kaikki peruskalsarit kelpaavat öljynvaihtoviikolla. Viestintäkalsarini ovat päinvastaiseen tarkoitukseen: söpöt alkkarit tuppaavat olemaan epämukavia monen tunnin käytössä, joten niiden funktio on lähinnä saada mies innostumaan.

Tuurista kyllä varmasti löytyisi huikea valikoima menkkakalsareita. Vieläkö siihen bussiin mahtuu?

maija-m kirjoitti...

Mun kalsongit on joka päivä ton näkösiä :P Paitsi että ne ovat hiutuneempia ja niissä on reikiä. Paremmat kalsarini eivät mahdu päälle.

Minäkin lähen tuuriin jos joku muukin! :)

w1400 kirjoitti...

Olen samoilla linjoilla Eevan kanssa. Kyllä se mukavuus alkaa jo ajaa ykköseksi.

Elegia kirjoitti...

Ihanaa huomata, etten ole menkkakalsareineni yksin <3

Laitoin blogiini pari kuvaa Keskisten kyläkaupasta, tuosta muodin mekasta niin kuin Orava osuvasti sanoi.

Ehdottomasti olen mukana lumppujen kevätretkellä: voisin ostaa koko rahalla lisää menkkakalsareita!

lypsy kirjoitti...

Hih! Hatunnosto menkkakalsareiden julkisuuteen tuomisesta! Omani ovat tungettuna alusvaatelaatikkoon enkä niistä kuvia ottaisi, vaikka täysi tosiasiahan on, että JOKAINEN nainen omistaa menkkakalsareita. :)

Mimmu kirjoitti...

Tää ilmottautuu sinne Tuurireissulle mukaan kans! :)

SusuPetal kirjoitti...

Meidän täytyy kohta hankkia haitaribussi sinne Tuurin reissulle. Ja kaksi, kun tullaan takaisin ostosten kanssa:))

Araminta kirjoitti...

Ihan hanurista tollaset reissut. :-D

Alastalo kirjoitti...

Tuota, tuota. Tuli vähän semmonen tirkistely fiilis... :-}

Hansu kirjoitti...

WOW! Viime kuussa kävi tosi paha juttu, vaikka tiedän milloin menkat alkavat ne pääsivät silti yllättämään ja mulla oli jalassa valkoiset stringit. Nykyään entiset.
Poikaystävä totes kun aamulla kauhistu verta, että ei ois varmaan kannattanu pitää valkosia stringejä. Niinpä.

Makeet byysat! :D

Ohari kirjoitti...

Siellä Tuurissahan olisi se ihana Vesa Keskinenkin <3

SusuPetal kirjoitti...

Hahhah, unelmien poikamies! Katso tositeeveestä bloggaajien verinen (oikeissa housuissa) taistelu lakeuksilla!

Pisara kirjoitti...

Olen menkkakalsarien ylin ystävä. Ja sinkkuna niitä voi pitää kierron jokaisena päivänä!

Kyllä se Tuurin kauppias on ihan turhaan leimattu sovinistiksi; tuotevalikoiman perusteella hän on selvästi naisten asialla.

Elegia kirjoitti...

Hah hah, Hansulle kävi perinteinen Japanin lippu -ilmiö! Ne (aluskalsarit) olisi kannattanut lähettää jollekin keräilijälle - olisit voinut saada mukavasti taskurahaa joltain pervolta!!!

Vois olla hyvä idea esiintyä Kekiselle hänen omassa (menkkalaksari)valikoimassa: ties vaikka hänkin olisi keräilijä!

Araminta kirjoitti...

Tuli mieleen se kun nää jenkkitytöt nettosivat mukavasti jonkin osavaltion muotoisella murolla.

Mitä jos menkkapöksystä löytyy vaikka Sveitsin muotoinen läikkä? Joku keräilijä maksaa eBayssa itsensä tärviölle niistä! *ideoi*

Maija kirjoitti...

Näin mummoiässä menkkarimalli on alla useimmin. Minimaaliset viettelymallit uppoavat lihaan ja tuntuvat pidemmän päälle pahalta.
Tuurissa en ole ekoskaan käynytkään, voisin lähteä mukaan.

Elegia kirjoitti...

Sinulla on, Araminta, hyviä ideoita. Mietin kanssa sitä, että saisikohan esmes Venäjänlipusta paremman hinnan? Siinä tartti kyllä käyttää samoja kalsareita vähän useemmankin päivän, ilman sidettä tietty. Riippuu toki kuinka runsaat hillot on noin yleensä. *ideoi myös*

Ja kaikki mukaan vaan Tuuriin!